Kredit za Criptos: trgovanje leveridom dolazi u Bitcoin | RS.democraziakmzero.org

Kredit za Criptos: trgovanje leveridom dolazi u Bitcoin

Kredit za Criptos: trgovanje leveridom dolazi u Bitcoin

"Leveridž je merilo većina mehurića u svetu."

Pre nekoliko godina, taj komentar Marej Stahl, predsednik i generalni direktor menadžer sredstvo Horizon Kinetics, ne bi bio tako tipično za criptocurrenci konferenciju kako bi se izbegli obaveštenje. Ali u CoinDesk konsenzus: Invest događaj u utorak u Njujorku, Stahl kreditne-oprezni osećanja isticao kao izuzetak.

Umesto toga, "poluga", "pozajmljivanje", "font trgovinu" i "kredit" je naslikao kao elementi tržišta koje je potrebno dalje razvijati (zajedno sa boljim kastodi usluga) kako bi u nastajanju industriji kripto imovine cvetanja - ne gresi finansijskog sistema legata kako bi se izbeglo ponavljanje.

Nazovite to znak rasprodaju, rano upozorenje od sistemskog rizika ili jednostavno pokazatelj da je criptocurrenci svet sazrevanja. U svakom slučaju, dolazak institucionalnih i visoke neto-u vrednosti od investitora u prostoru stvorila otvore za usluge sličnih Prime brokeragethat finansijske institucije su dugo pod uslovom da hedž fondovi, rekao je nekoliko govornika.

"Postoji velika potražnja za uticaja u prostoru", rekao je Adam Bela, potpredsednik u Coinbase i generalni direktor GDAKS, svoje digitalne trgovinu sredstva platformu.

Da bi ispunio taj zahtev, GDAKS se nada da će ponovo uvesti marginu servicethat da stavi na "pauzi" ranije ove godine, rekao je Vajt tokom jutra panel diskusije. (On nije rekao zašto je služba je suspendovan, ali je očigledno bilo negde posle etar "Flash Crash" ovog leta.)

Kompromisi

Ali želja trgovaca da pojačaju povratak sa polugom nije jedini razlog neki vide potrebu za više kreditiranje na ovom tržištu.

Umesto toga, neki pružanje kredita na bazi dnevnog osnovi i post-trgovačko naselje je neizbežan čak i kada su sredstva naselili na blockchain, rekao je Maks Bunen, direktor B2C2, elektronski što tržište firma sa sedištem u Londonu.

Tokom svog jutarnjeg izlaganja, Bunen osporili jednu od dugih reklamira prodajnim mestima blockchains: trenutnu naselje trgovina.

On je rekao 1.300 jaku publiku: 

"Da li naselje postalo brže? Da. Da li naselje postane trenutak? Apsolutno ne, niti bi trebalo da bude."

Za jednu stvar, blok sizedebate u Bitcoin je naglasio da postoji "kompromis između brzine naselja i otpornosti na platnom infrastrukture", rekao je on. "Što više transakcija gurate kroz mrežu, više krt može da postane."

Štaviše, bruto Settlement- unapred blockchain termin za trgujući koji su naselili čim se obrađuju - "nameće veliki pritisak na bilansima učesnika na tržištu", rekao je Bunen.

Na primer, on je rekao publici, "ako kupim $ 1 milion trezora ujutru, a ja prodam svoju Riznice popodne, moram da se održi u svakom trenutku da $ 1 milion na mom bilansu stanja."

S druge strane, neto poravnanje (tip sistema koji u realnom vremenu bruto poravnanja i kasnije blockchains je trebalo da zameni) omogućava efikasnije korišćenje bilansa - ali zahteva intradai kredit, rekao je on.

Kreditne ulazila

Ponavljajući ove zvučnike, Den Matuszevski, šef trgovanja na Circle internet finansijskog, izjavio je tokom jutarnjeg panelu da postoji "realna snažna potreba" za sposobnost da se zadužuju na ovom tržištu.

To ne samo da bi olakšala kratke pozicije, ali i obezbediti obrtna sredstva za trgovanje klupe da bi tržišta, rekao je on.

U razgovoru, Bunen od B2C2 priznao ironiju situacije s obzirom da Bitcoin je rođena kao reakcija na 2008 kreditne krize.

"Bitcoin entuzijasti stvarno, stvarno ne volim kredit", rekao je on. Ali, dodao je, "za bolje ili gore, kredit je važan deo funkcionisanja i tečnog finansijskom tržištu."

Čak i pre nego što je institucionalni novac potekla u, ukazao je on, "po potrebi, kredit jeste puzanje nazad u Bitcoin i kripto tržišta uopšte," sa glavnim razmene nude moć u ranim privatnim investitorima.

Je "lepota" od criptocurrenci je da se veruje treće strane ne traži da jednostavno prenese sredstva između novčanike, rekao je Bunen. Ali za sada, dodao je on, oni su potrebni za složenije poslovanju trgovanje kripto sredstava ", u mnogo većoj meri nego u glavnim finansijskim tržištima."

Foto preko Majkla del Castillo.

Margin TradingCreditleveraged trgovanja

Slične vesti


Post Trejding kriptocurrenci

Vave donio odluku o trgovinskoj finansijskoj trgovini na Barclais

Post Trejding kriptocurrenci

Nasdak gleda nisko viseće voće u blokchain post-trgovini

Post Trejding kriptocurrenci

Coinigi podiže $ 100k u Boost Bitcoin trading Suite

Post Trejding kriptocurrenci

Prvi blokovi ETF-a pokrenuti su na Nasdak-u, NISE Todai

Post Trejding kriptocurrenci

Tržišta Veekli: Bitcoinova nova godina počinje sa padom

Post Trejding kriptocurrenci

Uspostavljanje Bitcoinove infrastrukture za zamućenu razmjenu

Post Trejding kriptocurrenci

Unutrašnji projekat Blockchain-a sa Microsoft-om Povered bi the Bank of America

Post Trejding kriptocurrenci

Korišćenje Google Trendova za procenu korisničkog porasta Bitcoin-a

Post Trejding kriptocurrenci

Najtopliji sektori u Bitcoinu, Rangirani po protoku kapitala

Post Trejding kriptocurrenci

Najveća rudarska kompanija u svijetu koristi Blockchain za lanac snabdevanja

Post Trejding kriptocurrenci

Novi pokretanje Blockchain-a donosi ugovore u digitalno doba

Post Trejding kriptocurrenci

Bullion on Blockchain: novi standard zlata?