Vave donio odluku o trgovinskoj finansijskoj trgovini na Barclais | RS.democraziakmzero.org

Vave donio odluku o trgovinskoj finansijskoj trgovini na Barclais

Vave donio odluku o trgovinskoj finansijskoj trgovini na Barclais

Blockchain-based lanac snabdevanja pokretanje Talas je diplomirao na TechStars Fintech akceleratora ove nedelje, u procesu postala treća firma da bi potpisali sporazum sa UK banke Barclais, koji obezbeđuje ne-finansijsku podršku za pokretanja programa.

Iako je dogovor ne može biti upečatljivo da je industrija u celini kao pokušaj Barclais da podigne svoj bankarski blokadu Bitcoin preduzeća uz pomoć Chainalisis, interes banke u talasu ukazuje da preduzeće banke mogu biti zainteresovani za primenu blockchain u trgovini finansije.

Ranije nazivaju OGIDocs, Vave-ov proizvod će biti iskoristio za Barclais Corporate Bank u pokušaju da pomogne poslovnim korisnicima da smanje troškove vezane za upravljanje lancem snabdevanja. Dogovor donosi visokog profila klijenta do pokretanja, koji je trudbeničkih na sličnim osnovama kao blockchain finansiranja trgovine startup uključujući Gazeboand Skuchain.

U intervjuu, Talas osnivač Gadi RUSCHIN predložio da se ovaj slučaj korišćenja bio jedan od više potencijalno unosan za industriju. Digitalni rešenja zasnovana na blockchain, rekao je on, može već nadmašuje olovke i papira-procesi se danas koriste.

RUSCHIN rekao CoinDesk:

"Blockchain je veoma dobro rešenje da se eliminiše bol u međunarodnoj trgovini, jer imate industriju koja kombinuje sve industrije, jer su sve industrije su ili uvoznici ili izvoznici na nekom nivou. Imate nosač, banku i kupca i to je teško da pronađe jedan centralizovani entiteta sve može da radi sa. "

Još veća prednost, RUSCHIN dodao, da ne mašu proizvodi ne preti da uklonite sve posrednike.

"Mi možemo promeniti industriju bez stajanja na čijim prstima", rekao je on.

Talas sadrži standardne proces rada industrije, prema kompaniji, zamena štampana dokumenta sa verzijama koje su elektronski pohranjene u blockchain transakcija metapodacima.

"Taj dokument će ići među strankama u lancu snabdevanja [nad blockchain], ali ako žele da promene vlasništvo, doktor će biti poslata primaocu, a pošiljalac će objaviti transakciju koja pomera dokument," objasnio je RUSCHIN.

Talas se trenutno sastoji od tri člana tima, i da će zasnovati svoje operacije u Tel Avivu nakon diplomiranja iz programa TechStars.

Igranje sa vatrom

Iako jezgra svog proizvoda, RUSCHIN rekao je talas će koristiti blockchain "što manje moguće" u svom dizajnu zbog tekućeg neizvesnosti oko kako se tehnologija tretira u skladu sa zakonom.

"Mi ne stavlja ništa na blockchain," RUSCHIN istakao, "samo ga koristi za upravljanje vlasništvo svakog dokumenta ili dobra u transportu."

On je rekao da talas se razvija "sloj" tehnologije koja može da komunicira sa bilo blockchain, a da danas se oblikuje na Bitcoin i litecointestnets, verzije protokola koji uključuju aktuelna pravila, ali ne koriste pravi digitalni valute.

RUSCHIN predložio da još nije jasno koji blockchain talas će koristiti u promociji, ali da je otvoren za korišćenjem privatne alternative Bitcoin zbog "problema regulacije" Suočavanje industriju.

"Nismo više vole da se igraju sa vatrom da budem iskren", rekao je on.

