Stellar uvodi pravni spor sa Bitstamp-om, Ripple Labs-om i Jed McCaleb-om | RS.democraziakmzero.org

Stellar uvodi pravni spor sa Bitstamp-om, Ripple Labs-om i Jed McCaleb-om

Stellar uvodi pravni spor sa Bitstamp-om, Ripple Labs-om i Jed McCaleb-om

Pravni bitka oko otprilike $ 1m u spornim sredstvima se nastavlja između Ripple Labs i osnivač i bivši zaposleni Jed McCaleb, uskomesanom novih sudskih podnesaka tokom poslednjih mesec dana stvarajući uslove za sukob između dve strane.

Ukupno, $ 1.038.172 trenutno drži digitalni menuva Bitstamp, iznos da su Ripple Labsand StellarDevelopment fondacija, McCaleb je trenutni poslodavac, sada traže.

Obe strane su se umešala o tome da li je sud trebalo da odobri Bitstamp zahtev da se ispušta iz predmeta nakon što je podneo tužbu za interpleader na 1. Aprila. Kao deo tog zahteva, od 13. Maja, Bitstamp zatražio od suda dozvolu da vrši prenos sredstava za Stellar.

Bitstamp je tada rekao:

"U suprotnom, u svetlu unakrsnog žalbe Ripple je ukazujući da je njegova spor sa McCalebu i [McCaleb rođaka Jakov] Stivenson je jednostavan spor ugovor koji Bitstamp nije stranka, Bitstamp traži smjenu akcije."

Bitstamp tvrdi u svom originalnom žalbi da je u stanju da utvrdi da li Ripple Labs ili okrivljenog Jacob Stephenson, McCaleb rođaka, bio zakoniti vlasnik spornih sredstava.

Stivenson je prodao KSRP- nativnu valutu Ripple mreže - da Ripple u prodaji na Bitstamp, akcije koje Ripple tvrdio je urađeno na McCaleb korist zbog kršenja sporazuma o poravnanju.

U svom zahtjevu, razmena predložio da je pretila parnice zbog njegove uloge u nastavak tužbe.

Groving sud bitka

Borba je ušao u novu fazu prošlog meseca kada je američki okružni sudija Vilijam Orrick naložio privremeno zamrzavanje spornih sredstava.

To bi, prema sudskim dokumentima od 15. Maja, takođe, dobio Ripple laboratorije hitnom otkriće, a za to vreme McCaleb je i Stivenson, da sede za deponovanje.

Ripple laboratorije prvi reagovao na odelu u unakrsnom žalbe 29. Aprila, navodeći kršenje ugovora protiv McCalebu i tvrdi, između ostalih stvari, da McCaleb je trenutno predmet istrage američkog Ministarstva pravde. Ripple takođe pokušao da spreči McCaleb od prodaje bilo kakve dodatne KSRP za period od 150 nedelja.

McCaleb je i njegov bivši poslodavac je prethodno pristao na timetablethat bi ograničiti njegovu sposobnost da proda KSRP je dodeljena na početku stvaranja te kompanije tokom sedam godina.

U podnesaka od 15. Maja kako Orrick je, optuženi su tvrdili da se spor treba rešavati putem arbitraže, pozivajući se na odredbe u sporazumu koji uređuje McCaleb je KSRP prodaju. McCaleb je i Stivenson su takođe osporio nalog da sedne za taloženje.

Osim toga, Fond za razvoj Zvezdani je tražio da se unese u odelo kao intervenor-tuženog.

Odbrana je takođe doveo u pitanje osnove Bitstamp originalne tužbe za samu interpleader. U 22. Kretanja maja Stellar da interveniše, organizacija ponovio prošlosti odbrane podneske navodeći da Ripple nikada nije imao pretenzije prema sredstava na prvom mestu, izjava koja kaže potkrepljeno Ripple And Bitstamp sopstvene podnesaka.

