Kako kripto tržište vidi usporen rast, trgovci izgledaju dugo | RS.democraziakmzero.org

Kako kripto tržište vidi usporen rast, trgovci izgledaju dugo

Kako kripto tržište vidi usporen rast, trgovci izgledaju dugo

U izuzetno nestabilnim criptocurrenci tržišta, to može biti lako da se uhvate u malim oscilacijama cena.

Međutim, zagovornici tehnologije imaju savet za one koji su možda imali svoje interesovanje izazvao je naglim usponom kombinovane tržišne je iznad 100 milijardi $ u ovoj godini. Usred šire povlacenje u criptocurrencies, investitori mogu imati koristi od fokusiranja na tehnologiji dugoročne putanje, kažu analitičari.

Ikbal Gandham, generalni direktor u eToro, rekao CoinDesk:

"Ukoliko smatrate da Bitcoin je budućnost novca, i da Ethereum je budućnost interneta, onda bi trebalo da ulaže u dužem periodu."

Gandham svakako nije jedino tržište posmatrač koji su se zalagali dugoročno ulaganje umesto kratkoročno trgovanje. Jacob Eliosoff, menadžeru za criptocurrenci fond, ponudio sličan ulaz.

Precizno predviđanje šta će tržišta uraditi u kratkom roku je veoma teško, rekao je CoinDesk, i pokušava da osluškuju tržište "nisu za većinu nas".

Eliosoff je istakao da, iako je on bio očekuje povlačenje u određenim criptocurrencies, on je Posljednji u klasi aktive na duži rok.

Etar apel

To ne znači da oni koji su uključeni nemaju teorije o tome gde se može postaviti najbolje duge opklade.

Kao što je navedeno od strane CoinDesk ranije ove nedelje, etar, trenutno je drugi po veličini criptocurrenci po tržišnoj kapitalizaciji, je sustiže bitcoinin smislu ukupne tržišne vrednosti. U vreme izveštaja, tržišna kapitalizacija etar je više od 80% od Bitcoin-ih, prema podacima iz CoinMarketCap.

Kao takav, trgovci poput Vhaleclub Petar Zivkovski predložio one koji su novi na tržištu bi trebalo da daju sve od sebe da suvoje tekuće priče dok je pokušavao da razume predloge vrednost bilo koje medalje.

"Etar je postao pravi takmac u proteklih nekoliko meseci, kada je u pitanju tržišna kapitalizacija", rekao je Zivkovski CoinDesk.

Jedan od rezultata ovog velikog tržišta kapom veća likvidnost, koja je zauzvrat smanjila oscilacije u valuti i učinilo je više privlačan u odnosu na mnoge druge protokole alternativa imovine.

Veliki rasprodaja?

Naravno, gledajući dugi je lakše reći nego učiniti s obzirom na povoju prirodu criptocurrencies.

Na primer, pojavljuje se u toku skaliranje debata Bitcoin je da se intenzivira, pojačava osetljivost trader zbog straha mreža mogla viljuška. Artur Hejs, direktor linkove Hong Kong, zasnovan BitMEKS, na primer, vidi ovu situaciju kao onaj koji bi mogao biti "loša vest" za tržište u celini.

"Sa 1. Avgusta UASF rok približava, verujem da će biti opseg vezan Postoji mnogo neizvesnosti među trgovaca o događaju.", Rekao je on.

Eliosoff je govorio da skaliranja izazove Bitcoin je, opisujući tenzije koje postoje unutar Bitcoin zajednice kao "gore nego ikada", s obzirom da bi napori poput UASF dovesti do blockchain podele. On je objasnio kako su ove teškoće su ostala sredstva - posebno etar - još atraktivnijim.

"S obzirom na te duboke neprijateljstava u Bitcoin, kada bih samo mogao držati jedan novčić sada bi bilo etar - čak i na ovim cenama", primetio je on.

Ipak, u ovom svetlu, etoro je Gandham napomenuti da su male uranja u ceni sredstava, kao što su etar možda najbolje posmatrati u kontekstu, zaključujući:

"Dok nedavnom padu cene možda izgledaju kao nesreće. To je tačnije posmatrati kao neravnina na putu."

Napomena: Ovaj članak ne treba shvatiti kao, a nije namenjen da pruži, investicioni savet. Molimo Vas da sprovede svoj temeljno istraživanje prije investiranja u svakom criptocurrenci.

Slične vesti


Post Trejding kriptocurrenci

Iuanbao Ekchange sada omogućava kupcima hipoteku njihov Bitcoin

Post Trejding kriptocurrenci

Bullion on Blockchain: novi standard zlata?

Post Trejding kriptocurrenci

Pogađanje Altcoin Storm (i investiranje za Nekt)

Post Trejding kriptocurrenci

1.700 dolara? Čak i Bitcoin-ov Bear Case je mrtav

Post Trejding kriptocurrenci

Da li je Margin trgovala s padom cene bitkoina?

Post Trejding kriptocurrenci

Cripto Assets Trade 24-7 - I to se menja više od vremena

Post Trejding kriptocurrenci

Najtopliji sektori u Bitcoinu, Rangirani po protoku kapitala

Post Trejding kriptocurrenci

Unutrašnji projekat Blockchain-a sa Microsoft-om Povered bi the Bank of America

Post Trejding kriptocurrenci

Bitcoin trader Korisnici gubici lica nakon menadžmenta nestaju

Post Trejding kriptocurrenci

Šta investitori treba znati Prije trgovanja Eterom

Post Trejding kriptocurrenci

Globalni trgovinski obrt bitkoina pada na 15% pad cene

Post Trejding kriptocurrenci

Korišćenje Google Trendova za procenu korisničkog porasta Bitcoin-a