Nakon fjučersa: sledeće poglavlje za Bitcoin | RS.democraziakmzero.org

Nakon fjučersa: sledeće poglavlje za Bitcoin

Nakon fjučersa: sledeće poglavlje za Bitcoin

Čarls Haiter je bivši akcije analitičar Citi i direktor i suosnivač na CriptoCompare.com, informativni resurs za svet criptocurrencies.

Sledeći članak je ekskluzivni doprinos CoinDesk je 2017 in Reviev seriji.

Na devetom godišnjicu Satoshi Nakamoto belom papiru, jedan od najcenjenijih svetskih derivata provajdera, u CME Group, announcedit će pokrenuti organizovanom tržištu Bitcoin budućnost.

Ne treba zanemariti, to je bio presudan trenutak u istoriji Bitcoin je, i jednostavno, budući nikada nije bila svetlija.

To je reći da je 2017. Bila izuzetna godina. Skoro svaki pokazatelj usvajanja je pokazao znake eksponencijalnog rasta: lista korisnika, novčanik preuzimanja, društveni mediji brbljanje, Google search trends, obim trgovanja, transakcija dnevno, itd

Cena je preselio ruku pod ruku sa ovim pokazateljima, i Bitcoin je dostigao više ljudi nego ikada ranije.

Ipak, mnogi od postojećih trgovinskih platformi su bore da ostanu na mreži 24/7. (Čak je i sajt CBOE je dovnas je pokrenula svoje tržište Bitcoin fjučers.) U većini slučajeva, ovi ispadi nisu zbog napada (DDoS) denial-of-service, ali sama količina organskog saobraćaja.

A sa ovim interesa, fjučers tržišta efektivno ugradnju Bitcoin u tradicionalnim regulisanih tržišta, dodajući legitimitet za one koji sumnjao njegovu dugovečnost ili koji i dalje veruju da je to prevara (Vidi: Jamie Dimon). Ipak, neki Bitcoin zagovornici da problem sa pečatom odobrenja iz Vol Strita.

Autor Andreas Antonopulos je rekao:

"Ja sam jedinstveno alergična na reč" legitimiteta, 'to me tera da povraćam kada ratnohuškačkim, ratnog profiterstva bankari ga koriste da opišu Bitcoin. To je potrebno mnogo hrabrosti. "

I izgleda nema razloga da predloži Volstrit nije direktno iza rasta ovogodišnjeg.

10. Marta, palice BZKS razmena je imala Bitcoin ETF primenu deniedbi DIK zbog neregulisanog i nelikvidnog prirode Bitcoin tržišta. Odluka je označio kraj trogodišnjeg putovanja za investitore Cameron i Tiler Vinklevos, koji je dugo soughtto donese takav proizvod na tržištu.

Bitcoin je suočena sa brojnim izazovima regulatornih u svojoj istoriji, najviše u rukama regulatora: na LedgerKs ETF poricanja, kineskih regulatora zaustavljanje trgovanja nula-takse i na kraju zatvara sve razmene.

Međutim, tržišna kapitalizacija Bitcoin je porasla sa 20 milijardi milijardi $ na preko $ 300 u prvih devet meseci od tih dešavanja.

Fueling vatru

To ne znači da Volstrit ne donosi novo interesovanje za tržište - daleko od toga.

The futures tržišta su pokazala da investitori žele da steknu izlaganje na Bitcoin na propisan način, bez potrebe da sačuvate osnovni sredstva. Za prosečnog investitora, ima mnogo rizika se bavi drži Bitcoin i to je predstavljena značajnih premija.

Ali, osim od podiže cenu i generisanje pokrivenost medija, tržište fjučers će imati veliki uticaj na Bitcoin.

Povećana potražnja će verovatno dovesti do još fjučersa i stvaranje veće količine tokom vremena. Trenutno postoji preko 15 aplikacija na čekanju za nove ETFs, zapremina dolazi i da ponovo citiram Antonopoulos, postoji dug put:

"Kada gledate trgovac jede sendvič dok je pritisne enter na 10 milijardi dolara prometa, shvatite koliko je mala ova igra je. Mi ćemo imati mnogo obimu i to nije loše, u činjenici da je prvi korak u smanjenju nestabilnost. "

2017. Bull Run u kombinaciji sa skaliranje napetost dovela je do stabilnim rastom Bitcoin nestabilnosti tokom 2017. Godine, razbijanje pet godina dovn trend.

Regulisanom fjučers tržišta i potencijalni ETF može biti protivotrov; produbljivanje likvidnosti, zatvaraju se širi i smanjuje nestabilnost, što će doprineti većoj efikasnosti tržišta, cena otkrića i na kraju osigura Bitcoin će biti bolje prodavnica vrednosti i sredstva razmene.

Znanje je moć

Ali, bez obzira na primamljiva nestabilnosti, nema sofisticirane trgovci će skočiti u Bitcoin bez naoružavaju znanjem. Potrebno je vreme i širinu disciplina da razume Bitcoin i njegove brojne složenost - kao malo vere.

