Trgovina je otvorena za održavanje više aukcija dok se bavi regulacijom | RS.democraziakmzero.org

Trgovina je otvorena za održavanje više aukcija dok se bavi regulacijom

Trgovina je otvorena za održavanje više aukcija dok se bavi regulacijom

Bitcoin ekchange Tradehill kaže da može da nastavi sa svojim aukcijskoj poslovanja nakon uspešne prve prodaje Avalon ASIC rudara. Firma radi aukciju za: ASIC rudarska kompanija Avalon, usred borbe za rešavanje svojih regulatornih pitanja.

Ovog meseca, kompanija San Francisko sa sedištem u sprovela dve nedelje aukcija za prodaju Avalon je 60 Ghash / sec jedinice. Tradehill osnivač i direktor Džered Kenna Jona je ostavio otvorena vrata za buduće poslovanje sa drugim aukcije klijentima. "Ne možemo reći kada sledeći će biti, ali sa uspehom ovog, nema razloga zašto ne bi to ponovo", rekao je on.

Tradehilltook aukcijsku posao iz Avalona, nakon što je bila prinuđena da zaustavi trgovinu u Bitcoin zbog toissues sa bankom, Internet Archive Federal Credit Union, krajem avgusta.

"Nećemo radi kao zamenu sada zbog operativnih i regulatornih razloga, ali to je vrlo lako za pružanje usluga koje su sve Bitcoin", rekao je Kenna. "Ja sam prijatelji neko vreme sa Iifo [Guo], vlasnik Avalon, i mi smo mu rekli da smo mogli aukciju svoje ASIC rudare bez previše promena u kodu."

Avalon koristi Tradehill da ponudi 500 svojih dva modula Mini jedinica, koje koriste svoje prve generacije 110 Nm čipovi, koji radi na 375 MHz. Jedinice troše 600 V na vlasti, i se prodaju za 6 BTC na Avalon sajtu. Ona je otvorila ponudu na 2 BTC preko Tradehill, na aukciji koja je završena 10. Oktobra.

Avalon je kritikovan u prošlosti jer nije isporuči čak 800.000 njenih prve generacije ASIC čipovima. Kompanija je počela izdavanje povraćaj sredstava za klijente sa postojećim nalozima u septembru, te je poslao preko 50.000 bitcoins od Bitcoin addressused za održavanje Pre-order sredstva.

"Verujem da smo najozbiljniji o regulativi u ovom prostoru. Mi nismo vrsta kompanije koja će raditi ako ne možemo to legalno. "

Tradehill, što je samo prihvatila plaćanje u Bitcoin za jedinice, uzeo malu proviziju od svake prodaje Mini jedinica. Razmena je predviđeno da će se prodavati samo jedinice koje su već isporučene tome, zabrana Porudžbine u pretprodaji, odražava novu ne-Pre-Order politiku najavio i Avalon.

"Avalon dali sve od sebe, a znam da gledajući koliko neke druge kompanije su odloženi, mislim Avalon imao po mom mišljenju najbolje rezultate", rekao je Kenna. "Naravno stvari će poći naopako i da će biti odlaganja, a uvek je bio najveća briga da to ispravim za svoje kupce."

Kenna je rekao da će kompanija razmotriti u saradnji sa drugim kompanijama na aukciji u budućnosti, ali bi morao biti ugledna.

"Mi smo definitivno otvoren za njega. Ako aukciju bilo koje druge proizvode iz trećih lica, mi ćemo zahtevati da su ili završeni i spremni da brod po prijemu uplate, a to će morati da bude neko da mi mislimo je zaslužan, jer je naše ime je na to kao dobro ", rekao je on. "Ili, morali bismo u potpunosti escrov sredstva."

Dok Avalon je prodajom modula na osnovu postojećih prve generacije čipova, takođe je blizu pokretanja svoj drugi ASIC generacije, sa 55 nm proces čvor, koji piše da se isporučuje krajem ovog meseca. U petak, on je obnovio specifikaciju za taj čip na svom Github računu, ali u trenutku pisanja ovog nije razmatran konačan.

Iako je i dalje otvoren za aukcijskoj poslu, Kenna Jona nastavlja da pokuša i reši svoje regulatorne izazove. "Verujem da smo najozbiljniji o regulativi u ovom prostoru, a nismo raditi dok smo bili integrisani sa Internet Archive Credit Union", rekao je on. "Mi nismo vrsta kompanije koja će raditi ako ne možemo to legalno."

Tradehill i dalje traje aukcija registracije na svom sajtu, iako Avalon aukcija je završena. To je zato da će njegova za KIC proces biti završen treba da odluči da radi još jedan aukciju, rekao je Kenna.

TradehillAvalon

Slične vesti


Post Trejding kriptocurrenci

Analitičar Deutsche Bank: Blockchain mogao bi spriječiti Soros Leaks

Post Trejding kriptocurrenci

Korišćenje Google Trendova za procenu korisničkog porasta Bitcoin-a

Post Trejding kriptocurrenci

Celerija pokreće servis za kupovinu Bitcoin i Dogecoin

Post Trejding kriptocurrenci

Najtopliji sektori u Bitcoinu, Rangirani po protoku kapitala

Post Trejding kriptocurrenci

State Street za Bitcoin Bull: Blockchain Boss Leaves za pokretanje Cripto startup-a

Post Trejding kriptocurrenci

Australijski pisci su nagradili 12 BTC u bitkoinskom esejskom takmičenju

Post Trejding kriptocurrenci

Uspostavljanje Bitcoinove infrastrukture za zamućenu razmjenu

Post Trejding kriptocurrenci

Bitcoin Cash Price: pitanja, odgovori i još pitanja

Post Trejding kriptocurrenci

Život u Cripto Time

Post Trejding kriptocurrenci

UBS predstavio Blockchain za trgovinske finansije u Sibosu

Post Trejding kriptocurrenci

Iuanbao Ekchange sada omogućava kupcima hipoteku njihov Bitcoin

Post Trejding kriptocurrenci

Coinapult, Bitstamp, LocalBitcoins, Tradehill i Kipochi #BTCLondon