OKCoin ciljevi međunarodnih tržišta sa ponovnim trgovanjem na margini | RS.democraziakmzero.org

OKCoin ciljevi međunarodnih tržišta sa ponovnim trgovanjem na margini

OKCoin ciljevi međunarodnih tržišta sa ponovnim trgovanjem na margini

U svetlu sve strogih mera od Narodne banke Kine - kineska centralna banka - Bitcoin razmena zemlje počinju da se usredsrede na međunarodnim tržištima i stranim kupcima.

Na primer, 12. Juna, BtcTrade najavio da će uvesti USD tradingon svoju platformu. OKCoin sada slijede najavljujući nove ponude na engleskom jeziku investitora sa ponovno pokretanje svojih prethodno zaustavio peer-to-peer (P2P) margina trgovinskih usluga.

OKCoin sada ukazuje na to da korisnici njenog kineskom jeziku i novi sajt na engleskom jeziku može iskoristiti njegove p2p marže trgovine. Korisnici sajta mogu da pozajme i pozajmljuju novac koristeći usluge, podešavanje željene kamatnu stopu na kredite za povezivanje sa dužnicima u potrazi za trgovinu ekstenzije.

Changpeng Zhao glavni tehnološki direktor kompanije i bivši šef Developmentat Blockchain, istakao je da će nastavak službe pomoći kompaniji da traži novu publiku za svoj proizvod.

Zhao rekao CoinDesk:

"Bitcoin nema granica. Verujemo korisnika širom sveta će pronaći vrednost u našim uslugama."

OKCoin zaustavio svoje margina trgovinskih usluga za sve korisnike u početkom maja, u dijelu tako da sistem može da se izmeni da ispuni preporuke iz PBOC trebalo da informiše kupce o riziku od takvih finansijskih ulaganja.

Bol bez transakcije

OKCoin je ponovo uvela margina trgovanje servis omogućava korisnicima da potraje i do 3k uticaj na bilo kom dostupnom kamatne stope na tržištu, ili zaraditi interesovanje kreditiranje drugima.

Servis Berzi je, zauzvrat, odgovara potencijalnih zajmodavaca i zajmoprimaca, čime je za ono što naziva "bezbolan i brze transakcije kredita".

P2P servis ima dva nivoa, OK standard fond, sa osigurane depozite i minimalni iznos kredita, a OK VIP fond. Korisnici u drugoj kategoriji moraju da potpišu izjavu kojom priznaju rizik svoje investicije i treba da doprinese minimum 1.000 BTCloans.

OKCoin izgleda u inostranstvu

Pored svoje najnovije usluge i uvođenje na engleskom jeziku verziju svog sajta, OKCoin je naizgled je stavljanje povećan naglasak na stranim tržištima u svetlu nedavne regulatornog pritiska.

Ovaj veći pokret je PBOC je nedavno vidi u izveštajima da Kina potencijalno razmatraju oštrije restrikcije na treće strane vaučer trgovine, mera popunjavanja praznine koja je pomogla razmena zemlje rade oko politike prvobitno postavljene od strane banke u decembru.

Osim čisto poslovni fokus, međutim, OKCoin takođe je navodno traži da se na popularnim od javnog interesa projekata u digitalnom valuti prostora. Ovo uključuje potencijalni interes u pokretu oživljavanja nesolventna razmjenu iz Japana Mt. Gok, projekat je prihvatio poznatih članova ekosistema, kao što su VC investitora i Bitcoin Fondacije član odbora Brok Pirs.

Slika od OKCoin

Margin TradingAsiaOKCoin

Slične vesti


Post Trejding kriptocurrenci

Izgradnja Paiments Veb Event-a Shines Spotlight on Criptocurrencies

Post Trejding kriptocurrenci

Consensus 2017: Budućnost je ovde za blokčenov prekogranični uticaj

Post Trejding kriptocurrenci

Gde da trgujete Bitkomin? Brokerske aplikacije se pomeraju u poređenju sa tržišnim bumom

Post Trejding kriptocurrenci

Bitstamp za pokretanje novih Ripple trgovinskih parova

Post Trejding kriptocurrenci

Bitcoin trader Korisnici gubici lica nakon menadžmenta nestaju

Post Trejding kriptocurrenci

1.700 dolara? Čak i Bitcoin-ov Bear Case je mrtav

Post Trejding kriptocurrenci

Andreessen Horovitz vodi finansiranje od $ 2.8 miliona od TradeBlock-a

Post Trejding kriptocurrenci

Nakon fjučersa: sledeće poglavlje za Bitcoin

Post Trejding kriptocurrenci

Da li je Margin trgovala s padom cene bitkoina?

Post Trejding kriptocurrenci

Dobitak od 11 triliona dolara: DTCC za izradu derivata sa Blockchain Tech

Post Trejding kriptocurrenci

Propisi za praćenje bitkeina protiv krađe razdvajaju zajednicu Bitkoina

Post Trejding kriptocurrenci

2018: druga godina rasta za Blockchain