Život u Cripto Time | RS.democraziakmzero.org

Život u Cripto Time

Život u Cripto Time

Tim Enneking je generalni direktor Cripto Asset Management, koja nadgleda Cripto fond za imovinu, regulisani SAD criptocurrenci trgovanja fond.

U ovom mišljenju komadu, Enneking poredi kripto prostor sredstava sa prvim danima interneta, gde je vreme samo izgledalo da leti brže. 

Crazi nestabilnost! Standardna devijacija! Šarp odnos kroz krov! Iracionalnog bogatstva ukockavaju! Impossible kretanje cena!

Svi smo čuli neke varijacije većine gore - i verovatno mnogo više - i nudimo razne objašnjenja i odgovora.

Evo nekih dodatnih, a možda i novi, municija u ratu (u redu, izvinite blagi melodramu) da brani criptocurrencies, posebno, i kripto prostor sredstava, uopšte.

Ponavljaj za mnom: Vreme u kripto prostoru radi drugačije nego što je to u finansijskom svetu fiat.

24-satni tržište

Sada, možete pitati, "Pa šta?" Vreme teče drugačije u kripto prostoru, tako da kalkulacije treba prilagoditi.

Prvo, moj utisak iz trgovačkih criptocurrencies. U početku, mislio sam da trgovinski potezi dogodio oko pet puta brže u kripto prostoru u odnosu na fiat svetu. Ali, to se brzo činilo da neadekvatan, pa sam pomerio procenu do 12 (tako mesec dana u kripto prostora je jednaka godinu dana u "stvarnom" svetu).

To može zvučati nategnuto, ali dok objašnjavajući svoju logiku i kako to utiče na tehničku trgovinu i analizu trendova u kripto prostoru, shvatio sam da to nije bila samo potpuno subjektivni utisak.

NISE je otvoren 6.5 sati dnevno, pet dana u nedelji. LSE je otvoren 8,5 sati dnevno, pet dana u nedelji. HKSE otvara i zatvara u isto vreme kao i NISE, ali sa pauze na sat za ručak. Nise (Nacionalni Berza Indije) je otvoren 6.5 sati dnevno, pet dana u nedelji, itd

U principu, prosečna, glavni Fiat berza je otvoren oko 6,5 sati dnevno, pet dana u nedelji, za ukupno 32,5 sati nedeljno. (Ubedljivo najveći izuzetak u grupi, LSE, otvoren je 42,5 sati nedeljno, što utiče na proseku više od bilo kog drugog razmene.)

Criptocurrencies razmene, s druge strane, su otvoreni 24/7, za 168 sati nedeljno.

Vreme putovanja

To znači kripto su tržišta otvorena skoro 5,2 puta više nego fiat razmene. Dodaj u praznicima (koje se kreću od osam do 30 dana godišnje, u zavisnosti od Fiat razmeni), i udobno da se nešto više od 5.3 puta duže.

To je potpuno objektivan deo analize.

Sada za više subjektivne dela.

Da li iko osim mene zapamtiti internet vremena od pre dot-com crash dana pre skoro 20 godina? Standardni fraza je "godinu dana u internet prostoru jednaka pet godina u stvarnom svetu."

Iako je to možda bio malo proizvoljno, to nije sasvim slučajno. Kada sektor doživljava eksplozivni rast, ogroman entuzijazam, naizgled bezgraničnu energiju i fenomenalan investicija (zvuči poznato?), Stvari se dešavaju mnogo brže nego u "običan" svet.

Očigledno, tačan odnos je nemoguće kvantifikovati, ali je ni mali broj ni jedan ogroman. Svaka kriva usvajanje tehnologija pokazuje rastući krivu iz "inovatora" do "ranog većine" (ili šta god drugi gotovo identični pojmovi mogu se koristiti).

Da raste kriva može se meriti u koliko vreme brzo prolazi (ili kako brzo se događaji dešavaju; dve različite strane istog novčića) u odnosu na "krajem inovatora" i drugima, kao vrhova krivih, a zatim počinje da pada (i, kako je vreme " usporava "i dešavanja na opušteniji tempo).

Dakle, u nedostatku boljeg broja, a imajući u vidu činjenicu da je to sigurno nije nerazuman čovek, da koristimo 5.

Što nas dovodi do odgovarajućeg ukupnog koeficijenta razlike između kripto vremena i vremena u "realnom" svetu: 25.

Debunking medveda

Ali, šta je ovo ostvarenje dobro? Šta je praktična primena ovog koncepta? Pogledajte nedavne "nositi" tržištu (kao što je zvanično krstila Bloomberg) u criptocurrencies.

U zavisnosti od toga šta želite da koristite kao početni datum, to je trajala nedelju dana, ili do 10 dana (donosi na uglavnom ogroman uoci ranije ove godine, a izazvan medijsku pokrivenost moguće Bitcoin hard viljuškom). Ipak, oporavak je već počeo.

Od kada se tržište medved trajati manje od dve nedelje? U fiat svetu se to ne desi. Međutim, kada pomnožite taj period 25 i dobiti skoro godinu dana, čini mnogo više smisla - tržište medved trajao je "normalan" period.

Ako primenite istu logiku na tehničke analize, Sharpe odnosima, itd, metrika izgledaju gotovo identično fiat finansijskim pokazateljima. (Dobro, oni su i dalje više nestabilna.)

Zašto je ovo bitno? Jer, posmatrati u tom svetlu, kripto svet je mnogo udobnije mesto za analizu, investiraju, trgovinu i diskutuju.

To nam daje sve veoma dobar argument u objašnjenju šta smo do kada se govori sa tim fiat Luddites!

PricesTrading

Slične vesti


Post Trejding kriptocurrenci

BTC.sk oživljava trgovanje bitkominom marginom

Post Trejding kriptocurrenci

Bucks to Bitcoin: Upoređene cene za Ekchange Ekchange platforme

Post Trejding kriptocurrenci

Inside Vhale Club: trgovačka soba koja voli Bitcoin cenu se smanjuje

Post Trejding kriptocurrenci

Politički: zašto Kina mrzi Bitcoin i voli Blockchain

Post Trejding kriptocurrenci

ACI otvara put ka blokocentima centralne banke

Post Trejding kriptocurrenci

Milioni su nestali? Broker preuzima vatru za Bitcoin Cash Freeze

Post Trejding kriptocurrenci

Zašto je novi Blockchain za mali biznis zapravo veliki posao

Post Trejding kriptocurrenci

Bitcoin cena raketa do jednogodišnjeg visokog rekordnog nivoa

Post Trejding kriptocurrenci

Andreessen Horovitz vodi finansiranje od $ 2.8 miliona od TradeBlock-a

Post Trejding kriptocurrenci

Propisi za praćenje bitkeina protiv krađe razdvajaju zajednicu Bitkoina

Post Trejding kriptocurrenci

BitVC Svaps je socijalizovane gubitke fjučera za novi sistem rizika

Post Trejding kriptocurrenci

Bitcoin Ekchange Trading Volumeovi Hit All-Time High