Tradehill obustavlja trgovanje zbog operativnih i regulatornih problema | RS.democraziakmzero.org

Tradehill obustavlja trgovanje zbog operativnih i regulatornih problema

Tradehill obustavlja trgovanje zbog operativnih i regulatornih problema

Osnivač i izvršni direktor Tradehill je potvrdio da Bitcoin razmena platforma je suspendovan trgovinu zbog "operativnih i regulatornih pitanja" sa kojima se suočavaju svoje banke - arhivskoj Federal Credit Union internet (IAFCU).

Džered Kenna Jona navodi se u saopštenju na redditthat trgovanju na Tradehill platformhad zaustavljen, ali samo privremeno.

Njegova izjava glasi:

"Nedavno smo doneli odluku da privremeno obustavi trgovinu na platformi Tradehill.

Internet arhiva Savezna kreditna unija je doživela operativnih i regulatornih pitanja, a mi više nisu u stanju da nastavimo naš odnos u ovom trenutku.

Naš jedinstveni odnos sa IAFCU dozvoljeno našim klijentima da održe svoju Tradehill stanje na račun otvoren u njihovo ime i federalno osigurani. Ako ste nakon naše integracije sa IAFCU imali nalog sa Tradehill i želite da povuče svoje zlato obratite se [email protected]

Radujemo se nastavku operacije uskoro. "

Jordan Model, od IAFCU, takođe napisao blog post na ovu temu, tvrdeći da je njegova kompanija uživa služe neki od onih koji su uključeni u Bitcoin prostoru, ali da dok ne dobije neku jasnoću od regulatora, više ne može da nastavi da služi nekim od njeni "korporativni članova".

On sugeriše da je i dalje zainteresovan da pomogne da se stvori "stabilno okruženje" za Bitcoin da napreduju u.

Njegova puna blogu glasi:

"Od pre tri meseca smo uživali služe neke pojedince i kompanije koje se bave Bitcoin koje su u našem domenu članstva. Iako je uzbudljiva, ovo je takođe bio u periodu od povećanog interesovanja štampe, regulatora i drugih finansijskih usluga subjekata koji čine do finansijske zajednice.

Pri tome, određene operativne i regulatorna pitanja došao uključujući i neke koje se odnose na nove kreditne unije kao što je naša.

Naš kredit unija je radila u okviru regulatornog okruženja razvija, što nije uvek bilo lako. To je dug nije kratak put, a ponekad sa zaobilaznica. Dok ne budemo imali dalju jasnoću, mi smo u stanju da servisira neke od naših korporativnih članova.

Sa pozitivne strane, mi smo pronalaženje svi uključeni su zainteresovani u stabilnom okruženju za Bitcoin i drugih inovativnih tehnologija. "

Tradehill je imao prilično neudobna vožnja stvari u pravu od samog go. Razmena prvi put predstavljen početkom juna 2011. Godine, ali prijavio anomalije sa Dvolla plaćanja sledećeg meseca. Fast-forvard osam meseci do februara 2012. Godine i Tradehill je zatvorena nakon što su izgubili $ 100,000 u sporu sa procesorom plaćanja.

Kompanija se vratio sa osvetom, iako, u martu ove godine, kada je lansiran premijera - digitalni razmenu valuta B2B.

"Mi smo uzbuđeni da predstavi novi način za preduzeća i high-end investitora u interakciji sa valutnom ekonomiju digitalnom", rekao je Džered u to vreme.

Međutim, nije bilo glatko od tada. Na dan Tradehill Relaunched, SAD finansijski regulatori FinCEN objavio svoje propise o virtuelnim valutama, koja je potvrdila da je neko prodaje jedinice decentralizovanom virtuelne valute za drugu osobu za pravi novac ili njegov ekvivalent treba kategorisan kao prenos novca.

Ove smernice se odnosi na preduzeća 180 dana nakon što počnu trgovanje Bitcoin, pa Tradehill je do sredine septembra dobiti svoje papire u redu.

CoinDesk kontaktirao kako Tradehill i IAFCU ali nije dobio komentare u vreme objavljivanja, tako da se ne zna šta Tradehill je naredni koraci su. Reddit izjava Kenna sugerišu kompanija će biti gore i ponovo radi uskoro, tako da je verovatno da je u razgovorima sa drugim potencijalnim partnerima bankarskim.

TradehillJered KennaInternet Arhiva Federalni Kreditne unije

Slične vesti


Post Trejding kriptocurrenci

Bitcoin cena raketa do jednogodišnjeg visokog rekordnog nivoa

Post Trejding kriptocurrenci

SVIFT: Blockchain neće ukloniti sve treće strane u trgovini hartijama od vrednosti

Post Trejding kriptocurrenci

Pregled: Haasbot 2.0 donosi automatsku trgovinu na sledeći nivo

Post Trejding kriptocurrenci

BitVC Svaps je socijalizovane gubitke fjučera za novi sistem rizika

Post Trejding kriptocurrenci

U tamni bazen: 30 miliona dolara ICO bi mogao otvoriti put za velike kripto trgovine

Post Trejding kriptocurrenci

Bitcoin Cene stabilne kao subvencija prepolovljena

Post Trejding kriptocurrenci

Da li je Margin trgovala s padom cene bitkoina?

Post Trejding kriptocurrenci

Politički: zašto Kina mrzi Bitcoin i voli Blockchain

Post Trejding kriptocurrenci

Da li Bitcoin predstavlja pretnju ekonomskoj sigurnosti Kine?

Post Trejding kriptocurrenci

CoinDesk Top 10 Token trgovaca i analitičara iz 2017

Post Trejding kriptocurrenci

Koji Bitcoin trgovci trebaju znati o tehničkoj analizi

Post Trejding kriptocurrenci

Bitcoin Cash Price: pitanja, odgovori i još pitanja