Zašto je ovo pokrenuo deo svog poduhvata u KSRP-u | RS.democraziakmzero.org

Zašto je ovo pokrenuo deo svog poduhvata u KSRP-u

Zašto je ovo pokrenuo deo svog poduhvata u KSRP-u

Stavljanje veliki ulog za budućnost Ripple maternjem criptocurrenci, deljenje ekonomija pokretanje Omni prihvatio "većinu", a ulaganja u KSRP $ 25 miliona.

U nadi cena novčić će povećati tokom duge staze i omogućiti kompaniji da bi se zaobišla tradicionalnu Serija C i serija D investicione rundi Omni direktor Tome Maklaud rekao CoinDesk:

"Gledam na dugoročne koristi imaju potencijalno cijeneći vrijednost u bilansu stanja."

Tradicionalni venture kapital kompanija, Highland Capital Partners - što je dovelo omni je $ 7 miliona Serija A u 2016. - bio je takođe deo kruga, ulaganje izvesnu sumu u američkim dolarima.

Saopštila je KSRP investicija oseća loše tempirano kao cena medalje je pao skoro 50 odsto, prema CoinMarketCap, nakon većina svetskih criptocurrencies u dan crvene na tržištu.

Prema McLeodeu, neke od KSRP investicije, koju je predvodio Ripple ko-osnivač i izvršni predsednik Chris Larsen i Ripple je CTO Stefan Thomas, će ići ka plaćanja honorarace i bonusa zaposlenima.

Dok Plaćaju u KSRP je do pojedinca, već osnivača Tabela za odnose sa javnošću, koji predstavlja Omni, Anna Roubos, prihvatila KSRP kao oblik plaćanja iz kompanije, rekla CoinDesk.

Šta je primetno je da je ova upotreba novčića je odstupanje od slučaja upotrebe KSRP je uglavnom prilagođen za - stvaranje likvidnosti za prekogranične plaćanja velikih finansijskih institucija.

Ipak, Ejmi pozicionirao criptocurrenci kao način da se odvoje od formalnog, tradicionalnog modela rizičnog kapitala i umesto namamili talenat sa podsticaj koji mogu imati duži rep, kao što je povećanje cene criptocurrenci.

KSRP je na Bull Run za poslednjih mesec dana, počevši svoju uspon od 20 centi po medalje sredinom decembra dok se konačno zasenila $ 3.80 po medalje na 6. Januara.

Ipak u utorak, cena KSRP udario dve nedelje nisko na $ 0.90.

Dok je krug je formalno zatvoren negde u decembru, Ejmi je odbio da pruži tačan datum.

Buduća upotreba

U dodatak investicije, Larsen, će se pridružiti Omni je savetodavni odbor i Tomas će se pridružiti odbor za pokretanje je od direktora.

A uz to, rekao je Maklaud Omni, koji pruža peer-to-peer tržište za iznajmljivanje fizičkih predmeta, ima planove za rad sa Ripple više u budućnosti.

"Postoje partnerstva i planovi koji će uključivati Ripple Inc ide napred koji će koristiti KSRP na neki način", rekao je McLeod iako kompanija nema planove da prihvate KSRP za plaćanje odmah.

Dok su nikakve posebne informacije dati, tekući proizvodi Ripple uključuju kCurrent, u realnom vremenu dvosmernu razmenu poruka platformu koja ne oslanja na KSRP; kRapid, koji koristi KSRP da smanji troškove likvidnosti za plaćanje u tržištima u razvoju; i KSVIa, API koji omogućava korisnicima da šalju međunarodne uplate preko Ripple mreže.

Tokom proteklih nekoliko godina, Ripple je potpisao više od 100 finansijskih institucija u svojoj platformi, jedan od razloga mnogi početnici entuzijasti kripto videli KSRP kao dobar (ali jeftinog) investicija.

Međutim, bilo je, s vremena na vreme, žestoke rasprave online mudrosti takvog investicionih odluka, jer većina tih partnera koriste kCurrent, koja, opet, ne uključuje KSRP. Samo Mekican plaćanja usluga Cuallik dobija izlaganje KSRP kroz kRapid, iako Moneigram nedavno je najavio da će se testira upotrebu KSRP za unutrašnje procese.

Zdravo, Ovo je pilot program koji se testira na unutrašnjim MoneiGram International procesima i nije namenjen za upotrebu potrošača.

- Moneigram (@MoneiGram) Januar 11, 2018

Ipak, Ejmi, uprkos svom optimizmu o ceni od KSRP, rekao je prihvatanje investicija u criptocurrenci je oko više od valute spekulacije.

On je rekao CoinDesk:

"Mi smo Super usklađene sa svojom vizijom za pomirenje brži način plaćanja. To nam daje priliku da izjednače do naših proizvoda."

Fotografija preko Shutterstock.

RippleKSRPSharing Ekonomija

Slične vesti


Post Ripple

Bitcoin u Headlines-u: Geminis Stellar Debut

Post Ripple

Ripple KSRP: Davanje treće-najveće kriptokutnosti drugog izgleda

Post Ripple

Bitcoin: Vruća tema na Plug and Plai Vinter Ekpu

Post Ripple

Ripple dodao 7 novih finansijskih institucija kao tehnološke partnere

Post Ripple

Annieong Bitcoin: Južna Koreja, Kanada i promena tržišta kripto

Post Ripple

Nazad na $ 1: Ripple KSRP se povlači na tržište

Post Ripple

Brock Pierces Blockchain Capital podiže Futher 7 miliona dolara

Post Ripple

Bullion Bitcoin za pokretanje Gold-Bitcoin Ekchange

Post Ripple

Ripple KSRP najgori hit do januara na tržištu

Post Ripple

Old Flames, Nev Code: Ripple i Hiperledger ponovo se udružuju za napore interlidera

Post Ripple

U potrazi za nate? KSRP Cene raste i padaju usled događaja Ripple

Post Ripple

Sibos naglašava Sviftov komplikovani odnos sa Blockchainom