Vancouver bankomat operatora želi da napusti BitStamp nakon kvara | RS.democraziakmzero.org

Vancouver bankomat operatora želi da napusti BitStamp nakon kvara

Vancouver bankomat operatora želi da napusti BitStamp nakon kvara

Kupci nisu bili u mogućnosti da kupi Bitcoin od Bitcoin bankomata Vancouver prošlog vikenda jer je operater bio u stanju da jasno zaostalih naloga kupovine.

Operater mašine, Bitcoiniacs, rekao je problem nastao zbog toga što ATM oslanja na Bitstampto jasno svoje naloge, a razmena je dozvoljeno nalozi u iznosu od više od 45 BTC da se gomilaju bez obrađuje.

Bitcoiniacs koristi Robocoin mašinu, koja je u stanju da kupuju i prodaju Bitcoin u zamenu za fiat valute. Robocoin mašine obavljaju trgovine na Bitstamp razmeni po difoltu. Prema Mičel Demetra, suosnivač Bitcoiniacs, razmena prestao obrade kupovnih naloga za Bitcoin iz bankomata na 21. Januara.

U neprerađeni nalozi na kraju nakupilo više od 45 BTC, dodao je on. "Imali smo nekoliko klijenata veoma zabrinut jer su deponovane hiljade dolara i dana kasnije nije bilo ni traga od svojih zlatnika."

Zero odgovor

Bitcoiniacs kontaktirao Bitstamp u više navrata, ali nije dobio "nula odgovor" prema reddit postbi Bitcoiniacs najavljuje ATM gašenje. Post glasi:

"Nažalost, zbog masovnog kašnjenja u obradi u Bitstamp, a nulu odgovor na ponovljene zahteve za kontakt sa bilo kim u službi za upravljanje ili kupaca tamo, morali smo da ugasimo opciju kupovine na Vancouver Bitcoin bankomata u talasima kafu."

Bitcoiniacs prestao da odobrava bui trgovine kroz ATM iz popodne 24. Do jutra 27. Januara. Prema Demeter, oko 80 klijenti su pogođeni odloženog transakcije.

On je rekao da je dobio još 50 pitanja od klijenata koji su želeli da znaju kada će ATM nastaviti ubijaju kupovnih naloga za Bitcoin. Međutim, Demetra je dodao da su njegovi klijenti odgovorio mirno do kašnjenja.

"Kašnjenje je prilično dobro primljen od strane većine klijenata. Većina ljudi shvate kada se radi sa trećim licima, neke stvari su van naše kontrole."

Kada CoinDesk kontaktirao Bitstamp izvršnog direktora Nejc Kodric da potvrdi Bitcoiniacs 'tvrdnje, on je odbio da komentariše. Druga istraga, da Bitstamp je, opšte podrške e-mail adresu, je takođe sastao sa odbijanjem da komentariše:

"Nažalost, Bitstamp nije u mogućnosti da komentariše bilo koji od tačaka u vasem zahtevu. Za više informacija molimo predlažemo da se obratite ATM servis direktno."

Rešenja

Oba Robocoin i Bitstamp mogao sprovesti mere za sprečavanje zaostalih transakcija od izgradnje Demeter tvrdi. Jedna od metoda bi bila da se stvori 'hot novčanik "koja bi omogućila kovanice da se akumulira u Bitstamp račun ATM operatera.

To bi efikasno stvoriti "buffer" od brojnih bitcoins da servisira povlačenje transakcija. Povlačenja će doći iz ovog toplog novčanika, za razliku od prodaje iz otvorenog tržišta Bitstamp je. Jedna mana, međutim, da su tople novčanici su na meti hackersin prošlost.

Drugi metod Demetra predložio je za Bitstamp na 'belu listu' račun ATM operatera. Ovo bi signal do razmene koja je račun garantovao za, i aktivnosti (kao što je neuobičajeno veliki broj transakcija) ne bi aktivirati crvenu zastavu.

"[Biti na beloj listi] značio naš račun ne bi se obeležen kao nepoželjan zbog velikog frekvenciji od povlačenja."

Bitcoiniacs je rekao da će ostaviti Bitstamp kao odgovor na nedavne Neprosleđene zaostalih i drugih problema je doživela u prošlosti. Ona je pokrenula razmenu pod nazivom Cointrader prošlog meseca za rukovanje transakcije za svoje bankomate.

Razmena će biti usmereno na druge Bitcoin preduzeća koja posluju ATMsor brokerskih kuća. Demetra je rekao da razmena će imati bankovne račune u Velikoj Britaniji i Kanadi za servisiranje evropske i severnoameričke kupce respektivno.

Takođe će biti u mogućnosti da AstroPaitransactions za kupce u Južnoj Americi. Cointrader je postavljen za ponovno pokretanje na 10. Februara bi dobili više izlaganja i likvidnost, rekao je Demetra, dodajući:

"Čim smo dovoljno likvidnosti gradi na Cointrader, bićemo prebacivanje svim našim bankomatima i brokerskih kancelarija u tome."

U Vankuveru mašina je prvi na svetu Bitcoin bankomat. To je instaliran u kući Talasi kafe u oktobru prošle godine. Privukla pažnju kada je, navodno je više od $ 1M Kanadski dollarsvithin svoje prve 29 dana rada. Operateri su zaobljena uparound Kanadi od tada.

Slične vesti


Post Trejding kriptocurrenci

Kanada traži lidera bitkoinske berze u vrijeme previranja tržišta

Post Trejding kriptocurrenci

Gde da trgujete Bitkomin? Brokerske aplikacije se pomeraju u poređenju sa tržišnim bumom

Post Trejding kriptocurrenci

Najbolje performanse kriptokutera u K1 su imale velike dobitke

Post Trejding kriptocurrenci

Prvi blokovi ETF-a pokrenuti su na Nasdak-u, NISE Todai

Post Trejding kriptocurrenci

Grafikoni: Bitkainova cena zlata stize do zatvaranja

Post Trejding kriptocurrenci

SVIFT: Blockchain neće ukloniti sve treće strane u trgovini hartijama od vrednosti

Post Trejding kriptocurrenci

Nova Bitcoin razmena tvrdi da je Australija idealna lokacija

Post Trejding kriptocurrenci

Alat za kreiranje novih botova u Tradevave-u radi sa kodiranjem

Post Trejding kriptocurrenci

Kanadska banka odbacuje račune za kointrader u slučaju retorike neprijateljske vlade

Post Trejding kriptocurrenci

Consensus 2017: Ups i Dovnovi digitalnih valuta

Post Trejding kriptocurrenci

LakeBTC Ekchange pokreće aplikaciju za trgovanje na bazi brza pretraživača

Post Trejding kriptocurrenci

Otkrivene su stvarne količine? Kako se tržište bitkoina u Kini prilagođava naknadama