Pravni tim Kanie Vest-a zauzeo je lažan spoj Coinie Altcoin | RS.democraziakmzero.org

Pravni tim Kanie Vest-a zauzeo je lažan spoj Coinie Altcoin

Pravni tim Kanie Vest-a zauzeo je lažan spoj Coinie Altcoin

Samo nekoliko dana nakon što Čikago reper Riblja Corba poslao njegov pravni teamagainst tvorci scenario zasnovan criptocurrenci Coinie, bivši Coinie zapadu, razvojni tim altcoin je zvanično isključen lansiranja planove.

U saopštenju je izdato preko sajta projekta, koji je postavio poruku "COINIE je mrtav" masnim slovima na vrhu svoje stranicu, zatim njenog prijema poraza: ". Pobedio si, Kejn" Poruke završio kratak život Coinie, koji je objavljen početkom ove januara i da je nedavno odloženo lansiranja.

Pravni tim Zapada je prethodno poslao razvojni tim Coinie o prekidu i-odustajanje pismo koje je predložio da brendiranja altcoin je, karakteriše crtani sliku repera, stvorio je mogućnost zabune koji bi doveo kupce da veruju Zapad je povezan sa projektom.

Kao odgovor, Coinie tim menja svoj dizajn u omaž The South Park epizoda "Fishsticks", u kojem Zapad shvata da je gej riba. Je jezik-u-obraz letterrekuested da Zapada advokati zaustavi "konstantne uznemiravanja i zastrašivanja taktiku" i dovedena u pitanje primenjivost žigova Zapada u ovom slučaju.

Ipak, dok se rasprava zabavlja posmatrača, nagli odluka valute da zatvorite utiče neke korisnike. Reddit komentari ukazuju na to da razvojni tim Coinie je počeo da se istovari pripremu currenciin za formalno zatvaranje. Dalje, niti je primetio da korisnici imali poteškoća dobijanje svoje coines u periodu posle tog saopštenja.

0DaiCoins, razmena criptocurrenci da navedena Coinie, brzo se preselio da se izvinim zbog svoje veze sa valutom i objavi da je, takođe, je gašenje.

"Ako gospodin Riblja Corba oseća uvredio na bilo koji način, želimo da izrazimo naše iskreno izvinjenje", pročitajte sajt poruku. "To nikada nije bila naša namera, i tako, od danas, radimo na otklanjanju svaki trag medalje iz naše platforme. Nadamo se da će zadovoljiti g Zapad i reši ovu nesrećnu pitanje."

Na sajtu ohrabrio korisnicima da prikupi svoja sredstva sa sajta odmah, navodeći da će preostali coines "biti poslat na slučajnim javnih ključeva."

Undeterred, neki Reddit i Bitcoin Talk forumusers su odbili da odustane od Coinie, sa glasinama da će peticija biti poslat Criptsi na listu za altcoin.

Razvojni tim Coinie je sinced preselio da se distancira od ovih partija, ili kako su ih obeleženi su "moroni pokušavaju da ožive ovaj novčić", sugerišući takvi postupci su zasnovani isključivo na unovčavanja na Coinie je reputacije.

Iako značajan, Coinie je samo jedan u nizu neuobičajenih altcoins pokrenutih u poslednjih nekoliko nedelja, uključujući RonPaulCoin, nazvan po US primetio libertarijansku orijentirane političar, i Dogecoin, jedan altcoin posvećena popularnom internet meme.

Slične vesti


Post Trejding kriptocurrenci

Gde da trgujete Bitkomin? Brokerske aplikacije se pomeraju u poređenju sa tržišnim bumom

Post Trejding kriptocurrenci

Iuanbao Ekchange sada omogućava kupcima hipoteku njihov Bitcoin

Post Trejding kriptocurrenci

Coinbase ima za cilj postati Gmail bitkoina

Post Trejding kriptocurrenci

Kako se bota koriste za brzo trgovanje bitkominom

Post Trejding kriptocurrenci

Milioni su nestali? Broker preuzima vatru za Bitcoin Cash Freeze

Post Trejding kriptocurrenci

Nasdak gleda nisko viseće voće u blokchain post-trgovini

Post Trejding kriptocurrenci

Može li Bitcoin Be the Future of Blockchain post trade?

Post Trejding kriptocurrenci

Mikrofinansijska Giant Robinhood pravi ogromnu ulogu na Bitcoinu

Post Trejding kriptocurrenci

Andreessen Horovitz vodi finansiranje od $ 2.8 miliona od TradeBlock-a

Post Trejding kriptocurrenci

2018: druga godina rasta za Blockchain

Post Trejding kriptocurrenci

Da li Bitcoin predstavlja pretnju ekonomskoj sigurnosti Kine?

Post Trejding kriptocurrenci

SVIFT: Blockchain neće ukloniti sve treće strane u trgovini hartijama od vrednosti