PBoC navodno naručuje usluge plaćanja kako bi prestala da služi trgovcima Cripto | RS.democraziakmzero.org

PBoC navodno naručuje usluge plaćanja kako bi prestala da služi trgovcima Cripto

PBoC navodno naručuje usluge plaćanja kako bi prestala da služi trgovcima Cripto

Odeljenje poslovne administracije Narodne banke Kine (PBOC) je navodno izdao je danas dokument zahteva usluga platnog prometa u Pekingu da se zaustavi olakšavanje criptocurrenci trgovinske delatnosti.

Vijest, prvo prijavljeno od strane hartije od vrednosti Times, glasila u državnom vlasništvu koju je pokrenuo komunizam partije pisak Narodna Daili, navodi se u dokumentu zahteva za plaćanje kompanije da interne istrage da se utvrdi da li criptocurrenci trgovinske aktivnosti se sprovode preko svojih usluga platnog prometa. Ako je tako, trebalo bi da naknadno prestanu servisiranje te račune, U dokumentu se navodi.

Pozivajući se na izvore upoznate sa materijom, izvor vesti navodi se u dokumentu takođe zahteva od ovih kompanija da izveštavaju o njihovom istraživanju i primeni od 20. Januara.

Ovaj dokument, ako je istinski, može doći kao deo plana za implementaciju širi zabranu Kine kripto trgovanja sceni koja je reportedlisought zamenik guvernera PBOC je pan Gongsheng.

Izlaz još jedan Kina-based, Ekonomski Obzerver, reportedthat je potvrdio istinitost dokumenta putem drugog izvora bliskog centralnoj banci.

Odeljenje za poslovne administracije je Peking na bazi divisionvithin je PBOC da konkretno sprovodi monetarnu politika u glavnom gradu zemlje.

Prema vrijednosne papire Times, dokument zahteva usluge platnog prometa u okviru svoje nadležnosti u skladu sa svojim zahtevom. Iako može izgledati da je pravilo odnosi samo na usluge registrovane u Pekingu, dokument zahteva od firme da proširi istragu preko svojih drugim granama.

Ostaje nejasno u ovom trenutku šta neposredni uticaj to može imati na preostalom Kine criptocurrenci trgovinska aktivnost. Nakon zabrane početnih kovanice ponuda od strane PBOC prošle godine, kineska criptocurrenci lista aktivnosti su uglavnom prebacuje na over-the-counter (OTC) trgovine.

Na primer, Huobi i OKCoin, prethodno dva najveća red knjizi berzama u Kini, sada nude platforme gde Kineski stanovnici mogu da reklamiraju svoje naloga kupovine i prodaje, a rezultat transakcije u criptocurrencies i fiat valuti su razdvojeni. Trgovinski partneri će poslati kineskog juana kroz platne alata kao što su bankovnog transfera, VeChat platiti i Alipai, koji se pojavljuju da bude kao svaki normalan transakcija između dve osobe.

Ostali OTC platforme postoje kroz grupe za ćaskanje funkcije za razmenu poruka ogromnu VeChat i telegram. Sa centrom podataka druge usluge koje se van nadležnosti kineske vlade, ona je postala popularna mesto za OTC trgovanje među kineskim investitorima.

CoinDesk telefonski poziv na odeljenja PBOC za komentar Business Administration nije odgovorio.

Slične vesti


Post Trejding kriptocurrenci

Ekchange Strains Vožnja Cripto Ekchange Kraken na Trim trgovačke parove

Post Trejding kriptocurrenci

Nije konzorcijum: banke formiraju profitne entitete za lanac snabdevanja blokovima

Post Trejding kriptocurrenci

Politički: zašto Kina mrzi Bitcoin i voli Blockchain

Post Trejding kriptocurrenci

Bitcoin cena raketa do jednogodišnjeg visokog rekordnog nivoa

Post Trejding kriptocurrenci

Bitcoin trader Korisnici gubici lica nakon menadžmenta nestaju

Post Trejding kriptocurrenci

Najveća rudarska kompanija u svijetu koristi Blockchain za lanac snabdevanja

Post Trejding kriptocurrenci

Život u Cripto Time

Post Trejding kriptocurrenci

Bucks to Bitcoin: Upoređene cene za Ekchange Ekchange platforme

Post Trejding kriptocurrenci

Bitcoin Ekchange Trading Volumeovi Hit All-Time High

Post Trejding kriptocurrenci

Mikrofinansijska Giant Robinhood pravi ogromnu ulogu na Bitcoinu

Post Trejding kriptocurrenci

Preko 800 Terminala za Plaćanje u Rumuniji Sada Prodajte Bitcoin

Post Trejding kriptocurrenci

Propisi za praćenje bitkeina protiv krađe razdvajaju zajednicu Bitkoina