Alat za kreiranje novih botova u Tradevave-u radi sa kodiranjem | RS.democraziakmzero.org

Alat za kreiranje novih botova u Tradevave-u radi sa kodiranjem

Alat za kreiranje novih botova u Tradevave-u radi sa kodiranjem

Algoritamska criptocurrenci trgovačka platforma Tradevave pokrenula je novu alatku koja će omogućiti korisnicima da kreiraju svoje Bitcoin trgovinske robota bez upotrebe koda.

Ranije korisnici mogu koristiti samo programski jezik Pithon da izvrši strategije trgovanja. Međutim, novi proizvod otvara automatsku platformu za Bitcoin trguju pridošlice ili one bez programiranja sposobnosti.

Džejms Poter, osnivač platforme, rekao je:

"Tražili smo na našem prikupljenog iskustva u proteklih godinu dana, sa našim korisnicima kodiranje hiljade strategija Pithon baziranih kroz platformu. Ispostavilo se da se dolaženje dole 90% ovih strategija u sasvim jednostavnih logičkih rečenica. Zbog toga smo napravili korisnika interfejs oko te hipoteze i oduzeli koliko je to moguće. "

'Flattening kriva "

Novi alat, pod nazivom pisar, radi tako što strategija trgovac i njihovo pretvaranje u Pithon koda "u letu". Kada strategija se trguje u živom vreme, Tradevavehosts ga na svojim serverima i radi ga onoliko dugo koliko je potrebno, postavljanje trgovine u ime korisnika na svom izabranom razmenu.

Na pitanje da li pisar mogao da radi na blockchain, Poter je rekao da je infrastruktura "jednostavno još nije dovoljno zrela". Objasnio je:

"Svaki od razmene koje podržavaju ima svoje običaj set API i tako integrisanje onih koji na jedinstven način je sam po sebi izazov."

Poter je rekao da je nekoliko kompanija pokušala da dođe do rešenja kako bi automatsko trgovanje više dostupni ne-eksperata, ali da je većina "neodoljivo teže ka stvaranju drag-and-drop interfejs predstavlja nešto poput dijagrama protoka, sa beskrajnim prekidača i opcije ".

"Mi smo ravnanja krive značajno", rekao je Poter, potvrđujući da je u planu da se fokusira na "raste sajt, kao i dodajući podršku za više razmene i druge korisne mogućnosti".

Raste baza korisnika

Prema kompaniji, Tradevave dobio izvesnu sumu od "anđela veličine" sredstava iz digitalne valute grupe, koji je do sada, se koristi za "širi tim, poboljšala bezbednost i pomoć u troškovima marketinga".

Poter je rekao:

"Mi se približavamo 3.000 korisnika u ovom trenutku. Videli smo rast od 50% u saobraćaju ovog meseca, jer uveli smo novi dizajn sajta i prihoda je do sedam puta od decembra. Mnogo naše tehnologije mogla biti jednako dobro primeniti na forek, akcije i druge postojeće klase imovine. "

Kompanija nudi nekoliko nivoe usluga, od Starter Pack ($ 14 mesečno) sa jednog berzanskog bot, na PRO paket ($ 29 mesečno) sa pet robota, a "Geko" paket ($ 99 mesečno) sa 15 istovremenih robota.

Bitcoin TradingTrading Provajderi

Slične vesti


Post Trejding kriptocurrenci

Bucks to Bitcoin: Upoređene cene za Ekchange Ekchange platforme

Post Trejding kriptocurrenci

Život u Cripto Time

Post Trejding kriptocurrenci

3 Potpisuje tržište razmjene kripto valutu

Post Trejding kriptocurrenci

Problem sa grafikama cena bitkoina (objašnjeno u dva grafikona)

Post Trejding kriptocurrenci

Južna Koreja otkriva rok za zaustavljanje trgovine anonimnim kriptoima

Post Trejding kriptocurrenci

Prema planu: CBOE Bullish na prvom danu Bitcoin Futures trading

Post Trejding kriptocurrenci

Šta investitori treba znati Prije trgovanja Eterom

Post Trejding kriptocurrenci

Bitcoin trader Korisnici gubici lica nakon menadžmenta nestaju

Post Trejding kriptocurrenci

Visoka frekvencijska trgovina na berzi Coinbase

Post Trejding kriptocurrenci

SVIFT: Blockchain neće ukloniti sve treće strane u trgovini hartijama od vrednosti

Post Trejding kriptocurrenci

Bitcoin Ekchange Trading Volumeovi Hit All-Time High

Post Trejding kriptocurrenci

Zašto je trgovanje maržom postalo zabrinutost za Bitcoinovo smanjenje cene