CGI pokreće Blockchain Lab za trgovinske finansije | RS.democraziakmzero.org

CGI pokreće Blockchain Lab za trgovinske finansije

CGI pokreće Blockchain Lab za trgovinske finansije

CDI pokrenula je laboratoriju posvećen pomaganju svojim Trade Finance i lanac snabdevanja klijenti iskoristi efikasnost od blockchain za nove i postojeće proizvode.

Formalni lansiranja danas na konferenciji Sibosfinance u Ženevi je deo brzog rasta upotrebe kompanije distribuiranih glavne knjige rešenja Ripple je. Ali, sama laboratorija će uskoro istražiti beneficije trgovine finansija šire.

Kao deo digitalnog sandbok ponude, kompanija će dozvoliti svojim klijentima eksperiment sa koliko različiti blockchains interakciju sa svojim novim digitalnim Intelligent Gatevai, koji omogućava slanje širokog spektra lanca snabdevanja poruka.

CGI je potpredsednik konsaltinga i jedan od tri projekta vodi za blockchain laboratoriju, Kittredge Carsvell je, rekao je da je cilj laboratorije je da se izgradi biblioteku blockchain API koji sve povezuju natrag do platforme legata.

Carsvell je rekao:

"U tom laboratoriju, naša ideja je da se u dokazima-of-koncepta, piloti u razvoju na nivou rešenja, slojevi aplikacija i blockchain rešenja, sa idejom ubrzanja onih koji su Vam vredni tome u komercijalne proizvode."

Trgovački inovacije Lab je troslojna "Sandbok" koja počinje sa platformama koje mogu uključivati Ethereum, BigchainDB, Ripple, Corda i Eris Industries, onda radi sa blockchain programerima CGI da izgradi razmenu poruka tokove posla preko inteligentnog Gatevai koji mogu da se integrišu preko API-ja novim blockchain aplikacijama.

Prošle godine, CDI generiše $ 10 milijardi prihoda, a jedan od njenih najvećih usluga, prema Carsvell, domaćin slične aplikacije ugrađene sa više tradicionalnom tehnologijom za svoje bankarske klijente. Cilj laboratorije je da se izgrade nove blockchain aplikacija koje usmjerava između kompanija Trade Finance transakcije između klijenata CGI i drugim kompanijama.

CGI postojećim klijentima, Carsvell je rekao mnogi su već članovi R3CEVbanking konzorcijuma i Hiperledgerbusiness blockchain konzorcijuma.

Mnogi od tih klijenata i drugih koji nisu trenutno članovi su već grade blockchain dokaze-of-concept i "žele to sve vezati zajedno", rekao je Carsvell je.

Gradivni blokovi

Laboratorija, koji je bio u developmentsince ranije ove godine, je kulminacija niza prethodnih etapa duž putanje CGI da blockchain integracija.

U februaru ove godine, CDI pomogao koordinaciju Standard povelje integrationvith Ripple zatim meseci kasnije, sa sopstvenim integrationof Ripple u jedan od svojih osnovnih proizvoda, kontrola pristupa se koristi za Svift transakcije.

Juče CGI je objavio da je sada upravlja svoj Ripple validator čvor, treća kompanija da učini sledeće MIT i Microsoft.

Casvell rekao blockchain rad kompanije je motivisana brigom i interesa u potencijalno remeti moći blockchain u sektoru trgovine finansija. CGI je 65.000 zaposlenih, Carsvell je rekao 8.000 su u trgovini finansija.

On je zaključio:

"Mi želimo da se voziti taj talas u za razliku od uzimajući prevrnuo od taj talas."

Slične vesti


Post Trejding kriptocurrenci

Post-Trade Giant NSD: Blockchain Useless Ako nije pravno obavezujući

Post Trejding kriptocurrenci

Bitcoin trader Korisnici gubici lica nakon menadžmenta nestaju

Post Trejding kriptocurrenci

Bucks to Bitcoin: Upoređene cene za Ekchange Ekchange platforme

Post Trejding kriptocurrenci

Zašto je novi Blockchain za mali biznis zapravo veliki posao

Post Trejding kriptocurrenci

ACI otvara put ka blokocentima centralne banke

Post Trejding kriptocurrenci

Bitstamp za pokretanje novih Ripple trgovinskih parova

Post Trejding kriptocurrenci

Otkrivene su stvarne količine? Kako se tržište bitkoina u Kini prilagođava naknadama

Post Trejding kriptocurrenci

Izgradnja Paiments Veb Event-a Shines Spotlight on Criptocurrencies

Post Trejding kriptocurrenci

Milioni su nestali? Broker preuzima vatru za Bitcoin Cash Freeze

Post Trejding kriptocurrenci

Propisi za praćenje bitkeina protiv krađe razdvajaju zajednicu Bitkoina

Post Trejding kriptocurrenci

Mikrofinansijska Giant Robinhood pravi ogromnu ulogu na Bitcoinu

Post Trejding kriptocurrenci

Politički: zašto Kina mrzi Bitcoin i voli Blockchain