Sajam umetnosti daje redak kreativnost tehničkom svetu bitkoina | RS.democraziakmzero.org

Sajam umetnosti daje redak kreativnost tehničkom svetu bitkoina

Sajam umetnosti daje redak kreativnost tehničkom svetu bitkoina

Četrnaest umetnici prikazao Bitcoin-inspirisane radova usred muzike i besplatno osveženje u četvrtak 6. Marta u Bitcoin Sajmu umetnosti u misiji delu San Francisku.

Organizatori procenjuje da je između 100 do 150 ljudi prisustvovalo je nastup na 20Mission - a "pokretanje života u zajednici u kojoj programeri, dizajneri, umetnici i privrednici žive, rade i igraju".

Ovaj događaj je zapravo deo izložbe / deo Bitcoin Meetup. 20Mission domaćin redovne okupljanje za San Francisko je bitcoiners i, kao i razmatranje i uživanje u umetnosti na ekranu, roba je bila na prodaju previše - sa Bitcoin SVAG kao što su majice, sapun, pa čak i fizičkim kovanica na prodaju.

Criptocurrenci-tematske sapun prodaje bitsoap.net

Okupljanje

Dok DJ miked old-school hip-hop i elektro melodija, Bitcoin veterana i kompletnih criptocurrenci početnike podjednako pomešano i uživali u umetnosti na ekranu.

Ana Munoz je menadžer 20Mission prostora i jedan od organizatora sajma. Igranje umetnički sa konceptom Bitcoin činilo kao dobra ideja, rekla je:

"S obzirom da smo veoma uključeni i zainteresovani za Bitcoin, mislili smo da bi bilo zabavno da pokrenete eksperiment i vidimo kako će umetnici izraze Bitcoin. Naš događaj je rezultat."

Digitalni valuta-tematske umjetnina su za prodaju, kao i na pogled - sa postavljenim cenama na oznake postavljene pored svakog posla. Bitcoin je prihvaćen kao naknadu za one sa kripto-kovanog novca u svojim digitalnim novčanike, a Fiat je bio i pregovarati instrumenta.

Manifestacija je više od atmosfere partije nego što su redovne umetničke izložbe, a za razliku od većine Bitcoin susrete, kreativnost je u centru pažnje, a ne tehničkim aspektima digitalnog valuti - sa malo merchandizing bačen u previše.

Art meets tehnologiju

Nije često da tehnologija bude smatrao kao umetnost. Izuzetni Autos ponekad čine razred, a možda su više iconic Apple proizvoda može računati, ali umetnost i tehnologija često sede na različitim stranama kreativnog spektra.

Argument mogao biti, međutim, da bi se elegantna matematike iza Bitcoin smatra se rad kreativnog genija.

Međutim, za svaki Stiv Džobs ili Satoshi Nakamoto (ko god da je), postoji Bil Gejts ili Leri Elison.

Bivši doneo mnogo kreativnosti u njihovim ulogama u digitalnom svetu, dok drugi činilo uglavnom bave finansijskim beneficijama tehnologija može doneti.

Bitcoin Art Fair doneo osvežavajuće kreativan pogled na inače veoma tehničkih pojmova criptocurrenci.

Organizatori sajma vidi Bitcoin ekonomija raste, a tematski događaj daje kredibilitet za to.

Jedan umetnik trebati

Umetnik Tomas-Džozef Carrieri je imao nekoliko komada na ekranu na Bitcoin sajmu umetnosti.

Od kojih je zasnovana na Mt. Gok, razmena koja Carrieri je upoznat sa od svog Magic: The Gatheringcard trgovačkih dana - era koji je inspirisao jedan od njegovih njegovih radova.

"U početku je bilo nekih čudnih izgleda kao da sam se pokušavaju da napravi pukotinu u situaciji, ali je komad je zaista govorili u emisiji i činilo se veoma pozitivno", rekao je Carrieri.

Dok je "Maunt Gok co" nisu prodati na sajmu, Munoz izjavio je da će delovi ostaju na zidovima za narednih mesec dana:

"Oni će biti dostupni tokom naših predstojećih Bitcoin susretima."

Carrieri je "Plaiing komada" - a displai aluminijumskih-izgrađen fizičkih bitcoins - prodao u emisiji.

