Unseki Vai Earthport koristi zajedničke knjige za efikasnost Blockchain-a | RS.democraziakmzero.org

Unseki Vai Earthport koristi zajedničke knjige za efikasnost Blockchain-a

Unseki Vai Earthport koristi zajedničke knjige za efikasnost Blockchain-a

"To nije baš seksi."

Tako Leonarde Jaramillo je VP razvoj proizvoda u Earthport, opisuje kako je njegova plaćanja usluga firma koristi distribuira knjige, u kontrastu svoj pristup prema tehnologije za više uvijenih slučajeva upotrebe uključuju KR kodove ili 'blockchain "tehnologije.

Jaramillo je raspravlja integraciju Earthport i Ripple tehnologije koja koristi prednosti efikasnosti distribuiranih knjigama, bez upotrebe oblik digitalnog novca, ili sredstva koja je povezana sa samom knjizi.

To znači Earthport koristi Ripple konsenzusa Ledger, open-source distribuira glavne knjige tehnologiju kompanije, ali ne i maternji sredstvo, KSRP. Čak i bez upotrebe ovaj deo ponude, Jaramillo je tvrdi Ripple pomaže da njegovi prekogranična plaćanja procesi "bolje i brže" za sve uključene strane.

Jaramillo je rekao CoinDesk:

"Još uvek postoji dopisnik sa bankom i banke B, a mi koristimo valutu održan u Banci i banke B strukturalno, da se ne suštinski promenila, i dalje imate ugovorne Prednost je [transakcije] sada sve desiti vrlo brzo. I svi miri na pojedinačne salda na Ripple konsenzus knjizi. Oni se vozi do skoro realnom vremenu. "

Jaramillo je rekao da je, u tom kontekstu, glavna prednost Earthport dobija od Ripple je sposobnost da se ujedine korespodentski Banke na tržištu odluka u istoj knjizi za potrebe prekograničnih transakcija.

"Radi se isključivo na fiat valute. Nema Bitcoin, nema KSRP. Nema digitalni premostiti sredstvo, to je standardna [devizni]," Jaramillo je ističe.

Dopisnik račun mreža Earthport je već žive u 60 zemalja i na 40 institucijama. Korišćenjem ovog postojeću strukturu računa, kompanija je od 1997. Godine radio sa bankama da ponudi jeftinije FKS konverziju.

Ali inovacija u svom najnovijem distribuira glavne knjige ponude, Jarmillo rekao je u razmenu informacija između stranaka ovo dozvoljava.

"Earthport, banke i tržišta odluka mogu biti u knjizi sistemu. Danas, to je samo banke i njihov podmiri", rekao je on. "Postoji samo jedan transakcioni zapis, svako može da pomiri, svako može da vidi stanja."

No lijek za rak

Na brodu u sistemu, svaka banka dobija Ripple čvor, a zauzvrat, banka je u mogućnosti da pristupi postojeće globalne usluge plaćanja mrežu Earthport je.

Earthport takođe onboards market mejkera ​​u svoj sistem, koji određuju ponudu / ask stopa za transakcije i onda olakšati prekogranična plaćanja za klijente u trgujući sa uobičajenim valute vlade.

U tom svetlu, Jaramillo je predložio da se Hipe oko blockchain tehnologije u širem smislu je preterana. Na primer, on je pozvao određene napore "Dog and Poni pokazuje" da je možda preteruju značaj novih digitalnih sredstava ili ukazuju na to da je saradnja potrebna za dobrobit zajedničkim knjigama da se realizuju.

"[Shared Ledgers] se neće izlečiti rak ili zaustavi globalno zagrevanje, ali to je alat koji može da procesi efikasniji, a mi smo smislili dobar način bez puno posla potrebno", rekao je Jaramillo je.

Za razliku dokaz-of-koncepata u razvoju, Jaramillo je tvrdi da Earthport program ide uživo danas, i da kao takva, ona je u stanju da jasno pokaže klijentima vrednost tehnologije.

"Možemo da ih pokaže, ovo je ceo tok procesa, tu je kako usklađenost radi, evo kako otkrivanje prevara dešava. Mi poštovanje i AML", rekao je on.

Jaramillo je rekao da je ta sposobnost pomaže ublažavanju zabrinutosti klijenata koji mogu biti više upoznati sa otvorenim Bitcoin blockchain, koji koristi uglavnom anonimni mrežu validatora.

"To više nije tek da živi u laboratoriji, to je iz realnog sveta aplikacije, realnog sveta bankovne račune, realnog sveta finansijske transakcije koje mogu biti predmet revizije i piše o, a to donosi realnost tako banke i tržišta odluka može da skoči u ," rekao je.

Nema potrebe za KSRP

Što se tiče uloge KSRP, The Ripple konsenzus Ledgerov javno trguje znak, Jaramillo je rekao da nije potrebna za ovaj projekat, jer su tradicionalne market mejkera ​​da radi sa već imaju pristup valutama koje su im potrebne da bi se olakšalo trgovine.

"Ima dovoljno ljudi koji to sada rade. Neće je nelikvidnost", nastavio je on.

Studije koje su izvodili Ripple dalje ukazuju korisnici njenog Ripple konsenzus knjizi može spasiti gore od 40% na tradesbi koristeći KSRP, što je iznos nešto veći od štednje ostvarene od strane onih koji ne koriste KSRP.

Jaramillo je rekao da je, dok je on vidi vrednost u potencijalno podsticanje tržišne odluka da koriste "zajedničku imovinu" između stranaka, regulatori su možda nije dao dovoljno smernice za finansijske usluge firme kao što Earthport da iskoriste ove ponude.

"Razumem kako bi digitalna valuta se koristi, a mislim da ima potencijala za to u budućnosti, ali je jaz koji je između nas i te realnosti ne postoji centralna banka ili vlada ili institucija u svetu dao saglasnost za korišćenje digitalnog valuta ", rekao je on.

On je rekao da je, u tom svetlu, kako Bitcoin i KSRP, kao i drugih alternativnih digitalne valutama trenutno spada u sivu zonu, a da čak i bez ovih alata, Earthport rešenje omogućava iste efikasnost, ali u američkim dolarima ili britanskih funti.

Jaramillo je rekao:

"Earthport je u poslu pružanja bankarskih rešenja za banke. Doveli smo Ripple u mrežu bankarski bolje."

Napomena: CoinDesk je ćerka Digital valute grupe, koja ima vlasnički udeo u Ripple.

Slične vesti


Post Ripple

Bullion Bitcoin za pokretanje Gold-Bitcoin Ekchange

Post Ripple

CEO Ripple poziva sledećeg predsednika da imenuje FinTech savetnika

Post Ripple

Ripple KSRP Token postavlja novu All-Time cijenu High

Post Ripple

KSRP cena se smanjuje na 2,5 nedelje, a očima trguje

Post Ripple

Federalna banka VP: Bitkainske pretnje Sredstva Banke se moraju prilagoditi ili umrijeti

Post Ripple

Bitcoin Opportuniti Corp ulaže 250 dolara u švedsku Ekchange Safello

Post Ripple

Federal Reserve Bank VP: Mi smo protokol samo kao Bitcoin

Post Ripple

100 milijardi kontroverzi: KSRP Surge pokreće teška pitanja za Ripple

Post Ripple

Blockchain kao geopolitički alat

Post Ripple

Kada vlada guši na vrata

Post Ripple

Loša krv između Ripple i zvezdanog zraka u izveštaju Tell-All

Post Ripple

Svift Blockchain Success postavlja pozornicu za Sibos