U tom smislu, "obrazovanje" faza je u toku, u stvari, CFTC (Commodities Futures trgovanje komisija) pokrenula online informacije portal dana priorto na Bitcoin budućnost pokrene. Njen cilj je da obrazuje javnost o digitalnim robe.

Ovaj period istraživanja i analize će imati puno pozitivnih efekata, od efikasnijem regulacije većoj efikasnosti raspodele kapitala u kripto ekonomije. Do sada, ulaganje u Bitcoin ekosistemu je u velikoj meri nasumična. Skoro svaki Bitcoin kompanija bile na niskom nivou u odnosu Bitcoin sebe.

Veći razumevanje Bitcoin će podstaći jedan ekosistem koji dodeljuje sredstva sa većom efikasnošću, stvarajući vrednost povratnu spregu češći u criptocurrencies kao što Ethereum.

Svaka zdrava tržišna budućnost treba mešavinu špekulanata i hedgers koji poseduju imovinu osnovne. Tipično za tržišta koje vode CME, ovo može biti poljoprivrednici traže da se zaključa u cenu svojih žetve od short selling ugovora pšenice, kukuruza, itd

Danas, na tržištu Bitcoin fjučers se uglavnom sastoji od špekulanata, a postoji i nedostatak prirodnih prodavaca kao što bi većina trgovci morati da goli kratko (kratak bez održavanja Bitcoin). Na Interactive Brokers, mere su toliko veliki trebate pet puta kolateral da napravi trgovinu. Za ugovor od $ 100.000, trgovac bi trebalo $ 500,000 kao margina.

Da citiram Richard Heart:

"Istorija Bitcoin je šorts se rekt, stalno."

Revving gore

Ipak, sposobnost da se zaštiti cenu Bitcoin menja profil rizika drugih delova industrije, posebno rudarstvu.

Očekujte još više neskloni riziku kompanijama da uđu u rudarstvu. Nakon objavljivanja da će početi rudarstvo prvih 10 criptocurrencies Digitalni Snaga Corp video zaliha uvažavanje 750 odsto. Digitalni Snaga nisu sami i brojne tehnologije kompanije skaču na brodu rudarskom voz.

Sa mogućnošću kratak prodaju Bitcoin na "Lock u" rudarskih profita, ove kompanije mogu učiniti sa drastično smanjenim rizikom. Za kompanije kao što su Digital Pover, instrumenti koji pružaju manjak na indekse će biti od neprocenjive vrednosti. Ako se ovaj trend nastavi, zapadni rudarske korporacije mogla da počne da skidamo daleko na trenutno centralizovano rudarstvo hash snage, sa 80 odsto od toga koji žive u Kini.

Ali, to će biti potrebno vreme za količine za izgradnju i širi se zatvoriti jer je samo ograničen broj sofisticiranih investitora su trenutno u stanju za izvršenje rizičan Cash and Carri arbitraže. Nema sumnje da će nejasnoće koje okružuju račvanja, skaliranje i propisa da Bitcoin putovanje na efikasnom tržištu neravan.

Najinteresantniji deo uspona Bitcoin je na berzansko ekonomije je da je osam godina graja, verovanja i HODLing.

Da bi bili sigurni, mada, ima još težak rad napred.

Ipak ubeđen da je balon? CoinDesk sada prima podneske za svoje 2017. U pregledu. Email [email protected] da baca svoju ideju.

Slične vesti


Post Trejding kriptocurrenci

Globalni trgovinski obrt bitkoina pada na 15% pad cene

Post Trejding kriptocurrenci

Politički: zašto Kina mrzi Bitcoin i voli Blockchain

Post Trejding kriptocurrenci

Bitcoin Cene stabilne kao subvencija prepolovljena

Post Trejding kriptocurrenci

Bitstamp za pokretanje novih Ripple trgovinskih parova

Post Trejding kriptocurrenci

Bitcoin Ekchange Trading Volumeovi Hit All-Time High

Post Trejding kriptocurrenci

Da li Bitcoin predstavlja pretnju ekonomskoj sigurnosti Kine?

Post Trejding kriptocurrenci

Coinapult, Bitstamp, LocalBitcoins, Tradehill i Kipochi #BTCLondon

Post Trejding kriptocurrenci

Kupac Bevare? Credit Creeps Into Cripto

Post Trejding kriptocurrenci

SVIFT: Blockchain neće ukloniti sve treće strane u trgovini hartijama od vrednosti

Post Trejding kriptocurrenci

Nasdak gleda nisko viseće voće u blokchain post-trgovini

Post Trejding kriptocurrenci

Bitcoin cena raketa do jednogodišnjeg visokog rekordnog nivoa

Post Trejding kriptocurrenci

Coinbase ima za cilj postati Gmail bitkoina