The Artist radovi jasno je imao temu koja posmatrano Bitcoin u prizmu igranja. Njegov "Svete Trojice" komad, A odvesti na Bitcoin i monopola, bio je još jedan rad na displeju na sajmu.

"The Bitcoin 'igraju komada" su inspirisani celog projekta i igranje tačka gledanja da ću za. Mislio sam da je vezan kockice i rasvetliti drugom aspektu "mesto održavanja', 'tokeni", 'vlasništvo', itd ", rekao je Carrieri.

Umetnik veruje da inspiracija može da ga vodi za stvaranje budućih radova u okviru Bitcoin temu. Rekao je:

"Ako se ukaže prilika i ja sam mogao da kažem nešto novo definitivno mogu da vidim sebe u vezu sa oba Bitcoin i criptocurrenci."

20Mission prostor

20Mission je ideja Džered Kenna. On je bio jedan od osnivača suspendovan Bitcoin ekchange Tradehill, i rani investitor u Bitcoin.

Kenna je takođe redovni govornik na Bitcoin događaja, govori o svojim iskustvima u industriji. Predvidljivost prošlih Bitcoin događaja bio je verovatno uticaj u stvaranju sajam umetnosti.

20Missionis nalazi u San Francisku Mission District, koja se nalazi u blizini raskrsnice za 20. I Misije ulice. Nudi ko-radni prostor i takođe odajama. Iako je upotreba bilo je međusobno ne isključuju, u skladu sa Kenna.

U vremenu s obzirom da su operacije Tradehill je obustavljena zbog bankarskih problema, Kenna Jona je bio zauzet. On je počeo videocast sajt Monei & Tech, "da pokrije ono što mediji ne" o Bitcoin.

Da kombinacija praktičnosti i inspiracije je napravio 20Mission hotspot za aktivnosti criptocurrenci San Franciska.

Redovni događaj

20Mission drži ono što se smatra jednim od najvećih Bitcoin susrete u svetu. Said Munoz:

"Mi domaćin San Francisco Bitcoin Meetup jednom mesečno u saradnji sa Andrev Bedru i vrlo brzo kreće u jednom u dve nedelje raspored."

"Američki Bitcoin" Brett Hunter

Munjoz takođe kaže da su umetničke predstave će postati mesečno pojava u 20Mission. "Ovo je naš četvrti član šou i odlučili smo da to bude mesečni događaj", rekla je ona.

Informacije o predstojećim događajima 20Mission se nalazi na njenom Meetup strani. Munjoz kaže da su otvoreni za dodatne događaje koji se održava u prostoru. Ona je objasnila:

"Voleli bismo da pozdravimo nekoga u Bitcoin i digitalne valute prostora da dopru i koriste 20Mission za događaje."

Featured Slika Artist radovi (LR) "Pogledaj me nutrit me destruit '- Tomas-Džozef Carrieri / Šon vallor,' Adulari '- Šon vallor,' Libertas '- Šon vallor

Slične vesti


Post Trejding kriptocurrenci

UBS predstavio Blockchain za trgovinske finansije u Sibosu

Post Trejding kriptocurrenci

Novi Bitcoin Ekchange Kuoine nudi Pro Tools za azijske trgovce

Post Trejding kriptocurrenci

Grafikon 2017. Najveća korekcija Cripto cene

Post Trejding kriptocurrenci

Da li je Margin trgovala s padom cene bitkoina?

Post Trejding kriptocurrenci

Coinapult, Bitstamp, LocalBitcoins, Tradehill i Kipochi #BTCLondon

Post Trejding kriptocurrenci

2018: druga godina rasta za Blockchain

Post Trejding kriptocurrenci

Šta treba znati pre trgovanja Monerom

Post Trejding kriptocurrenci

Švedska kompanija Nasdak Ekchange odobrila je ETN baziran na bitsuinima

Post Trejding kriptocurrenci

US Commodities Regulator Beefs Up Bitcoin Futures Pregled

Post Trejding kriptocurrenci

Južna Koreja otkriva rok za zaustavljanje trgovine anonimnim kriptoima

Post Trejding kriptocurrenci

PBoC navodno naručuje usluge plaćanja kako bi prestala da služi trgovcima Cripto

Post Trejding kriptocurrenci

Kako kripto tržište vidi usporen rast, trgovci izgledaju dugo