Faktura

Konkretno, talas će se fokusirati na integraciji svoj proizvod u jednom delu procesa lanca snabdevanja, tražeći da se mesto tradicionalnih otpremnice (bol), isprava izdatih od strane prevoznika koji uključuju detalje o isporuci, uopšte vrste dobra, količinu i odredište, i daju titulu imovine u određenoj stranci.

RUSCHIN objasnio nosioci prvenstveno baviti kompanijama koje su završili proizvodnju robe koja treba da se transportuje na međunarodnom planu, i da oni zauzvrat predaje Bols izvoznicima.

"Kao izvoznik, kada primate otpremnicu, dodate fakturu, potvrde koje idu duž lanca snabdevanja i ti to sve stavili u kovertu i ti to doneti u lokalnu banku", rekao je on. "Oni check it, odobriti ga i poslati ga [primaocu]. Oni će proveriti sve dokumente, a onda je ovo put da aktivira račun."

Kada banka primaoca primi bol, plaćanja se onda aktivira dobavljaču i roba se oslobađaju.

"Svi ovi procesi su na osnovu zastarelih alata na lancu snabdevanja", rekao je RUSCHIN nastoji da istakne poentu bol Vave-ov proizvod će se baviti. "U svakom procesu papirnom postoje problemi i falsifikati."

Sticanje klijent

RUSCHIN tvrdi najveći izazov sa kojim se suočava talas nije tehnologija, već dođu do razmere da bi je potrebno za njegov proizvod bude uspešna.

Kao polazna tačka, on je rekao da dogovor sa Barclais bi bilo korisno zbog njegovog statusa kao međunarodne banke i položaj u globalnoj trgovini.

"Oni su izuzetno podršku u vezi sa svima, ali posebno za nas, jer su oni igrač na ovom tržištu i da su potpisali ugovor sa nama. Mi smo već simulirao funkcionalnost kako bi proizvod rade, a oni su posvećeni tome," on je nastavio, pozivajući firma "veoma velika meta kupac".

RUSCHIN rekao Vave je u razgovoru sa drugim, nepoznatim kupcima, kao i da ima koristi od sve pozitivan dijalog o blockchain tehnologije.

Međutim, on je rekao prioriteti ekipe sada da se izgradi jak lokalni tim u Izraelu pre ulaganja sredstava da bi se više Markuee klijente, zaključujući:

"Moraćemo da bude veći, ali još uvek nismo tamo."

BarclaisBarclais AcceleratorTrade Finansije

Slične vesti


Post Trejding kriptocurrenci

Pregled: Haasbot 2.0 donosi automatsku trgovinu na sledeći nivo

Post Trejding kriptocurrenci

Najveća rudarska kompanija u svijetu koristi Blockchain za lanac snabdevanja

Post Trejding kriptocurrenci

Problem sa grafikama cena bitkoina (objašnjeno u dva grafikona)

Post Trejding kriptocurrenci

Inside Vhale Club: trgovačka soba koja voli Bitcoin cenu se smanjuje

Post Trejding kriptocurrenci

Coinigi podiže $ 100k u Boost Bitcoin trading Suite

Post Trejding kriptocurrenci

Početni koraci u Londonu pokušavaju da oslobode Bitcoin trading bote na tržištima

Post Trejding kriptocurrenci

Analiza: Bitcoin cena koriguje na kineskim vestima, ali Uptrend još uvek neaktivan

Post Trejding kriptocurrenci

Da li je Grčka stvarno iznad Bitcoinove najnovije cene?

Post Trejding kriptocurrenci

Ripple ponudio socijalnu aplikaciju za 2 miliona dolara zbog povrede zaštitnog znaka

Post Trejding kriptocurrenci

Australijski pisci su nagradili 12 BTC u bitkoinskom esejskom takmičenju

Post Trejding kriptocurrenci

Koji Bitcoin trgovci trebaju znati o tehničkoj analizi

Post Trejding kriptocurrenci

Izgradnja Paiments Veb Event-a Shines Spotlight on Criptocurrencies