Bitcoin Cene stabilne kao subvencija prepolovljena | RS.democraziakmzero.org

Bitcoin Cene stabilne kao subvencija prepolovljena

Bitcoin Cene stabilne kao subvencija prepolovljena

Tržišta Nedeljni je nedeljni kretanja kolone analizu cena na globalnim digitalnim valutnom tržištu, i slučaj korišćenja ove tehnologije je kao klase sredstava.

Bitcoin pricesfluctuated unutar uskog opsega od $ 405 do $ 420 u toku sedam dana završavaju 25. Marta, održavanje relativnu stabilnost i kao Bitcoin zajednica suočava pitanja skalabilnosti i predstojeći pad broja novih bitcoins kovanog po transakciji bloku.

Fluktuacije najnižoj ceni pratili trendof poslednjih nekoliko nedelja, uz cene uglavnom uživa stabilnost i konzistentnu obim trgovanja. Tokom nedelje koja se završava 18. Marta, na primer, Bitcoin cene kolebao između $ 410 i $ 420, dok učesnici na tržištu kojima se trguje 30m BTC-.

Ovaj nivo obima trgovanja nastavljen tokom sedam dana kroz 25. Marta u 12:30 UTC, u ukupnom iznosu od 32.6m BTC, Bitcoiniti brojke otkrivaju. Kineski razmena OKCoin čine 50,31% ove knjige, dok Huobi je još jedan 46.90%. Preostali razmene svi tvrdili manje od 1% preostalog zapremine.

Bitcoin doživela skroman pad nedelja preko nedelje tokom perioda od sedam dana putem 12:00 UTC 25. Marta, sa početkom od $ 418,31, a završava na $ 414,34. Međutim, digitalni valuta jeste dožive neke fluktuacije u to vreme, pada na $ 404.62 u 12:00 UTC, a zatim oporavak do $ 409,01 u 09:00 UTC 19. Marta.

Nekoliko sati kasnije, Bitcoin cene ponovo odbio, udario svoj nedeljni najniži nivo od $ 404.45 u 09:00 UTC 19. Marta do oporavka do $ 412.20 u 18:00 UTC 19. Marta.

Valuta čuva cik-zagging, raste do $ 418.41 po 21:00 UTC posle 23. Marta.

Etar raste

Pored toga, digitalna valuta etar je ostvaruju značajne vidljivost, a razvoj koji bi mogao privući pažnju - i trgovinsku delatnost - daleko od Bitcoin.

Dok Bitcoin doživeli ove skromne fluktuacije, etar videli povećan obim trgovanja. Digitalni valuta uživao obim transakcija na 31,821 transakcija i 36,947 transakcija na 18. Marta i 24. Marta, odnosno, Etherscan.io brojke otkrivaju.

Ovo se poredi sa početkom meseca, kada trgovci proizvedene 21.778 transakcija i 23.562 transakcija na 1. Marta i 2. Marta, respektivno.

Pored toga, prosečna dnevna stopa Disperzija digitalnog valute je u porastu stalno, dostiže čak 1431.6 GH / s 22. Marta, skoro tri puta više nego u 498.6 GH / s koji je postojao od 1. Januara, a više od 60 puta na 23.8 OB / a postignut 30. Jula 2015. Godine, Etherscan.io podaci pokazuju.

Razvoj je znak da su rudari počinju da vide vrednost u zaštiti mreže i pobede svoje blok nagrade kao cena pokazuje stabilnost.

Bitcoin stabilna

Iako je etar izgleda da napredujemo kao alternativni digitalni valuti - ili barem postane atraktivan opciju za dnevne trgovce - Bitcoin cene su podigao, pozitivan znak u skladu sa tržišnim posmatrača.

"Cena BTC nije propala, ljudi ne prodaje BTC kupiti eter", rekao je Barte Stivens, upravljanje partner Blockchain kapitala CoinDesk. "Mislim da je to novi kapital."

