Zašto se CGI udvostručio na tehniku distribuirane knjige Ripplea? | RS.democraziakmzero.org

Zašto se CGI udvostručio na tehniku distribuirane knjige Ripplea?

Zašto se CGI udvostručio na tehniku distribuirane knjige Ripplea?

Ona je počela sa devet CGI radnika krije u štabu Ripple je San Francisco.

Raširiti u dve odvojene sobe, tim inženjera, programera, arhitekata, testera i analitičara radio rame uz rame sa osobljem distribuiran Ledger Startup za nedelju dana da se integrišu DLT rešenja Ripple je u svom infrastrukturom. I to je bio samo početak rada koji je kulminirao u SIBOS sa lansiranjem CGI novog Ripplevalidator čvor.

Otkrio je u utorak u Ženevi, kroz validator čvor daje $ 14.1bn kompaniji iz prve ruke pogledati u kako živi distribuira knjiga mreža radi, nudi prozor u kako njihovi klijenti bi mogao da iskoristi Ripple je rešenje u realnom vremenu platnom blockchain-inspirisan.

"To je treće oko", rekao je CGI je šef inovacija Michael O'Loughlin CoinDesk na SIBOS prošle nedelje.

Da bi O'Loughlin, čvor predstavlja pomak u perspektivi bude u stanju da objasni svojim klijentima kako distribuira knjiga deluje da je bio u stanju da opiše kako to izgleda.

Međutim, prema potpredsednik valovitošću je proizvoda, Asheesh Birla, čvor takođe daje uticaj CGI.

Birla rekao CoinDesk:

"Od zapravo je deo mreže kroz potvrđivanje čvor oni mogu biti deo mape puta, oni mogu da nam daju karakteristike i pravac na način žele projekat ići."

Javno deklaracija

Prema O'Loughlin, čvor je takođe znak da CGI 2.500 klijenata koji njegova kompanija je posvećena distribuiranih knjigama i da će nastaviti da bude tako, ako se odluče da počnu izgradnju svoje aplikacije.

Ali objava da CDI radi čvor je više nego samo publicitet ili sticanja poverenja svog klijenta onima koji su uključeni. Umesto toga, to je deo pristupa mreže u izgradnju konsenzusa.

Kada čvor podešen, njegova menadžer pomaže da se odredi valjanost transakcija na osnovu određenih zahteva protokola. Konkretno, a validator grupe transakcije into naredio jedinicama da bi se sprečilo istovremeno trošenje istih sredstava u dva različita mesta, koja se još zove dvostruko trošenje.

Za razliku od Bitcoin mreže, algoritam konsenzus Ripple se oslanja na delu na poverenju.

Da biste osigurali tačnost najnoviju verziju knjige - poslednji zatvoreni knjigu (LCL), validatori paroh listu ostalih čvorova koje smatraju da im verovatno da ih prevare.

Samo transakcije na jedinstvenoj Node lista A validator s (Unl) će biti potvrđena i glavni dva faktora Ripple podstiče operatore u obzir prilikom izgradnje tog spiska su prošlost a čvora performanceand identitet operatera.

Iako je slobodan da se uspostavi validator, samo druge kompanije ili institucije koje su javno saopštili su to uradili su Microsoftand MIT-. Postoje currentlia ukupno 122 čvorova (od kojih nijedan zahtevaju bilo koji od maternjeg KSRP criptocurrenci mreže da rade).

Raskrsnica

Od izgradnji jednog od najranijih Ripple dokaza-of-koncepta u 2014. CGI je proširio svoj rad sa distribuira knjige u novim oblastima.

U julu CGI announcedthat da je integrisano Ripple u svojoj Intelligent Gatevai servis, koji se koristi za slanje Svift transakcija poruke.

Zatim, u SIBOS ranije ove nedelje CDI announcedit je pokrenula blockchain laboratoriju za svojim korisnicima da eksperimentišu sa korišćenjem Ripple za finansiranje trgovine.

Čovek zadužen za tu blockchain laboratorije, potpredsednik konsaltinga, Kittredge Carsvell, rekao Intelligent Gatevai Service je zapravo veza između Trade Finance rada CGI je i projekte plaćanja vezanih.

Carsvell je opisao kako bi njegov trgovinski napor ukrstiti sa radom platnog tima O'Loughlin je:

"Takođe ćemo biti u stanju da izgrade i druge slojeve aplikacija tamo blockchain rešenja i da pružamo sloj integracije preko inteligentnog gatevai. Ovo je isti prolaz koji se takođe koristi u praksi platnom dodavanja Ripple kao kanal za plaćanje."

RippleSibos 2016CGI

Slične vesti


Post Ripple

Ripple Eies Retreat nakon rekordne cene Highs

Post Ripple

Ripple Rebound? KSRP cena Skoro 7 nedelje

Post Ripple

Ripple KSRP najgori hit do januara na tržištu

Post Ripple

Lideri industrije bitkoina pokreću DATA, samoregulatorno tijelo

Post Ripple

Bill Gates: Bitcoin naglašava korisnost digitalnog novca

Post Ripple

Ripple obećava da će zaključati 14 milijardi dolara u KSRP kriptokazu

Post Ripple

American Ekpress otvara prvi Blockchain koridor sa Ripple Tech

Post Ripple

Ripple dodao 7 novih finansijskih institucija kao tehnološke partnere

Post Ripple

Australijska banka Commonvealtha najnovija eksperimentisala sa Ripple

Post Ripple

Andorran Digital Currenci Summit će ujediniti svetsku finansijsku elitu

Post Ripple

Old Flames, Nev Code: Ripple i Hiperledger ponovo se udružuju za napore interlidera

Post Ripple

Ripple čini Splash: cena KSRP-a gleda na Amek Nevs