Bitcoin Ekchange Trading Volumeovi Hit All-Time High | RS.democraziakmzero.org

Bitcoin Ekchange Trading Volumeovi Hit All-Time High

Bitcoin Ekchange Trading Volumeovi Hit All-Time High

Bitcoin obim berze su pogodili svih vremena visok čak i cena digitalnog valute zatvara u na 52-nedelje vrha.

Prema Bitcoiniti, najprometnija dan za razmenu do danas zabeležen je 26. Novembra, kada je trguje nekih 2,86 miliona dolara od Bitcoin na svim razmjena indeksirane od provajdera podataka.

Obim prometa je postavljanje rekorda u poslednjih nekoliko nedelja, uz prethodnu vrhom koji se javlja pre samo četiri nedelje, 30. Oktobra, kada se trgovalo 2.49 miliona bitcoins.

Kao Obim prometa su porasle, pa je cena. Cena stekao $ 25 ili 7,6% u TRGOVANjE dana, čak i obim porastao je na svojoj 26. Vrhuncu novembra, prema Indeksu CoinDesk Bitcoin cena. Sličan rast obim prati cenu mitinge krajem oktobra i početkom novembra.

Veća mejnstrim usvajanje?

Iako je skok u obimu dogodio uoči najvećeg tržnog slučaju Black Fridai - držeći se mogućnost veze između većeg usvajanja potrošača od Bitcoin i njenih cene i obima Spike - tržišnim čuvara CoinDesk govorio da verujem da je ubrzanje ima je vođen trgovaca i razmene sebe, a ne komercijalni aktivnosti.

"Samo mali procenat linkove zapremine će biti zbog pravog upotrebe Bitcoin ili usvajanje", rekao je Alister Miln, koji su staze Monako zasnovan Altana Digital valuta fond.

Što više razmene uvesti iskoristio trgovine, mogućnost neprihvatljivo visok pokreta u cenu Bitcoin raste. Kao pozajmljena sredstva dolaze zbog, mogu dovesti do toga da cena za skok ili pad, dok su pozajmljena suma se naselili, dodao Miln.

"Ali Bitcoin trgovaca, posebno oni koji koriste moć, veštački pojačati kratkoročno snabdevanje ili zahtjev u oba smera. Kada je iskoristio ugovora dođe do dospeća ili naselja, oni mogu izazvati velike pokrete u spot cene", rekao je on.

Jedan razmena koja je nedavno uvedena je iskoristio trgovanja je BTCC. To launchedits BTCC Pro Ekchange prošlog meseca, što omogućava trgovcima da pozajmi do 20 puta svog glavnog, što je dovelo do "primetnog" uptick u aktivnosti trgovanja, rekao je razmena.

"Videli smo primetan porast korisnika i aktivnost od našeg uvođenje 20k iskoristio trgovine sredinom oktobra", rekao je BTCC izvršni Bobi Lee u saopštenju.

Iskoristio trgovanja

 Ukupan broj Bitcoin transakcija na blockchain u prošloj godini. Izvor: Blockchain.info

Nepovezanost stvarnom svetu Bitcoin usvajanja i cene Bitcoin ilustruje činjenica da je ukupan broj transakcija na Bitcoin blockchain je veći u stabilnom stopom u proteklih godinu dana, skoro doublingfrom oko 53 miliona transakcija pre 12 meseci da oko 95 miliona transakcija danas, prema Blockchain.info.

Cena Bitcoin, u međuvremenu, trguje oko $ 380 danas - otprilike na istom nivou je bilo pre 12 meseci.

"[Bitcoin transakcija] je udvostručen u 12 meseci, dok je cena nema!" rekao je Miln.

Pored poluga vožnje do količine, neki tržišta posmatrači su takođe veruju razmena sami instalirane automatsko trgovanje softver za naduvavaju broj trgovina odvija na njihovim platformama. To stvara iluziju visoko tečnog tržištu, potencijalno privlači više kupaca.

Učesnici Vhale Club, popularnog sali za trgovanje na TeamSpeak, upiru prstom na berzi za stvaranje "lažnjak" tradesto pumpa svoje zapremine.

Miln, za jednu, smatra da je to slučaj:

"To je postalo sasvim jasno svakome ko gleda tržišta svakodnevno da neki razmene - Neću ih imenovati -. Izgleda da radi" botovi "da pojača njihov obim Pretpostavljam da veruju da će privući više novih kupaca ukoliko se pojave veći u tabela na linkove zapremine. "

Dva Kina-based razmene dominiraju zvuka tabele: OKCoin i Huobi, koji kolektivno čine 78% od zapremine u poslednjih 30 dana, u skladu sa Bitcoiniti.

Za razliku od toga, Bobbi Lee BTCC imao oko 5% od aktivnosti trgovanja u istom periodu. Lee nudi razloge za povećanje aktivnosti ukorenjen u fundamentalno potražnje za Bitcoin izvan špekulante i nusproizvodi iskoristio dionicama:

"Kina ukupna takođe beleži primetno povećanje obima zbog kombinacije povećane svesti o Bitcoin kao koristan digitalni sredstva, a problemi u Kini o medvedast berzama ovde, povećanje snage američkog dolara vis-a-vis juana i globalni problemi suvereni dug. "

Bitcoin Cena IndekTrading VolumeBTCChina

Slične vesti


Post Trejding kriptocurrenci

Život u Cripto Time

Post Trejding kriptocurrenci

Ekchange Strains Vožnja Cripto Ekchange Kraken na Trim trgovačke parove

Post Trejding kriptocurrenci

Izgradnja Paiments Veb Event-a Shines Spotlight on Criptocurrencies

Post Trejding kriptocurrenci

Mikrofinansijska Giant Robinhood pravi ogromnu ulogu na Bitcoinu

Post Trejding kriptocurrenci

Milioni su nestali? Broker preuzima vatru za Bitcoin Cash Freeze

Post Trejding kriptocurrenci

Otkrivene su stvarne količine? Kako se tržište bitkoina u Kini prilagođava naknadama

Post Trejding kriptocurrenci

Preko 800 Terminala za Plaćanje u Rumuniji Sada Prodajte Bitcoin

Post Trejding kriptocurrenci

Propisi za praćenje bitkeina protiv krađe razdvajaju zajednicu Bitkoina

Post Trejding kriptocurrenci

PBoC navodno naručuje usluge plaćanja kako bi prestala da služi trgovcima Cripto

Post Trejding kriptocurrenci

Najveća rudarska kompanija u svijetu koristi Blockchain za lanac snabdevanja

Post Trejding kriptocurrenci

BTC.sk oživljava trgovanje bitkominom marginom

Post Trejding kriptocurrenci

Bucks to Bitcoin: Upoređene cene za Ekchange Ekchange platforme