Zašto uzimam profit u bitcoinu uz potencijalnu cijenu otpora | RS.democraziakmzero.org

Zašto uzimam profit u bitcoinu uz potencijalnu cijenu otpora

Zašto uzimam profit u bitcoinu uz potencijalnu cijenu otpora

Tuur Demeester je nezavisna investitor, bilten pisac i urednik u Adamant Research. Pokrenut u 2015, Adamant Istraživanje pruža mesečni bilten servis.

U ovom mišljenju komadu, Demeester govori o svojim najnovijim Bitcoin trgovine i zašto nije conviced cena je spremna da okupi veći. 

Cena Bitcoin je više nego udvostručena od kada sam prvi put objavio izveštaj "Kako pozicionirati na reliju u Bitcoin" nešto više od godinu dana.

Prošlo je lijepo, a mislim da ima veliki potencijal levo na naopako, ali ništa ne ide u pravoj liniji, a suočeni smo sa potencijalnim zone otpor cena na $ 700-800.

Evo kako ja to vidim: u gornjoj tabeli, prava linija je jednostavno $ 700- ¥ otpor je 4.000 cena (potencijalni pricetarget za trgovce), a koso linija je otpor iznad kup-a-ručkom nastavku patternthat je bio formiranje za u posljednje dvije godine.

S obzirom da je cena je iznad $ 700, ja sam prodavao neke bitcoins, nešto više čak i danas, da se zaključa u dobiti i dati sebi još malo municije da se kupi nazad ako cene pasti. Sa druge strane, vidim podršku na $ 600 i $ 450 nivou.

To je rečeno, čaša-i-ručka obrazac je velika stvar po mom mišljenju, i ako se iz toga, to bi moglo katapultira cenu i tokom prethodnih svih vremena visok - možda do $ 1.600 u kratkom roku.

Na razmatranje, grafikon prikazuje cenu Bitcoin u kineskog juana. Zbog 10% devalvacija u odnosu na dolar, cena je već prekršila oba ¥ 4.000 i 5.000 ¥ otpor, veliko pitanje je sada da li može doći do tog završenog čaše i rukovanje obrazac:

Sećam govorim sebi da budu oprezni sa svojim optimizmom kada Bitcoin okupili na $ 30 početkom 2013. - zato što je bio prethodni svih vremena visok - samo da vidimo cena stoga okupiti do $ 260 u roku od nekoliko nedelja.

Od tada, međutim, Bitcoin je sazrela od malog pokretanja valute u ekvivalentu sredine kapu, S & P 400 stock, što eksplozivnu cena kreće nešto manje verovatno, a trenutno smo takođe suočava sa proširivosti uska grla.

Bitcoin naknade transakcije su porasle za povremeno preko $ 0.15 po transakciji, i to će možda trebati još šest meseci da se aktivira na-lanac i druge zapreminom sloj, što omogućava niže troškove.

Za sada, razmene i drugih startup se obrađuje milione van lanca Bitcoin transakcija dnevno po vrlo niskim naknadama (trgovina-off je da je ovo manje siguran), što mislim da pokazuje da je ekosistem je veoma dinamična.

Ipak, prepreke ka sigurnom decentralizovano skalabilnost su pravi po mom mišljenju, i tako mogao pritisnuti sentiment investitora donekle u narednim nedeljama i mesecima.

Sve u svemu, iako mislim da smo mogli da vidimo povlačenje u kratkom i srednjem roku, ja sam optimista o izgledima Bitcoin za 2017. Godinu, a ja još uvek očekuje da će cene da pristupi ili premašuju 2014 svih vremena tonove.

Pratite Tuur Demeester na Tvitter ovde.

Ovaj članak nije namenjen da pruži, a ne treba uzimati kao, investicioni savet. Molimo Vas da sprovede svoj opsežno istraživanje pre investiranja ili trgovanja.

PricesBitcoinTrading

Slične vesti


Post Trejding kriptocurrenci

Pogađanje Altcoin Storm (i investiranje za Nekt)

Post Trejding kriptocurrenci

Kanada traži lidera bitkoinske berze u vrijeme previranja tržišta

Post Trejding kriptocurrenci

Nije konzorcijum: banke formiraju profitne entitete za lanac snabdevanja blokovima

Post Trejding kriptocurrenci

BTC-e MetaTrader sada nudi više valutnih računa

Post Trejding kriptocurrenci

Ekchange Strains Vožnja Cripto Ekchange Kraken na Trim trgovačke parove

Post Trejding kriptocurrenci

Najveća rudarska kompanija u svijetu koristi Blockchain za lanac snabdevanja

Post Trejding kriptocurrenci

Korišćenje Google Trendova za procenu korisničkog porasta Bitcoin-a

Post Trejding kriptocurrenci

Coinapult, Bitstamp, LocalBitcoins, Tradehill i Kipochi #BTCLondon

Post Trejding kriptocurrenci

Inside Vhale Club: trgovačka soba koja voli Bitcoin cenu se smanjuje

Post Trejding kriptocurrenci

Izveštaj DTCC-a upozorava na blokiranje zgrada Blockchain-a

Post Trejding kriptocurrenci

Izgradnja Paiments Veb Event-a Shines Spotlight on Criptocurrencies

Post Trejding kriptocurrenci

Šta treba znati pre trgovanja Monerom