Nova Bitcoin razmena tvrdi da je Australija idealna lokacija | RS.democraziakmzero.org

Nova Bitcoin razmena tvrdi da je Australija idealna lokacija

Nova Bitcoin razmena tvrdi da je Australija idealna lokacija

Novi Bitcoin ekchange lansiran je juče u Sidneju, Australija, sa ciljem poboljšanja opšteg poverenja potrošača u valutnom tržištu digitalnog.

Nezavisnoj rezervi, razmena promoviše kako sebe i svoj australijski bazu kao siguran i dobro regulisan, rekavši AA kreditni rejting zemlje i politička stabilnost ga je idealno mesto da se locira.

To će prvo na lokalnom i Novog Zelanda tržištima imaju za cilj pre širenja u inostranstvu u finansijskim centrima Azije, ali kaže da već ima sposobnost da elektronski proveri klijentima u nekoliko minuta iz preko 20 zemalja, radeći sa identitet specijalista Global podataka kompanije.

Adrian Przelozni, Nezavisni rezerve je suosnivač i glavni tehnološki, izjavio je CoinDesk kompanija je u stalnom kontaktu sa lokalnim finansijskim regulatorom Komisija za hartije od vrednosti Australije i investicije (ASIC) i da se pridržava svih KIC i AML usklađenosti protokola.

Rekao je:

"Mi smo veoma udobno da imamo prave postavke ovde da bi se obezbedila sigurnost i uspeh."

Australian poreska pitanja

Nedavna odluka od strane Poreske uprave Australian o digitalnoj upotrebe valute je sastao sa concernfrom lokalne Bitcoin zajednicu, koji je rekao da je definicija tim valutama kao sličnim barter transakcije, a ne "novac" ili "finansijska snabdevanja 'bi dovelo do 10% robe i usluge porez (PDV, ili porez na promet) koji se dva puta primenjuju - jednom prilikom kupovine bitcoins i ponovo kada ih koriste za kupovinu druge robe.

Ukoliko se usvoji na potrošače, to bi takođe bitcoins kupljene u Australiji 10% skuplji, najverovatnije vožnje korisnici u inostranstvu razmene i lokalnih kompanija od posla.

Nezavisni rezervi, Przelozni rekao, da apsorbuju GST sa svojim profitom i kroz brokerske naknade za 0,5% to tereti australijske kupce, držeći svoje cene konkurentna.

"Mi čvrsto verujemo da Australijanci ne bi trebalo da bude kažnjen za korišćenje Bitcoin [.] To bi ugušio Bitcoin inovacije u Australiji i na kraju primorati preduzeća da se kreće sa radom od obale koja će imati negativan uticaj na australijskoj ekonomiji u celini."

Finansijski iskustvo

Nezavisni rezerva je podržan od strane grupe privatnih investitora i njegov izvršni tim ima dugogodišnje iskustvo u oblasti finansija i IT industrije. Direktor Adame Teper je radio kao softverski inženjer i Solutions Architect u velikim australijskih kompanija kao što su ANZ banke, AMP osiguranja, kao i Nine Entertainment Compani.

Przelozni radio sa Tepper u te tri kompanije i obojica su takođe osnivači i generalni direktori Azije Australia tehnologije, a softverskog inženjerstva firme.

Nezavisni rezervi, Przelozni dodao, je proveo "hiljade sati na istraživanje i razvoj da se uverite naša platforma je potpuno robustan i naša sopstvena tehnologija uključuje mnoge nivoe zaštite kako bi se osiguralo korisnici su dobro zaštićeni."

Teper toldthe Sidnei Morning Heraldthat razmena čini sve što eventualno mogu da ublaže rizike i osigurati ljudi osećaju bezbedno za čuvanje tamo novac. On je napomenuo da je računovodstvo firma PricevaterhouseCoopersvould se revizija svih nezavisnih rezerva je finansije.

Bitcoin u Australiji

Međunarodna reputacija Australije kao stabilnog poslovnog i pravnog okruženja, kao i finansijskih usluga centra, može poslužiti digitalne valute preduzeća i kada privlačenja inostrane klijente.

To je nedavno nazvao Senat Inkuiriinto Bitcoin i korišćenje digitalnih valuta, što je povećalo poverenje u sposobnost zemlje da zauzme razuman pristup prema propisima.

Slične vesti


Post Trejding kriptocurrenci

Koji Bitcoin trgovci trebaju znati o tehničkoj analizi

Post Trejding kriptocurrenci

Nakon fjučersa: sledeće poglavlje za Bitcoin

Post Trejding kriptocurrenci

Bullion on Blockchain: novi standard zlata?

Post Trejding kriptocurrenci

Australijska bitkoinska industrija reaguje na poreske predloge

Post Trejding kriptocurrenci

Cripto Assets Trade 24-7 - I to se menja više od vremena

Post Trejding kriptocurrenci

Kupac Bevare? Credit Creeps Into Cripto

Post Trejding kriptocurrenci

Celerija pokreće servis za kupovinu Bitcoin i Dogecoin

Post Trejding kriptocurrenci

CFTC-ova ne-skrivena poruka: trgovci se čuvaju

Post Trejding kriptocurrenci

BitVC Svaps je socijalizovane gubitke fjučera za novi sistem rizika

Post Trejding kriptocurrenci

Preko 800 Terminala za Plaćanje u Rumuniji Sada Prodajte Bitcoin

Post Trejding kriptocurrenci

Može li Bitcoin Be the Future of Blockchain post trade?

Post Trejding kriptocurrenci

Huobi donosi trgovanje maržom, kamate na Bitcoin i Litecoin