Zašto je trgovanje maržom postalo zabrinutost za Bitcoinovo smanjenje cene | RS.democraziakmzero.org

Zašto je trgovanje maržom postalo zabrinutost za Bitcoinovo smanjenje cene

Zašto je trgovanje maržom postalo zabrinutost za Bitcoinovo smanjenje cene

Cena Bitcoin je u fokusu povećanje raspravu tokom protekle nedelje, kao što je, na tragu njegovog oko $ 100 pada, šira digitalna valuta zajednica nastoji da pronađe odgovor za šta je moglo da izazove tako iznenada i neočekivano kretanje u pijaca.

Dodavanje zabrinutosti su dva "flash pao" je odjeknulo široko u mainstream štampi, jedan posmatra na Bitcoin ekchange Hong Kong, zasnovan Bitfinek, a drugi nedavno na BTC-e - od kojih oba su široko pripisuje efektima margina trading usluge razmene "na svojim tržištima.

Međutim, članovi Bitcoin je marža trgovine ekosistema navode da je, u svojoj potrazi za odgovorom o tome šta je uzrokovalo padove, zajednica je nepravedno im označen kao žrtvenog jarca. Ovaj segment tržišta, uključujući i preduzeća koja nude uslugu i svoje potrošače, su nepravedno okrivljen kao podsticaj za pad cena, kažu.

Obraćajući se CoinDesk, uspostavljene marža trgovinski pružalac usluga, kao što su Bitfinek i OKCoin izrazili svoju zabrinutost o tome kako su se događaji prošle nedelje je protumačena.

Nudi suprotan stav, oni tvrde da je stabilna Bitcoin tržište zahteva razvoj naprednijih trgovačkih alata, uključujući i one samo uvodi na tržište Bitcoin kao što budućnosti, derivata i marže trgovine. Osim toga, oni kažu da implikacije koje margina trgovanja ima neprihvatljivo visok uticaj na cenu Bitcoin su neosnovane, a da oni ne ispravno okarakteriše koliko im je marža trgovinski ponuda uticaj njihove razmene usluga.

'Hiljadu stvari "

Bitcoin Solutionspresident Adame O'Brajen, čiji je Kanada na bazi, još uvijek-u-beta posredovanje servis nudi trgovcima mogućnost da pozajmi 8k moć, bio je naklonjen zabrinutosti za Bitcoin zajednice. On je ispitivao, međutim, da bi bilo jedan od faktora biti označen kao pokretačka snaga pada cena, govoreći:

"Vidim gde su ljudi iz ovih flash padova, ali ima hiljadu stvari koje mogu da izazovu flash pad, baš kao što postoje hiljadu stvari koje mogu da izazovu cena za brzo raste."

Zane Tackett, menadžer stranih operacija za OKCoin, koji nudi svoje međunarodne margin trgovaca do 3k uticaj kroz peer-to-peer zaduživanja, priznao uticaj marže trgovini na pad prošlonedeljnog. Ipak, on je upozorio da čak i bez ove aktivnosti na tržištu, cena bi verovatno reagovali na sličan način, govori CoinDesk:

"Silazni pritisak će dovesti tržište dole da li postoji margina trgovinu ili ne. Dakle, margina trgovinu možda je to desi brže, ali i bez toga ne sumnjam da ćemo biti u istoj situaciji kao i mi u danas."

OKCoin je jedan od tri glavna Bitcoin razmena koje nude margine trgovinu, uključujući BTC-e i Bitfinek. Ostale značajne usluga uključuju BTC.sk, CampBKS i BitMEKS.

Obrazovni ofanziva

Bitfinek je postao razmena najčešće povezuje sa margine trgovine zbog činjenice da su cene u svojim porudžbina opao naglo prošle nedelje, pada sa oko $ 550 do $ 451 14. Avgusta u prvoj od dve flash nezgoda na tržištu.

Kao dokaz ovog linka, Džoš Rosi, potpredsednik za poslovni razvoj u Bitfinek, je da Redditon 15. Avgusta, kao deo napora da se bolje objasni nestabilnost posmatrani na razmeni i edukacije koji je priznao da oseća zabrinuti zbog marže trgovine.

The 'Ask Me Anithing' (AMA) sesija naći Bitfinek želi da naglasi kako se osigurava fer tržište na svom razmeni, dok pokušava da uguši zabrinutost zbog marže trgovinska aktivnost, koja Rosi opisan kao "neosnovane tvrdnje". Rosi je objasnio da Bitfinek ne veruje margine pozive, zaustavi naređenja ili bilo koju vrstu uticaja doprinela je flash nesreći na svom nalogu knjigama, govoreći:

"Imali smo oko 650 BTCsold kao rezultat margine poziva, od ukupnog iznosa prodaje tokom ovog vremena od oko 9.000 BTC-. To je otprilike 7%. Teško je uzrok pada cene."

