1.700 dolara? Čak i Bitcoin-ov Bear Case je mrtav | RS.democraziakmzero.org

1.700 dolara? Čak i Bitcoin-ov Bear Case je mrtav

1.700 dolara? Čak i Bitcoin-ov Bear Case je mrtav

Ketrin D Drvo je izvršni direktor i glavni investicioni oficir na upravljanje investicionim ARK u Njujorku.

Kao prvi menadžer javne imovine da dobije izloženost Bitcoin na $ 250 kroz Bitcoin Investment Trust (GBTC), ARK-invest suočava veliki broj pitanja i mnogo podsmeha u septembru 2015. Godine.

S obzirom na naše uverenje istraživanje zasnovano, a refleksnu reakciju skeptika, znali smo da smo na nešto veliko.

Završetak blizini-popili slajd iz oko $ 1.250 u novembru 2013. Godine na $ 175 u januaru 2015, cena Bitcoin je stabilizovao oko svoje 200-nedelje pokretni prosek u narednih devet meseci, kao što je prikazano zelene linije ispod.

U to vreme, Evropska kriza javni dug je odjekuju kao Grčka zapretila da će napustiti Evropsku uniju, pružajući Bitcoin sa srednje letnje bump.

Bitcoin je Akcijska cena tih devet meseci predložio da je njen ekosistem bio je mnogo snažnija od profesionalaca u tradicionalnom upravljanje imovinom bili spremni da priznaju.

Ako ništa drugo, tehničari su obraća pažnju, pa pokretnih proseka, otpor i podršku, a nedostaci su relevantni.

Uprkos nedavnom padom cene Bitcoin je od skoro $ 20,000 u decembru 2017 na manje od $ 10.000 na dan 6. Februara 2018, mi smo i dalje uvereni da Bitcoin je prva takve vrste u novoj klasi sredstava, criptoassets, i onu koja je tu da ostane.

Tokom protekle tri godine, criptoassets su smanjeni pored 500 milijardi $ u mreže vrednosti, sa Bitcoin sada čini otprilike jednu trećinu ekosistema koji se sastoji od više od 1.500 criptocurrencies, criptocommodities i criptotokens.

Rođen iz konvergencije tehnologija, finansijskih usluga, ekonomije i drugih društvenih nauka, ova nova klasa sredstvo predstavlja veliki izazov za stručnjake u svakoj od tih oblasti, a da ne pominjemo investiranja.

Battle-testiran

Bitcoin je prevazići niz testova borbenu tokom poslednjih nekoliko godina, kao što je prikazano u nastavku od fluktuacija na njegovu cenu. Nakon grafik je spisak od najvažnijih među ovim testovima, predstavljaju kovčeg s "aha trenutaka."

  • Bitfinek provalio avgust 2016caused flash pad, guranje cena Bitcoin je ispod $ 500on na dan hack, nakon čega je snažno oporavila. Brz preokret izgleda da pokazuju da rani investitori shvatili razliku između softvera greške u aplikaciji koji radi na vrhu Bitcoin i jedna u samom protokolu. Drugim rečima, sofisticiranost tržišta je porastu, dodajući da naš poverenja u Bitcoin.
  • Narodne banke Kine slom rudara u januaru 2017caused više nemira, guranje cena Bitcoin se vratio do $ 789. Krajem 2016. Godine, Kina činili 95 odsto - na vreme do 99 odsto - od dnevnih volumena, pri čemu je glavni mediji da negoduju zbog zavisnost Bitcoin je na Kinu. Nakon što je PBOC je zabranjeno (po drugi put), njegova cena jeste ustukne, ali se brzo oporavila. Ovaj put, brzi oporavak u cenu je prikazano da Bitcoin je postao "protiv krhka" regulatornim akcije bilo jedno nacionalne države, kao što zemlje poput Japana i Koreje brzo podiže prste.
  • DIK negirao Vinklevos Bitcoin Trust predlog u petak, 10. Marta, 2017. Godine, uzrokujući vikend vrtlog u ceni do $ 935. Pre skoka u ponedeljak da ga podesite za 20-strukom prelazak na $ 20,000 u narednih devet meseci. Iako su mnogi komentatori istakli da SEC poricanja kao negativan prekretnici, nije Bitcoin ne samo da cena obratno, ali ceo criptoasset ekosistema zapalio i praktično pala u trans tržištu bull još jačim nego za Bitcoin. Etar, na primer, porasla od $ 15 do $ 400. Ova cena burst ilustrovano da Bitcoin i druge criptoassets ne zavise od tradicionalnih tržišta kapitala, a samim tim bi mogao disintermediate i poremetiti ih.
  • Uprkos bezbroj zabrinutosti oko skaliranje, viljuške, usvajanje trgovca i feesduringthe drugoj polovini 2017. Godine, cena Bitcoin povećan skoro 20 puta na $ 19,500in decembra 2018. Ta cena akcije je predložio da previše kapital je jurio premalo mogućnosti u ovoj povoju evolucije Bitcoin je.
  • Momentum reversedconvincingli u januaru 2018under težina zabrinutosti oko Bitfinek i TETHER, najveći dolara vrednosti hackof razmene criptoasset, i masu regulatornih radnji usmjerenih na criptoassets široko, između ostalih pritisaka.

