Huobi donosi trgovanje maržom, kamate na Bitcoin i Litecoin | RS.democraziakmzero.org

Huobi donosi trgovanje maržom, kamate na Bitcoin i Litecoin

Huobi donosi trgovanje maržom, kamate na Bitcoin i Litecoin

Kineski "velika tri 'razmena Huobi donosi margina trgovinskih i kamatnih račune za Bitcoin, u smelim i eventualno u industriji prvi potez dizajniran da više" tradicionalni "finansijski proizvodi sa ozbiljnim digitalni valutni trgovci na raspolaganju.

Nova platforma kompanije, BitVC, je Hong Kong-listi ćerka kompanija sa margina trgovačke platforme i za Bitcoin i litecoin. Korisnici mogu pozajmiti do 200% neto vrednosti svih sredstava na svojim računima; to jest, BTC, LTC, CNI vrednosti kombinovano.

Bitcoin interes

Da prate taj potez, Huobi pokreće još jedan novi brend pod imenom Iubibao da radi u sprezi sa BitVC. Iubibao je roman dodatak i retka stvar na svetu Bitcoin: štedni račun koji omogućava korisnicima sa svakodnevnim plaćanja kamata.

Ideja je da BitVC korisnicima položi sredstva na svoje račune Iubibao, gde su ti bilansi su na raspolaganju za trgovci da se zadužuju. Uplate i isplate može se odmah.

Platforme poput Bitfinek nude osoba-osoba pozajmice za slične svrhe, ali korisnici moraju čekati u redu kreditnih ponuda.

Iubibao je sistem bazeni sredstva na raspolaganju za kreditiranje za koga se spuštao u; prednost za kreditore s obzirom da oni mogu odmah početi prijem interes.

Korisnici takođe mogu da deponuju novac u Iubibao obzir i da ne mislim o tome, umesto da prati rad i izdavanje novih kredita. Sadašnja dnevna kamatna stopa lebdi oko oznake na 0.02-03%.

Depoziti zagarantovana

Huobi'sRobert Kuhne rekao Iubibao funkcioniše više kao tradicionalni bankovni račun, koji bi više privlače korisnicima u potrazi za generisanje pasivnog povrat na svoju investiciju.

Takođe je bezbedna za investitore, rekao je:

"Korisnici ne snosi nikakvu opasnost od gubitka u leveraged transakcija, jer je BitVC sistem upravlja kredite za dužnike i automatski daje marginu pozive kada je to neophodno kako bi se osiguralo da imovina dužnika može da pokrije kredite."

BitVC zapravo garantuje sve korisničke sredstva deponovana u Iubibao, rekavši da ima veliku rezervu bitcoins spremnih da Backstop gubitke od iskoristio transakcija. Osim toga, kompanija će snositi sve rizikom likvidnosti.

Kuhne je dodao da postoje planovi za sveobuhvatnu buduće revizije BitVC finansijama i sigurnosti od strane spoljnog treće strane.

Margina trgovanja je samo prvi igrani BitVC, a postoje planovi da podržavaju razne derivate digitalni valuti i ostale "inovativne finansijske proizvode", sve na osnovu Huobi je API.

BitVC je trenutno samo po pozivu Beta, ali je planirano da se otvori za javnu registraciju krajem jula. Zainteresovani korisnici mogu da zatraže pozivnicu putem zvaničnih naloga Huobi o bilo tvitteror reddit.

Kineski regulacija

Prema nezvaničnim "dogovor" sa vlastima, kineski razmena nije dozvoljeno da se bave spekulacijama ili na drugi način rizično ulaganje ponašanja.

Iz tog razloga, sama Huobi će ostati registrovana u Kini i da će nastaviti da radi kao "standardno: BTC / LTC mesto trgovanja razmenu".

Hong Kong, registrovana BitVC će biti više finansijski avanturistički platforma, i ima za cilj da ima više međunarodnih bazu klijenata.

Huobi Uspon

Daleko od savijanje u lice državnog pritiska i mnogi predvideli, glavni kineski razmene porasli napore da izgledaju za inostrane klijente i istraže nove oblasti razvoja digitalne valute.

Huobi pokazuje da je više nego zadovoljan sa svojim rastom u proteklih godinu dana, uprkos nevoljama. U stvari, njegov kumulativni obim od 1. Septembra 2013. Godine štandu 16.6M BTC - više nego bilo koji drugi razmene u svetu, prema Bitcoiniti.

Kompanija je takođe nedavno dobila investiciju od ZhenFund, kineskog semena fond koji radi u saradnji sa Sekuoia Capital Kinom.

Slike ljubaznošću Huobi

Slične vesti


Post Trejding kriptocurrenci

Šta treba znati pre trgovanja Monerom

Post Trejding kriptocurrenci

Zašto uzimam profit u bitcoinu uz potencijalnu cijenu otpora

Post Trejding kriptocurrenci

ACI otvara put ka blokocentima centralne banke

Post Trejding kriptocurrenci

Korišćenje Google Trendova za procenu korisničkog porasta Bitcoin-a

Post Trejding kriptocurrenci

Život u Cripto Time

Post Trejding kriptocurrenci

Visoka frekvencijska trgovina na berzi Coinbase

Post Trejding kriptocurrenci

Pregled: Haasbot 2.0 donosi automatsku trgovinu na sledeći nivo

Post Trejding kriptocurrenci

CGI pokreće Blockchain Lab za trgovinske finansije

Post Trejding kriptocurrenci

BitVC Svaps je socijalizovane gubitke fjučera za novi sistem rizika

Post Trejding kriptocurrenci

Iuanbao Ekchange sada omogućava kupcima hipoteku njihov Bitcoin

Post Trejding kriptocurrenci

Unutrašnji projekat Blockchain-a sa Microsoft-om Povered bi the Bank of America

Post Trejding kriptocurrenci

Coinapult, Bitstamp, LocalBitcoins, Tradehill i Kipochi #BTCLondon