Umesto toga, on je predložio da se mali broj veoma velikih naloga udario Bitfinek ujutro cene nesreće, a da su označena kao potencijalno manipulativna. Kao rezultat toga, razmena kaže da su akcije razmjene zapravo sprečio veći pad od one posmatrane.

Bitfinek rekao CoinDesk:

"Drastično i iznenadni prodaja velikog broja kovanica, koja će učiniti istu stvar za razmenu je knjigu naloga, bio je glavni uticaj na postupke ljudi."

Tradicionalno tajanstven: BTC-E nije doneo nikakve izjave u vezi sa sopstvenom Flash Crash, a nije odgovorila na zahteve za komentar.

Požar u bioskopu

Bitfinek takođe pruža detalje u svojoj AMA o tome kako da koristi "ležećih policajaca" da uspori i zastava velike porudžbine koje mogu izazvati nepotrebno "klizanje" na tržištu, pri čemu je veličina kupiti ili prodati bi izaziva cenu za kretanje (gore ili dole) kako se on puni.

Iako nije uobičajeno za male Bitcoin naloga, proklizavanje je dugo bio nuspojava za izuzetno velike porudžbine. Kao što je objašnjeno Binari Financial Hari Sasa u vreme Puta svile aukciji, 30.000 BTC-prodaja bila privlačna za investitore, jer da su tražili da kupe $ 18m u Bitcoin na berzi, samim činom izvrši nalog da voze cenu do oko $ 50 po medalje, kao što je bio ispunjen.

Se Raffael Danieli, koji je zabeležio nedavne nedaće na tržištu Bitcoin na svom Matlab Trading blogu, je kritičan prema Bitfinek i njene upotrebe ležećih policajaca, tvrdeći da to ne bi trebalo da bude do razmene da se utvrde namere trgovaca.

Bitfinek, zauzvrat, rekao joj se brzina udaraca su pokušaj da se zaštite korisnike, i to odbacuje optužbe da je možda pokušava da manipuliše cenu Bitcoin kroz ove napore.

Razlog za ove zaštite, rekao je razmena, je da veruje da trgovci koji ne traže da se na neki način manipulisati tržište neće želeti da izvrši veliki poredak koji stvara proklizavanje. Prodavci, održava, imaju interes u prodaji svakoj od njihovih bitcoins za najbolju mogućoj ceni.

Kao takav, Bitfinek je rekao da će svaki trgovac želi da izbegne stvaranja gubitak na velikom prodaje, objašnjavajući da CoinDesk:

"Kada je trgovac je slanje naredbu, i čini se da je protiv sopstvenog interesa, ili drugim rečima, oni su ili pravi grešku ili se ne trguje sa podsticajima jednog poštenog učesnika na tržištu, zastave trgovanje motorom specifične naredbe koje se čini da se eventualno manipulativno kako bi dovesti do boljeg izvođenja za trgovca, kao i omogućavanje vreme na tržištu da sustigne i ravnanje se nagle udare na sistem. "

Bitfinek tvrdi da je jedini razlog za trgovca da počini takva akcija bi bila sa namerom da što je izazvalo paniku ili prisiljavanje margina poziva, na taj način koristeći reakcije na tržištu da njihove aktivnosti.

Razmena je dodao: "Ovo je ekvivalent vikala" požar "u bioskopu, ali gore po tome što se prodaje maske za kiseonik."

Suprotnih interesa pozivaju

Dok Bitfinek uradio elaborat o tome kako njeni unutrašnji margina trgovinski sistemi rade uglavnom, ona je odbila da dalje govori kako u AMA i u svom razgovoru sa CoinDesk o tome kako svoje mehanizme za obeležavanje sumnjivih naredbe rade, pozivajući se na konkurentne interese.
Bitfinek rekla CoinDesk kako njegov sistem funkcioniše u širem smislu, međutim, pokazuje kako algoritam za upravljanje funkcija Berze rizika margina za trgovanje.

Da biste otvorili margin trgovine, Bitfinek rekao, trgovci moraju prvo staviti do 30% od vrednosti njihove trgovine kao kolateral, što je cifra koja predstavlja ukupan iznos koji bi mogao da se izgubi trgovac treba da njihova trgovina budu likvidirana. Zauzvrat, osoba koja daje ostatak obezbeđenja dobija garantovanu kamatu za njegovo kredita.

