Bitcoin cena raketa do jednogodišnjeg visokog rekordnog nivoa | RS.democraziakmzero.org

Bitcoin cena raketa do jednogodišnjeg visokog rekordnog nivoa

Bitcoin cena raketa do jednogodišnjeg visokog rekordnog nivoa

Ispravka: Član je ažuriran da odražava tako visok jednogodišnji zasniva se na BPI zatvaranju; 36% dobitak ostvaren je u poslednje dve nedelje, ne traje četiri dana. 

Cena Bitcoin je dostigao najvišu cenu zatvaranja u poslednjih godinu dana, trguje po ceni od $ 436 i penjanje na vreme za novinare, prema Indeksu CoinDesk Bitcoin cena.

Bitcoin je stekao zapanjujuća $ 115 ili 36% tokom poslednje dve nedelje. To je promena ruke za $ 320 novčić 25. Novembra. Cena kratko dotakao $ 500 na nekim razmenama 4. Novembra do pada ispod $ 400 u narednim danima.

Jaka miting prati rekordnih obima trgovanja na berzi Bitcoin. 5. Decembra 3.49 miliona bitcoins se trgovalo u svim razmenama koje prati provajdera podataka Bitcoiniti. Ovo razbili prethodnu recordfor pre dnevni obim trgovanja osnovana samo nekoliko dana, 26. Novembra, od 2.86 miliona kovanica kojima se trguje.

Obim trgovanja je ostao snažan od svog vodeni žig, sa dnevnim trgovanja stalno zatvaranje iznad 2 miliona BTC nivou.

Falling Iuan

Market čuvari ponudio teorije, od pada cene juana, medijskoj velike buke oko jednog navodno razotkrivanje Satoshi Nakamoto od dvojice istaknutih tehnoloških publikacija, u obilju pozitivne nevsflov oko blocksize rasprave.

Danijel Majstori, koji vodi investicioni fond Globalno Savetnici Bitcoin koja je široko poznata kao Gabi, rekao je slabiji juana vozio kineske investitore u Bitcoin. Juana je pao 4% u odnosu na američki dolar u ovoj godini. On je rekao CoinDesk:

"To je prilično jednostavno, po mom mišljenju. Domaća kineski investitor se suočava sa padom juana, pad cena roba i pada cijena nekretnina Jedan od retkih alternativa. Je Bitcoin, koji je u negativnoj korelaciji sa svim ovim."

Zaista, razmena sa najvećim obim trgovanja su one zasnovane na kopnu, sa OKCoin i Huobi vodi put. Posmatrači su ranije primetio da brojke razmena zapremine, koji su sebe prijavio, treba uzeti sa oprezom, jer se može manipulisati.

Majstori rekao je Kina će i dalje biti glavni faktor koji utiče na Bitcoin Cena do dugoročno kao njena ekonomija nastavlja da se uspori i juana odbacuje vrednost.

The Vall Street Journal reportedfour dana da Bitcoin miting je pokretač trgovaca arbitra`ni na criptocurrenci i jedinice Bitcoin Investment Trust (GBTC), koji se javno trguje.

Verovatno Arbitraža

Iako se Journaldid ne opisuje mehanizam arbitraže, njena priča je tvrdio da sužavajući širi između cene Bitcoin i GBTC cene dozvoljeno trgovce da profitiraju kao što bi kada arbitra`ni fond za razmene trguje (ETF) i njegove osnovne imovine.

"Povećana aktivnost na OTCKKS-trguje fonda može da izazove talas Bitcoin kupovine, doprinoseći cena klasu," u Journalvrote.

Tržište posmatrači na r / BitcoinMarkets su discounted ovu teoriju, naglašavajući da mora akcije u GBTC kojima se trguje na javnom tržištu će se održati od jedinica nosilaca za najmanje godinu dana, što znači da su isključeni iz trenutne cene Bitcoin.

"Ne postoji mentionable arbitraže mehanizam, samo GBTC akcije možete kupovati / prodavati su godinu-Old + [Bitcoin Investment Trust] one," jedan uhapšenik napisao na R / BitcoinMarkets.

Institucionalni trgovac Hari Sasa binarnih finansijskog rekao masu vijesti oko Bitcoin u prethodnim nedeljama je bio kritičan vozač cena.

Pozitivna nevsflov

Ieh je ukazao na Scaling Bitcoin conferencein Hong Kongu, koji je proizveo "razdvojenog svedoka 'skaliranje solutionthat ne zahteva težak viljušku kao jedan od primera. Pored toga, Satoshi "demaskiranje" od Viredand Gizmodohas je pažnju na criptocurrenci, rekao je on.

Ieh rekao Bitcoin može jednostavno da se skok sa izraženim cena poniranja u 2014., kada je "veoma oversold". S druge strane, on je rekao da su tehnički pokazatelji, po njegovom mišljenju, pokazala je da sada Bitcoin na putanji koja bi bila slična masovnog ubrzanje u 2013, što je dovelo do je razbijanje $ 1,000 oznaku.

Ieh said:

"Gledajući sve faktore i tehničkih faktora. Bitcoin mogao raketa prošlost $ 600."

Slične vesti


Post Trejding kriptocurrenci

Unutrašnji projekat Blockchain-a sa Microsoft-om Povered bi the Bank of America

Post Trejding kriptocurrenci

Inside Vhale Club: trgovačka soba koja voli Bitcoin cenu se smanjuje

Post Trejding kriptocurrenci

Bitcoin Ekchange Trading Volumeovi Hit All-Time High

Post Trejding kriptocurrenci

Nije konzorcijum: banke formiraju profitne entitete za lanac snabdevanja blokovima

Post Trejding kriptocurrenci

Post-Trade Giant NSD: Blockchain Useless Ako nije pravno obavezujući

Post Trejding kriptocurrenci

Južna Koreja otkriva rok za zaustavljanje trgovine anonimnim kriptoima

Post Trejding kriptocurrenci

Bitstamp za pokretanje novih Ripple trgovinskih parova

Post Trejding kriptocurrenci

Coinigi podiže $ 100k u Boost Bitcoin trading Suite

Post Trejding kriptocurrenci

Život u Cripto Time

Post Trejding kriptocurrenci

Ekchange Strains Vožnja Cripto Ekchange Kraken na Trim trgovačke parove

Post Trejding kriptocurrenci

CGI pokreće Blockchain Lab za trgovinske finansije

Post Trejding kriptocurrenci

ACI otvara put ka blokocentima centralne banke