3 Potpisuje tržište razmjene kripto valutu | RS.democraziakmzero.org

3 Potpisuje tržište razmjene kripto valutu

3 Potpisuje tržište razmjene kripto valutu

Ovaj članak ističe nalaze iz CoinDesk Research novog K1 2017 države Blockchainreport, a proširuje sastavu Bitcoin, Ethereum i druge obima razmene trgovanja u K2.

Kliknite ovde da biste videli slajdova u vašem brovseru.

Kliknite ovde da preuzmete slajdove kao PDF.

U osnovi bitcoinand etar je sve vreme visoke skupovi cena u K1 je dramatično menja globalno tržište razmena.

Do sada u 2017, obim trgovanja su videli velike promene, one koji ukazuju na preoblikovanje globalnog tržišta.

Uprkos značajnim smene, evo tri trendovi koji CoinDesk Researchhas istaknute kao znakove sazrijevanja ukupnog tržišta u K1and period od.

1. Pad u kineskoj zapremine dovodi do više distribuira globalne trgovine

Uticaj PBOC o kineskom "Big 3" razmena u januaru poslati širom sveta ličnosti obim trgovanja Tumbling na nivo manji od video godinama.

Pad CNI obima, međutim napravio mesta za USD i JPI tržišta u razvoju, kao glavne sastojke globalnoj trgovini u K1.

Od kraja prvog kvartala, japanski jen (JPI) nastavio je kao vodeći Fiat valuta kojima se trguje na Bitcoin (sledećim zakonima prepoznaje Bitcoin kao pravni način plaćanja), sa dolara zaostaje usko.

(CNI) obim je pao na oko četvrtine do trećine koji od JPI i USD, a Južna (KRV) i evra (EUR) su sada nisu daleko iza, koji sadrži jednu od najraznovrsnijih izdvajanja globalnoj trgovini industrija je ikada video.

2. Ethereum je odmah iza, dobijaju značajno tržišno učešće i podršku brojnih sredstava

Tržišta za etru zatim drugačiji trend kako cene i obim oba skočio na kraju K1.

Trgovanja tokom kvartala apsolutne dominacije ekipe BTC, sa dolara stalno privučete.

Što se tiče razmene obim trgovanja, Poloniek na čelu BTC količine veliki razlikom, dok Coinbase dlaku pobeđuje Bitfinek za prevlast nad dolara na bazi tržišta u prvom kvartalu.

Od tada, razmena dominacija je ostala relativno dosledan, ali valuta rang pomerili kao trgovačko KRV zasnovan okupili u trećoj poziciji mesto.

Globalna sastav etarskog trgovanja je sličan sada najrazličitiji što je ikada bilo.

Ethereumnov služi kao bazni protokola ili sloj infrastrukture za mnoge decentralizovane aplikacije, kao i deluje kao criptocurrenci (sada sa kombinovanim Tržišna kapitalizacija od samo nekoliko milijardi dolara), samo po sebi daljeg pozicioniranja kao glavni okosnica budućih projekata i trgovine.

3. "dugačak rep" od digitalnih sredstava raste, što dovodi do različitosti u ukupnim procenama i trgovine

Ukupna tržišna kapitalizacija svih blockchain tokena sada premašuje $ 100 miliona (ili moredepending kako ocenjujete snabdevanje), trenutno dominira Bitcoin, etar i mreškanja.

Preko 130 tokeni sada ima implicitno procenu severa $ 10 miliona, koja se sastoji od novih blockchains kao zcash, Monero ili litecoin i tokena stvorena na vrhu postojećih blockchains (kao što su Ethereum ili talasa), kao što je golem, augur ili znanjem. Pre samo četiri godine, samo dva tokeni je imao kapu na tržištu preko 10 miliona dolara, Bitcoin i litecoin.

U poslednjih mesec dana, 18 tokeni u proseku preko $ 10 miliona u dnevni obim trgovanja.

Kao alternativni blockchains i sredstva su porasla popularnost, mnogi veliki razmena Vam druge trgovanja podršku profitiraju od trenda - podstiče njihov rast trgovine i citiranih procene.

Vodeći globalni digitalne centrale sredstava, kao što su Coinbase, Poloniek, Kraken, Bittrek, menja oblik i Bitfinek sada podržava brojne tržišta za tokene i Fiat valutnih parova. Dalje, u nastajanju tržište decentralizovanih razmene i protokola kao što su EtherDelta i 0k raste, od kojih su svi diversifies što je nekada bio centralizovan i Bitcoin dominiraju trgovanje na tržištu.

Na strani tražnje jednačine takođe beleži povećan priliv kao i sve-vreme visoke cene i povećane medijske pažnje dovela do novih korisnika sipate u criptocurrenci prostor, sa velikim razmenama kao Poloniekand Coinbaseekperiencing rekordan rast i trgovine preko sredstava.

Zaključak

Raspodela criptocurrenci trgovine preko razmene i valuta je značajno promenila tokom godina zbog sentimenta, regulacije, hakera i poslovnih odluka razmene da podrži nove trgovačke parova.

U martu, DIK je odbio dva Bitcoin ETF, citingthe nedostatak značajnih regulisanim tržištima i koncentracije industrije u Kini. Otprilike u isto vreme, tržišta video značajan pad obima iz Kine i povećanje od Južne Koreje i Japana nakon značajnog regulatorne smernice.

Od, obim trgovanja kompozicije su ostale raznovrsnija nego ikada preko Bitcoin i Ethereum, a industrija je video kako gura da ponovo razmotri Bitcoin ETFand razmotriti novi Ethereum ETF. Mi nesumnjivo će videti buduće inicijative za novim vrstama strukturirani proizvoda kao tržište nastavlja da sazri.

Najveća promena, međutim, može da nastavi da bude oštar pad u dominaciji Bitcoin treba Ethereum i drugi tokeni uhvatili veći procenat ukupne trgovine u sklopu širokog skupa tržišta.

Pogledaj CoinDesk istraživanje punu K1 2017 State of Blockchainfor više analiza na criptocurrenci obima trgovanja i drugih podataka sa tržišta.

Slične vesti


Post Trejding kriptocurrenci

Novi pokretanje Blockchain-a donosi ugovore u digitalno doba

Post Trejding kriptocurrenci

Politički: zašto Kina mrzi Bitcoin i voli Blockchain

Post Trejding kriptocurrenci

Korišćenje Google Trendova za procenu korisničkog porasta Bitcoin-a

Post Trejding kriptocurrenci

Bitstamp za pokretanje novih Ripple trgovinskih parova

Post Trejding kriptocurrenci

Zašto uzimam profit u bitcoinu uz potencijalnu cijenu otpora

Post Trejding kriptocurrenci

Švedska kompanija Nasdak Ekchange odobrila je ETN baziran na bitsuinima

Post Trejding kriptocurrenci

Kanadski regulatori odobravaju prvu blokadu EPF-a u zemlji

Post Trejding kriptocurrenci

Ekchange Strains Vožnja Cripto Ekchange Kraken na Trim trgovačke parove

Post Trejding kriptocurrenci

Kanadska banka odbacuje račune za kointrader u slučaju retorike neprijateljske vlade

Post Trejding kriptocurrenci

Da li je Grčka stvarno iznad Bitcoinove najnovije cene?

Post Trejding kriptocurrenci

Post-Trade Giant NSD: Blockchain Useless Ako nije pravno obavezujući

Post Trejding kriptocurrenci

Globalni trgovinski obrt bitkoina pada na 15% pad cene