Efektivno, Rosi objašnjava, što omogućava dve strane u trgovini izloženost Bitcoin kretanju cena, uz kredita želi da iskoristi ovaj rizik da bi dostigli ciljeve, a zajmodavac želi da iskoreni taj rizik. Vreme period zatim postavljen na položaj, što može da produži između dva i 30 dana.

Kako bi se osiguralo kreditora se vraća, vrednost pozicije zatvoren ako se dostigne 15%. Razmena je takođe rekao da ima snažan program stop-loss koji je testiran u više nestabilnim tržištima od one koja je trenutno drži pažnju zajednice.

"Mi smo ih poboljšati i dodao lekcije smo naučili na putu Bili smo sretni što smo bili u stanju da raste organski, i uče tokom vremena.", Rekao je Rosi CoinDesk.

Bitfinek nudi tri vrste novčanike o svom Ekchange - an "razmenu" novčanik za tradicionalne kupovine i prodaje, a "depozit" novčaniku koji se može koristiti za skladištenje sredstava koje se nude margina trgovaca i na "trgovinu" novčaniku gde može izvršiti margine trgovine.

OKCoin odbio da komentariše o tome kako njegovi sistemi rade kako bi se sprečilo manipulacije na tržištu, takođe pozivajući se na konkurentne interese, iako je rekao da takođe ima određene mehanizme kako bi se sprečilo flash rušenja koja mogu uticati na šire tržište Bitcoin.

Ipak, Tackett nisam sugerisao da ima alatke koje smanjuju rizik njenog razmena za flash nesreći. On navodi IceBeRG naredbe, koje samo pokazuju da deo kupuju i prodaju trgovci na svom knjigu naloga.

"Da bi se izbeglo manipulisanje tržišta, nismo odlučili da otkriju više od 5% našeg naloga knjige", dodao je Tackett.

Stabilizuje tržište Bitcoin

Ipak, svi ovi aspekti rasprave ne uzima u obzir ukupne koristi od marže trgovine, ispitanici kažu.

Daleko od ometanja ili manipulisanje tržištem, predstavnici razmene koje nude margine trgovinu tvrde da će te usluge pomoći da se poveća likvidnost na tržištu Bitcoin, čime se omogućava kupcima i prodavcima da slobodnije ponašaju bez obzira kako će to uticati na cenu.

Rosi je sugerisao da su mnogi u pogledu Bitcoin industrije sve margine trgovine kao otvorenog kredita, zanemarujući da faktor u kolateral koji pomaže štiti trgovanja uslugu margin, dodajući:

"Ne postoje" imaginarni "kovanice se trguje, svaki dolar i svaki novčić je stvarna."

On je opisao svoju službu kao onaj koji čuva bitcoins iz "skupljaju prašinu", umesto što im omogućava da se prodaje na tržištu. To sa druge strane povećava učešće na tržištu i likvidnost.

Staviti lice na službi, Rosi pokušao da ilustruje kako razni članovi Bitcoin ekosistema može imati koristi od opcija trgovanja koje pružaju usluge njegove firme:

"Trgovac je veća verovatnoća da prihvati bitcoins ako zna da može da ih razmenjuju u budućnosti, procesori plaćanja treba tečnih razmene kako bi se olakšala magacioneri prodaju. Investitori treba da budu u stanju da ulaze i izlaze stavove brzo i efikasno, i rudari treba biti u stanju da predvidi da li vredi koristi električnu energiju. "

Bitcoin tržište evoluira

U razgovoru sa CoinDesk, direktor Bitcoin Fondacija Džon Matonis i udario optimistički ton koji napredne finansijske usluge su znak da tržište Bitcoin sazreva, kaže:

"Margina trgovina Bitcoin da vidimo danas je preteča više sofisticirana tržišta za standardizovane derivate Bitcoin."

U trenutnom tržištu, vrši pritisak na kompanije kao što su Coinbase i BitPai koji moraju odmah prodati Bitcoin oni primaju da upravljaju rizikom. Sa aktivnom tržištu na fjučersa, Matonis rekao da mogu da prodaju ugovore, čime se saglasio da proda svoju imovinu u određenom vrednosti kasnije, i omogućavajući im da imaju više sigurnosti prihoda.

Matonis naveo tržišta akcija i zlatnu i srebrnu rudarskog tržište što više malim tržištima koja su u stanju da primi margine trgovinu i budućnost. On je, međutim, da je prisustvo marže trgovine i relativne odsustvu fjučers ugovora je znak nezrelosti na tržištu.

Ključna razlika između ova dva instrumenta, Matonis objasnio je da je sa fjučers ugovora, to nije razmena ili je broker koji vam kreditiranje novac.

On je dodao: "Mislim da je [margina trgovanje] je mera stop jaz."