Dok Stivens je istakao uticaj etra na Bitcoin, ostali tržišni stručnjaci ukazali na pomaljajućih pitanja predstojećeg mreže subvencija prepolovljavanja u Bitcoin - a koja preti izgledima istaknut Joseph Lee, osnivač Bitcoin derivata trgovanje platforme Magnr.

"Stabilan cena Bitcoin pokazuje jaku veru u osnovnim prepolovi mehanizam Bitcoin, to će biti drugi veliki raspolućivanje događaj mreža", izjavio je Li CoinDesk.

Osnovna kod Bitcoin poziva na pad broja novih kovanog novca po bloku kako vreme prolazi. Trenutno, kada je novi blok je uspešno naći na mreži, uvedena su 25 bitcoins. Sledećeg raspolućivanje, procenjuje se održati između početkom i sredinom jula, će smanjiti taj broj na 12,5 BTC po bloku.

Sa svoje strane, Li vidi uticaj ove subvencije pada uglavnom pečeni u ceni od Bitcoin danas.

"Zato što je događaj predvidljiv i datumi zna, verovatno je da je cena je već uračunat u novim promenama", rekao je on.

Miked mišljenja

Dok izjave Lee je odraz poverenja u Bitcoin mreži, nisu svi tako optimistični. Neki se nadaju da Bitcoin programerima će rešiti pitanje skalabilnost mreže u bliskoj budućnosti.

Tim Enneking, predsednik Cripto valute Fonda, digitalni valute fokusirana investicioni fond, naglasio hitnost nalaženja rešenja.

"Cela stvar zavisi od tvrdog viljuškom u ovom trenutku", rekao je on CoinDesk. "Nije bitno koji rešenje je najbolje. Mi samo treba da izaberem jednu. Moramo da izaberete jednu i idemo dalje."

Enneking je nastavio da komentariše cena, navodeći:

"Mi smo zaista kreće u stranu, a činjenica da smo na $ 400 znači da svi misle da je problem će biti rešen. To takođe znači da nije rešen još."

Christopher Burniske, analitičar i blockchain proizvodi dovesti na upravljanje investicionim firmi ARK Invest, rekao je CoinDesk da je "cela zajednica je samo drži svoj dah".

Međutim, komentari dolaze kao mrežni tehnolozi nastavljaju da ukazuju na hard viljuška neće biti potrebno da se bavi kratkoročne proširivosti izazove Bitcoin je, i to suprotno onome što kažu kritičari, povećane takse nisu smetnja novim korisnicima.

Čarls L Bovaird II je finansijski pisac i konsultant sa dobrim poznavanjem tržišta hartija od vrednosti i konceptima investiranja.

Pratite Charles Bovaird na Tvitter ovde.

EthereumTrading

Slične vesti


Post Trejding kriptocurrenci

Coinigi podiže $ 100k u Boost Bitcoin trading Suite

Post Trejding kriptocurrenci

Bitcoin cena raketa do jednogodišnjeg visokog rekordnog nivoa

Post Trejding kriptocurrenci

PBoC navodno naručuje usluge plaćanja kako bi prestala da služi trgovcima Cripto

Post Trejding kriptocurrenci

Australijska bitkoinska industrija reaguje na poreske predloge

Post Trejding kriptocurrenci

Južna Koreja otkriva rok za zaustavljanje trgovine anonimnim kriptoima

Post Trejding kriptocurrenci

ACI otvara put ka blokocentima centralne banke

Post Trejding kriptocurrenci

Post-Trade Giant NSD: Blockchain Useless Ako nije pravno obavezujući

Post Trejding kriptocurrenci

Bitcoin Ekchange Trading Volumeovi Hit All-Time High

Post Trejding kriptocurrenci

Život u Cripto Time

Post Trejding kriptocurrenci

Politički: zašto Kina mrzi Bitcoin i voli Blockchain

Post Trejding kriptocurrenci

Izgradnja Paiments Veb Event-a Shines Spotlight on Criptocurrencies

Post Trejding kriptocurrenci

Inside Vhale Club: trgovačka soba koja voli Bitcoin cenu se smanjuje