BTC.sk oživljava trgovanje bitkominom marginom | RS.democraziakmzero.org

BTC.sk oživljava trgovanje bitkominom marginom

BTC.sk oživljava trgovanje bitkominom marginom

Bitcoin margina trgovanja se vratio. Nova trgovačka platforma, BTC.sk, nudi investitorima šansu da dođe kratke i duge pozicije o budućim kretanjima Bitcoin cena u odnosu na dolar. Platforma, koja je u privatnom beta, omogućava stav je da bude otvoren za različite periode, od nekoliko sati do nekoliko nedelja.

Osnivač Džozef Li, Britanac-sedištem u Australiji, radi u finansijskom industriji. Razvio je trgovačka platforma se, da su koristili svoje scenario trgovanja botova za generisanje $ 150.000 profit u bitcoins, rekao je on.

Kao i drugi margina trgovinskim sajtovima, BTC.sk koristi iskoristio položaje. To znači da kada "kladiti" izvesna količina bitcoins na Bitcoin pokreta protiv američkog dolara, sajt efikasno vam daje pare da se poveća svoju poziciju. Ovi "usmeren" trgovine su postavljeni na oko 100 puta više od vrednosti vašeg opklade. Ako se kladite na stoti deo jednog Bitcoin na poziciji, sajt bets približno jedan Bitcoin za vas.

U konvencionalnoj margina trgovine, broker bi zahtevalo marginu za održavanje odražava određeni procenat iskoristio iznosa za održavanje računa. BTC.sk zahteva od korisnika da spusti depozit koji pokriva svaki položaj. Depozit je veličina njihovog trgovine pomnožena 1500. Ako igrate jedan stoti deo jednog Bitcoin, morate da napravite depozit od 1,5 bitcoins da podrži opkladu.

Sajt se štiti od automatski likvidira poziciju ako je gubitak previše približi iznos depozita. U gornjem primeru, ako je zamalo da izgubi svoj 1.5-Bitcoin depozit jer je cena bitcoins preselio protiv vas, sajt će izvršiti automatsko zaustavljanje na trgovinu i likvidirati poziciju.

S druge strane, ako je vaš stav kreće u svoju korist i ti zarađuješ, stojite da mnogo, jer ćete biti klađenje sa BTC.sk je bitcoins. Sajt naplaćuje dnevnu količinu finansiranja na osnovu trgovine. U primeru trgovini gore, dnevni troškovi finansiranja će biti 0.1010 bitcoins.

Uslov depozit će, naravno, ograničiti veličinu trgovine, ali Li i nameće granicu, kako od veličine i broja transakcija koje čovek može da stavljaju u bilo kom trenutku.

Brojevi su malo složeniji od toga. Stvarni dostupan poluga, pored iznosa stop, varira u zavisnosti od tržišne nestabilnosti. U nekim slučajevima ekstremne nestabilnosti, sajt može da natera likvidacija da se ograniči brokera rasta i gubitak klijenta.

Korisnici ne moraju da održi Fiat valute ravnotežu, kaže Li - sve može da se održi u bitcoins.

"U svakom trenutku je Bitcoin u svom novčaniku ima unutrašnju SAD vrednost dolara", rekao je on. "Pretpostavljam da trgovina u tom trenutku, ja izvrši trgovinu, a onda kada se trgovinski likvidiran sam preračuna ono što vredi u nove vrednosti."

Bitcoin veterani će zapamtiti dramasurrounding Bitcoinica, platformu margina trgovanja pokrenut 20011 od tinejdžera Zhou Tong. Sajt je hakovan nekoliko puta, i bitcoins trgovaca su izgubljeni. Tong izdao javnost apologiafter sajt zatvoren. Lee želi da osigura da se to ne ponovi, a još nije siguran kada će njegov privatno beta biti dostupni javnosti.

"Moja motivacija je da dodate likvidnosti na tržištu Bitcoin uopšte - na veću likvidnost postoji na tržištu, brže će rasti", rekao je Li. "Moj sajt može da se koristi da napravi brz profit, ali ja bih više podstiču korisnike da samo uradi ako znaju šta rade."

Ukratko, u nestabilnom tržištu često zbunjeni od DDoS napada i razmene hakere, nikada se kladiti više nego što možete priuštiti da izgubite.

Margin TradingBTC.sk

Slične vesti


Post Trejding kriptocurrenci

ACI otvara put ka blokocentima centralne banke

Post Trejding kriptocurrenci

Propisi za praćenje bitkeina protiv krađe razdvajaju zajednicu Bitkoina

Post Trejding kriptocurrenci

Bitcoin trader Korisnici gubici lica nakon menadžmenta nestaju

Post Trejding kriptocurrenci

Bitcoin cena raketa do jednogodišnjeg visokog rekordnog nivoa

Post Trejding kriptocurrenci

Da li Bitcoin predstavlja pretnju ekonomskoj sigurnosti Kine?

Post Trejding kriptocurrenci

Post-Trade Giant NSD: Blockchain Useless Ako nije pravno obavezujući

Post Trejding kriptocurrenci

Najveća rudarska kompanija u svijetu koristi Blockchain za lanac snabdevanja

Post Trejding kriptocurrenci

Nije konzorcijum: banke formiraju profitne entitete za lanac snabdevanja blokovima

Post Trejding kriptocurrenci

Mikrofinansijska Giant Robinhood pravi ogromnu ulogu na Bitcoinu

Post Trejding kriptocurrenci

Bitcoin Cene stabilne kao subvencija prepolovljena

Post Trejding kriptocurrenci

Politički: zašto Kina mrzi Bitcoin i voli Blockchain

Post Trejding kriptocurrenci

BTC-e MetaTrader sada nudi više valutnih računa