Real rizik ostaje

Matonis napomenuti da razmene tek treba da brinete o rizik u daljem tekstu šanse da jedna stranka uključena u maržu trgovini neće živeti do svoje strane dogovora -I to to može da bude veći potencijal mana marže trgovine.

"Ako upravljate rizik i upravljanje članove razmeni i radi svoj due diligence, a zatim u teoriji nema ničeg lošeg u margin trgovine", rekao je on. "To je samo da je vrlo primamljivo za one operateri da se istrošili."

Rosi su se složili da postoji taj rizik, nazivajući je stvarni problem koji treba rešiti.

On je tražio, međutim, naglasiti da Bitfinek, preko svojih procedura za upravljanje rizicima, je ozbiljno ovu pretnju, navodeći:

"Ključna razlika je da svaki korisnik na našoj platformi već deponovan novac koji će se trgovati. Drugim rečima, bazen kovanog novca i dolara koji se trguje je već prisutna, a nema podmiri ko može da ne isporuči. Margin između entiteta može izazvati probleme, ali Bitfinek je zatvorena petlja. "

"Sva sredstva su prisutne pre nego što dođe do trgovine i mi deluje kao arbitara koji jednostavno dele sredstva izmedju korisnika", objasnio je on.

Preispitivanje reakciju zajednice

Čak i tako, bilo je široka saglasnost među margina trgovinskih usluga koje mnogi članovi zajednice imaju negativan utisak prakse, delom zbog finansijske krize 2008-2009. Kao rezultat toga, Matonis rekao da su neki članovi Bitcoin zajednice nepravedno izjednačavati bilo koju vrstu margine trgovine ili polugom sa sistemom koji je van kontrole.

Na primer, jedan preovlađujući argument protiv margine trgovanja je da je tržište Bitcoin je suviše mali, i da integrisanje takve usluge je možda preuranjeno. O'Brajen se ne slaže, napominjući da sa nedavnim povećanjem hashing moći Bitcoin mreže, novi bitcoins se uvode u ekosistemu svaki dan.

Ipak, Rosi napao zahtev agresivnije, sugerišući da je to bio znak nedostatka ukupne investicione svesti među nekim korisnicima Bitcoin.

"Kad god neko kaže 'ovo je drugačije", imam tendenciju da biste je videli kao izgovor. Kada ljudi kažu da Bitcoin je previše nelikvidna, a to je "drugačiji" od drugih sredstava, mislim da nemaju iskustva u šta su kaže. "

Bitfinek i OKCoin takođe su naveli da rade svoj deo kako bi se osiguralo investitori shvate rizike marže trgovine, iako su tvrde da trgovci koji koriste usluge moraju razumeti povezane rizike.

Tackett said:

"Verujem da korisnici potpišu sporazum koji sadrži detalje rizik povezan sa margine trgovanje pre nego što je u stanju da trguju je korak u pravom smeru, što je nešto OKCoin zahteva."

Ipak, on je zaključio sugerišući da, na kraju krajeva, oni koji se bave margina trgovine treba da budu svesni rizika sa kojim se suočavaju, kao i uticati na njihovo ponašanje može imati na drugim trgovcima:

"Razmena može da pruži što je moguće više informacija, ali je odgovornost čitanja sporazum i bili svesni rizika pada na korisnika."

Margin TradingOKCoinBitfinek

Slične vesti


Post Trejding kriptocurrenci

Coinbase ima za cilj postati Gmail bitkoina

Post Trejding kriptocurrenci

BitVC Svaps je socijalizovane gubitke fjučera za novi sistem rizika

Post Trejding kriptocurrenci

Problem sa grafikama cena bitkoina (objašnjeno u dva grafikona)

Post Trejding kriptocurrenci

3 Potpisuje tržište razmjene kripto valutu

Post Trejding kriptocurrenci

Početni koraci u Londonu pokušavaju da oslobode Bitcoin trading bote na tržištima

Post Trejding kriptocurrenci

Koji Bitcoin trgovci trebaju znati o tehničkoj analizi

Post Trejding kriptocurrenci

Visoka frekvencijska trgovina na berzi Coinbase

Post Trejding kriptocurrenci

Kapital jedan zatvara bankarski račun kompanije pre samo pominjanja bitkoina

Post Trejding kriptocurrenci

Unutrašnji projekat Blockchain-a sa Microsoft-om Povered bi the Bank of America

Post Trejding kriptocurrenci

State Street za Bitcoin Bull: Blockchain Boss Leaves za pokretanje Cripto startup-a

Post Trejding kriptocurrenci

Šta treba znati pre trgovanja Monerom

Post Trejding kriptocurrenci

Šta investitori treba znati Prije trgovanja Eterom