$ 700 i Rising: Šta vozi cijenu Bitcoin keša? | RS.democraziakmzero.org

$ 700 i Rising: Šta vozi cijenu Bitcoin keša?

$ 700 i Rising: Šta vozi cijenu Bitcoin keša?

Bitcoin gotovini porastao iznad $ 700 danas, prolazi zapaženo prekretnicu usred dvodnevnog skupa tokom kojeg je cena criptocurrenci više nego udvostručio. 

Ide u vikend trgovanja, Bitcoin novac je nastao kao treći po veličini criptocurrenci strane mreže vrednosti, iza Bitcoin i Ethereum. I dok je možda još rano za poređenje Bitcoin gotovinu sa ovim više osnovanih mreža (ostaju bez odgovora kuestionsabout njegov poseban ekonomija), trgovci dokazuju da je možda izdržljivost. 

Generalno, razvoj je poslednji u pripovesti koje je počelo kada Bitcoin novca odvoji od glavnog Bitcoin blockchain ranije ovog meseca jer je grupa rudara i programeri preselio da usvoji program sa novim pravilima mreže koji su nespojivi sa Bitcoin.

Rezultat: Bitcoin "račva" u dva različita blockchains, svaki sa svojim slobodno trguje digitalne imovine. Ali, dok Bitcoin porastao prošlost $ 4,000 da postavi nove svih vremena maksimume, Bitcoin novcu ostao uglavnom stagnira ove nedelje - trgovinu na $ 300 opsega. Ipak, u vreme novinare, Bitcoin novac je trgovanje oko 750 $ po medalje. 

Pa šta vozi ove skokove? I da će ovi vozači i dalje da pokrene kretanja cena, i gore i dole, u budućnosti?

Vozač 1: Novi razmena obim

Iako su oba Bitcoin i Bitcoin gotovine akcija istorije transakcija, ima barem jedan veliki diferencijal koji se menja svoja tržišta - Bitcoin novac nije rasprostranjeno globalno razmena mreža urođenog Bitcoin je.

To znači da dok Bitcoin je široko dostupan za trgovanje preko kontinenata, samo nekoliko glavnih igrača pojačao rano da dodate Bitcoin Cash.

Ipak, znaci ukazuju na više razmene mogla uskoro vrednost u tome. Slučaj u tački, obim trgovine u Bitcoin gotovini posmatranom tokom nedavne rok je u velikoj meri izražene u Južnoj vona danas.

Ranije danas popodne, oko 1,2 $ milijardi dolara od 2 milijarde $ u ukupnom Bitcoin gotovine obima trgovine, odnosno oko 56%, čini se da je obavljen u pobedio na samo tri južnokorejske razmene - Bithumb, Coinone i Korbit - prema podacima iz CoinMarketCap.

Takva snažna regionalna pokazivanje bi moglo da ukazuje uzdržana potražnja - ali da li je to od prodavaca koji žele da proda, ili kupcima koji žele da kupe, da ostaje nejasno.

Pre povećanja, mada, Bitcoin obim novca trgovanja bio je relativno lak ranije ove nedelje, porastao je otprilike desetostruko ranije ovog popodneva.

Vozač 2: Miner mehanika

Vrednost criptocurrencies pokreće tehnologije i ekonomije, a Bitcoin novac nije izuzetak.

Dakle, baš kao i sa svojim povoju linkove mreže, ostalo je nejasno koliko će mnogo podrške infrastruktura Bitcoin gotovini naslediti nakon razlaza. Zapamtite, da bi blockchain bila uspešna, ona mora privući rudara koji su voljni da se posveti kompjuterske snage da obezbeđivanje knjigu na kojoj korisnici obavljati.

Na ovaj način, 1. Avgusta, Bitcoin novac bio u podređenom položaju. Ali to može biti promena, takođe.

U vreme podele, Bitcoin novac je imao mnogo manje rudara, a zbog neurednih mehaniku podele, ostao je teško moj. Uz cena lebdi oko $ 300, mnogi rudari nisu zarade onoliko koliko su mogli imati na drugoj lancu.

Ali, mreža poteškoća polako opada od (poteškoće prilagođava na broj rudara rudarskog na lancu), i to sada treba da dalje opada. Ovog vikenda, rudarski poteškoće Bitcoin novčanog mreže Očekuje se da će smanjiti za otprilike 50%.

Mnogi veruju da će učiniti criptocurrenci lakše moj, i sa nedavnim upticks cena, profitabilno da moj.

Šta se dešava odatle je neprocenjiva - tačan incentivesare i dalje mutna. Ako je danas bilo indikacija, mada, naracija može biti samo postaje interesantno.

Slične vesti


Post Trejding kriptocurrenci

Kako kripto tržište vidi usporen rast, trgovci izgledaju dugo

Post Trejding kriptocurrenci

Švedska kompanija Nasdak Ekchange odobrila je ETN baziran na bitsuinima

Post Trejding kriptocurrenci

Izveštaj DTCC-a upozorava na blokiranje zgrada Blockchain-a

Post Trejding kriptocurrenci

PBoC navodno naručuje usluge plaćanja kako bi prestala da služi trgovcima Cripto

Post Trejding kriptocurrenci

Coinapult, Bitstamp, LocalBitcoins, Tradehill i Kipochi #BTCLondon

Post Trejding kriptocurrenci

Izgradnja Paiments Veb Event-a Shines Spotlight on Criptocurrencies

Post Trejding kriptocurrenci

Australijski pisci su nagradili 12 BTC u bitkoinskom esejskom takmičenju

Post Trejding kriptocurrenci

Kanada traži lidera bitkoinske berze u vrijeme previranja tržišta

Post Trejding kriptocurrenci

Bljesak cena Fluktuacija mirna usred kineske regulatorne suspenzije

Post Trejding kriptocurrenci

Južna Koreja otkriva rok za zaustavljanje trgovine anonimnim kriptoima

Post Trejding kriptocurrenci

BitVC Svaps je socijalizovane gubitke fjučera za novi sistem rizika

Post Trejding kriptocurrenci

Otkrivene su stvarne količine? Kako se tržište bitkoina u Kini prilagođava naknadama