Šta sad?

Ako tehničari i globalni makro trgovci dominiraju trgovanja aktivnost danas kao što su radili u 2015. Godini, onda je cena Bitcoin mogli da testiraju veliki broj različitih tehničkih nivoa u rasponu od $ 6.400 do $ 1.700. I dalje biti na tržištu bull.

Nisam tehničar, ali su naučili svoje načine kako su uticali na ponašanje akcija u našim portfelja tokom velikih prekretnica na tržištu.

Među nivoa tehničke podrške Bitcoin je, prikazanih na grafikonima ispod i zaokružena na najbližu stotinu, su sledeći:

  • $ 6,400: 200-dnevni pokretni prosek, kritična oblast podrške prema trgovcima.
  • $ 4,600: poslednji značajan pik u septembru 2017.
  • $ 1,700: pokretni prosek 200-nedelja, oblast u kojoj je dnom Bitcoin kada smo počeli naš put u 2015, a nivo poslednji put viđen u maju.

Ako Bitcoin vodi put do nove klase imovine, onda verujemo ovi cena tačke nisu ništa drugo nego psihološke podrške i da će bledi u poređenju sa njegovog konačnog odredišta. Verujemo da će cena dno kada kupci vrate i prevazići ili zasuti prodavca.

Dodavanje našem poverenja u izgledima za Bitcoin se broj programera i linija koda su doprinose zajednici, a da ne pominjemo dugo očekivanom i rapidliekpanding Lightning Netvork.

Dokle god su na brodu za vožnju, tako da smo.

Slične vesti


Post Trejding kriptocurrenci

BTC.sk oživljava trgovanje bitkominom marginom

Post Trejding kriptocurrenci

Problem sa grafikama cena bitkoina (objašnjeno u dva grafikona)

Post Trejding kriptocurrenci

Iuanbao Ekchange sada omogućava kupcima hipoteku njihov Bitcoin

Post Trejding kriptocurrenci

Bitcoin trader Korisnici gubici lica nakon menadžmenta nestaju

Post Trejding kriptocurrenci

Preko 800 Terminala za Plaćanje u Rumuniji Sada Prodajte Bitcoin

Post Trejding kriptocurrenci

Australijski pisci su nagradili 12 BTC u bitkoinskom esejskom takmičenju

Post Trejding kriptocurrenci

BTC-e MetaTrader sada nudi više valutnih računa

Post Trejding kriptocurrenci

Šta treba znati pre trgovanja Monerom

Post Trejding kriptocurrenci

State Street za Bitcoin Bull: Blockchain Boss Leaves za pokretanje Cripto startup-a

Post Trejding kriptocurrenci

Coinigi podiže $ 100k u Boost Bitcoin trading Suite

Post Trejding kriptocurrenci

Celerija pokreće servis za kupovinu Bitcoin i Dogecoin

Post Trejding kriptocurrenci

Visoka frekvencijska trgovina na berzi Coinbase