Coinigi podiže $ 100k u Boost Bitcoin trading Suite | RS.democraziakmzero.org

Coinigi podiže $ 100k u Boost Bitcoin trading Suite

Coinigi podiže $ 100k u Boost Bitcoin trading Suite

Coinigi je podigao $ 100.000 za finansiranje privatnih semena da proširi svoj paket Bitcoin i criptocurrenci trgovanja alata.

Pokrenut bivši hobbiist trgovaca Vilijam Kehl i Rob Borden, američka kompanija sa sedištem u omogućava korisnicima da prikupljaju podatke o cenama na 24 Bitcoin razmena kroz centralni interfejs koji uključuje u realnom vremenu grafikone i tehničke karakteristike analize.

Pored popularnih Bitcoin razmena, kao što su Bitfinek i Coinbase, platforma takođe podržava razmene koji trguju preko 100 altcoins.

Kehl je objasnio da Coinigi je dizajniran da pomogne trgovci bolje reaguju na promene tržišnih uslova, čime im da efikasnije trgovine.

Kehl rekao CoinDesk:

"To je definitivno prednost trgovcima u smislu povećanja njihove profitabilnosti. Nudimo posebne vrste reda da većina razmene ne nude kao prateći zaustavlja i zaustavi gubitke, tako te stvari definitivno može pomoći očuvanju profit."

Borden je dodao da će Coinigi se traži da koriste sredstva, delimično, da se završi razvoj Android i iOS aplikacije da procjenjuje će biti od nekoliko meseci.

"Definitivno imamo u našim planovima u bliskoj budućnosti da se granaju. Mi smo proveru prevodilaca u ovom trenutku", dodao je on.

Coinigiis trenutno dostupan na engleskom jeziku i za samo desktop.

Karakteristike

Coinigi je osnivačima razgovarali niz funkcija predviđenih za ovu platformu, uključujući i one dostupne i uskoro biti objavljen.

Na primer, Coinigi sada nudi stop ograničava naređenja, i planira da uvede naredbe stop-loss i konce prestaje da će biti dostupan na svim podržanim razmene.

Za pristup servisu, korisnici prvo moraju da obezbede Coinigi sa svojim javnim i privatnim ključevima API. "To im daje mogućnost da kontroliše pristup sajtu preko našeg računa, a u svakom trenutku, mogu zabraniti da se pristup", dodao je Borden.

Coinigi ne drži nikakva sredstva kupaca ili ključeve, niti prekinuti ili zaobiđe sprječavanje pranja novca (AML) ili knov-iour-kupac (za KIC) zaštite od razmene to podržava.

Dalje, osnivači nastojali da naglasi da neće biti trguje preko servisa zahvaljujući sukobu interesa koji bi nastao.

"Mi želimo da bude jasno da ne trgovanje za profit na bilo koju od ovih razmene kao što su upoznat sa informacijama korisnika", dodao je Kel.

Konkurencija

Kao i kod većine preduzetnicima, Kel je brzo da se ukaže na ograničenja slične usluge trenutno dostupne na tržištu.

Suosnivač navodi CripTrader, Criptovatchand Bitcoin Visdomas slične projekte koji se pružaju u realnom vremenu grafikone, vesti i tehničke pokazatelje, iako je predložio da su ograničeni u smislu funkcionalnosti koju pružaju.

TradeBlock, davalac podataka uz podršku Andresen Horovic, ukazao je on, je previše fokusiran na kupce preduzeća, ostavljajući prazninu Coinigi namerava da iskoristi.

"TradeBlock može se smatrati takmičar, ali oni uglavnom se fokusirala na institucionalnih trgovaca smo ugostiti kako institucionalnim i prosečne investitora.", Rekao je on.

Coinigi namerava da unovčite svoje proizvode preko pretplate na svojoj platformi, po ceni od oko $ 280 na vreme za novinare.

Bitcoin trgovanje

Slične vesti


Post Trejding kriptocurrenci

BitVC Svaps je socijalizovane gubitke fjučera za novi sistem rizika

Post Trejding kriptocurrenci

Unutrašnji projekat Blockchain-a sa Microsoft-om Povered bi the Bank of America

Post Trejding kriptocurrenci

ACI otvara put ka blokocentima centralne banke

Post Trejding kriptocurrenci

Nije konzorcijum: banke formiraju profitne entitete za lanac snabdevanja blokovima

Post Trejding kriptocurrenci

Bitcoin Ekchange Trading Volumeovi Hit All-Time High

Post Trejding kriptocurrenci

CGI pokreće Blockchain Lab za trgovinske finansije

Post Trejding kriptocurrenci

Inside Vhale Club: trgovačka soba koja voli Bitcoin cenu se smanjuje

Post Trejding kriptocurrenci

Propisi za praćenje bitkeina protiv krađe razdvajaju zajednicu Bitkoina

Post Trejding kriptocurrenci

Australijski pisci su nagradili 12 BTC u bitkoinskom esejskom takmičenju

Post Trejding kriptocurrenci

Bitcoin Cene stabilne kao subvencija prepolovljena

Post Trejding kriptocurrenci

Najveća rudarska kompanija u svijetu koristi Blockchain za lanac snabdevanja

Post Trejding kriptocurrenci

Izgradnja Paiments Veb Event-a Shines Spotlight on Criptocurrencies