Može li Bitcoin Be the Future of Blockchain post trade? | RS.democraziakmzero.org

Može li Bitcoin Be the Future of Blockchain post trade?

Može li Bitcoin Be the Future of Blockchain post trade?

Konvencionalni razmišljanje o upotrebi blockchain tehnologija je u berzama može biti pogrešno, prema jednom akademskom.

Argument je izneo profesor David Iermack, predsednik odeljenja za finansije na Univerzitetu u Njujorku, ove sedmice na Imperial College London prvog Fintech fokusiran na naučnom skupu.

Tu, Iermack predstavio neobjavljeni izveštaj koji tvrdi blockchains će evoluirati različito na tržištima kapitala nego što se očekivalo. Na primer, prema Iermack funkcije kao što su akcija naselja će jednog dana biti izvedena na javnim blockchains kao Bitcoin, za razliku od privatnih ili premissioned alternativa.

Generalno, Iermack, koji predaje na criptocurrenci kurs na NIU je Stern School of Business, ponudio mnogo širu viziju za korišćenje blockchain u finansijama nego što je industrija razmatra, kao i više kritički se o tome kako su izvršioca istražuje tehnologiju.

Uzimajući kopati na DTCC, na primer, Iermack rekao je njegov izveštaj "Prihvatanje remećenja" je vrlo malo da pokaže ili ilustruje kako blockchain mogao da promeni trenutno stanje stvari.

Agenti promena

To ne znači da Iermack nije uzeti mereno pogled na javnim blockchains.

Naprotiv, Iermak priznaje protok na limitationsof Bitcoin i njenu danas dokaz-of-rada konsenzusa sistema, ali je naglasio da je to nešto što bi on veruje da je industrija će morati da rade od boljih rešenja za.

Ipak, on je insistirao na tome da će budući finansija da se postigne pravi decentralizovane blockchains koji nemaju monopol koji čuvaju pristup akcija, obveznica i valuta.

Govoreći o pravcu u kojem će prekid dolaze, Iermack vidi tri potencijalne igrača. Ovo uključuje izazivači (potpuna stranci u potrazi za ometanje); saradnici (poput DTCC i R3); i regulatori (zemlje poput Velike Britanije, Australije i Kanade).

Sve u svemu, on veruje da su izazivači su najviše šanse za uspeh, ali da su neki regulatori (poput onih u Velikoj Britaniji) u boljoj poziciji da dovedu do promene u odnosu na druge.

Kuick pobeda

Zanimljivo, Iermack smatra jedan od najlakših i najbržih načina za industriju da se pređe na model blockchain je istražujući slučajeva korišćenja u korporativnim izborima od strane akcionara, An Avenue već sprovodi od strane Nasdak.

Iermack rekao je akcionar glasanje o privrednim izborima je trenutno neefikasna kada je u pitanju glasanje brojanje, a da su rezultati glasanja su često plus ili minus 5% od onoga što bi trebalo da bude.

Dalje, u sadašnjem modelu, postoje mnogi izazovi kada je u pitanju korporativne izborima, rekao je on. Postoje razni različite knjigama vlasništva, održava od strane kompanije, brokera i tržišta uopšte, što dovodi do različitih rezultata glasanja.

Broadridge, koji ima ono što je nazvao "monopol da je veoma neefikasna" upravlja korporacija izbori glasanje, je takođe zainteresovana za blockchains.

Ali, Iermack prevazilazi reči, pokazujući da korporativne izbori su skloni da favorizuju predloge za upravljanje. Takva pitanja, smatra on, može da se eliminiše uz pomoć sistema glasanja blockchain bazi.

Slične vesti


Post Trejding kriptocurrenci

Coinapult, Bitstamp, LocalBitcoins, Tradehill i Kipochi #BTCLondon

Post Trejding kriptocurrenci

Ekchange Strains Vožnja Cripto Ekchange Kraken na Trim trgovačke parove

Post Trejding kriptocurrenci

Problem sa grafikama cena bitkoina (objašnjeno u dva grafikona)

Post Trejding kriptocurrenci

Celerija pokreće servis za kupovinu Bitcoin i Dogecoin

Post Trejding kriptocurrenci

Zašto je novi Blockchain za mali biznis zapravo veliki posao

Post Trejding kriptocurrenci

Bitcoin trader Korisnici gubici lica nakon menadžmenta nestaju

Post Trejding kriptocurrenci

Visoka frekvencijska trgovina na berzi Coinbase

Post Trejding kriptocurrenci

Inside Vhale Club: trgovačka soba koja voli Bitcoin cenu se smanjuje

Post Trejding kriptocurrenci

Coinigi podiže $ 100k u Boost Bitcoin trading Suite

Post Trejding kriptocurrenci

Unutrašnji projekat Blockchain-a sa Microsoft-om Povered bi the Bank of America

Post Trejding kriptocurrenci

ACI otvara put ka blokocentima centralne banke

Post Trejding kriptocurrenci

Zašto uzimam profit u bitcoinu uz potencijalnu cijenu otpora