Podnošenja navodi:

"Bitstamp jasno znao iz sopstvenih izjava Ripple je, kako se navodi u tužbi, da Ripple nije imao tvrdnju da su pojedini sredstva koja se nalazi u r3K i rPK naloga (ukupno $ 1,038,172) pripada Ripple. Umesto toga, Bitstamp znao da Ripple bio tvrdeći samo da McCaleb je prekršio ugovor sa Ripple, i da Ripple mogu imati pravo na naknadu štete u iznosu od uplaćenog Ripple u transakciji. "

ORRICK će čuti obe Ripple zahtev za preliminarnu zabranu i zahtev Bitstamp je za pražnjenje u toku 10. Rasprave juna, prema sudskim dokumentima.

Najnoviji navodi

Nedavni sudski podneske sa obe strane sugerišu da je borba oko spornih sredstava je daleko od kraja, jer svaka je zatraženo da dostavi odgovor na Bitstamp zahtev da se izliv do 28. Maja. Bitstamp ima rok do 4. Juna dostavi svoj odgovor, prema nedavnoj naređenju Orrick.

Podnesku podnose McCalebu i Stephenson, kao i Fonda za razvoj Stellar, pozvao odelo da se razrešava se ne slaže sa zahtevom Bitstamp je za pražnjenje. Podnošenje navodno sukob interesa koji obuhvata Ripple branioca George Frost, koji se predstavlja Bitstamp u slučaju.

Frost deluje kao branilac Ripple Labs generalno, a se kaže da je savetovanje Arthur Britto u drugom tužbi protiv McCalebu zbog navodnog kršenja ugovora.

Optuženi je takođe pozvao pažnju na odnos između Ripple i Bitstamp.

"Osim toga, Ripple And Bitstamp se značajno prožimaju. Brito je i član upravnog odbora Bitstamp i jedan od prvih oficira Ripple je" podnošenje čita. "Greg Kid, oficir Ripple, predstavlja značajan investitor u Bitstamp i finansira tužbu Britto je. Kid je takođe predstavlja mraza u vezi akcije protiv McCaleb."

U svom odgovoru na zahtev Bitstamp je za pražnjenje ili otpuštanje, Ripple tvrdi da su optuženi aktivno pokušavaju da zaobiđu nadležnost suda, kao i naređenje koje je potpisao Orrick 15. Maja, navodeći:

"Ag McCaleb, Stivenson, i Zvezdani (McCaleb je navodni 'temelj') su otišli ​​u veliki trud da se spreči ovaj sud od ocenjivanje osnovanosti ovog spora. Oni žele da izbegnu otkrivanje u svoje delovanje na svim troškovima Njihova duboka odbojnost prema otkriće je gotovo. Sigurno zbog krivične istrage vlade u McCaleb. "

Talasanje je takođe zatražio da se sporne sredstva, trenutno drže Bitstamp, se deponuju kod suda.

U vreme štampanja, Bitstamp odgovor na ove odgovore, ako dostavljen, nije bio dostupan za javno prikazivanje. Oba Ripple And zahtevi Bitstamp će biti saslušan na 10. Raspravi juna sledeće nedelje.

CoinDesk će nastaviti da prati ovaj sudski spor i obezbede ispravke čim postanu dostupni.

Slične vesti


Post Ripple

Ripple KSRP: Davanje treće-najveće kriptokutnosti drugog izgleda

Post Ripple

Andorran Digital Currenci Summit će ujediniti svetsku finansijsku elitu

Post Ripple

American Ekpress otvara prvi Blockchain koridor sa Ripple Tech

Post Ripple

Old Flames, Nev Code: Ripple i Hiperledger ponovo se udružuju za napore interlidera

Post Ripple

Plaćanje Firma CGI Najnovije Dodajte Ripple Tech na liniju proizvoda

Post Ripple

Zašto se CGI udvostručio na tehniku distribuirane knjige Ripplea?

Post Ripple

Loša krv između Ripple i zvezdanog zraka u izveštaju Tell-All

Post Ripple

Ek-Rugbi zvezda: pametni ugovori mogu spriječiti legalne sporove u sportu

Post Ripple

Ripple Eies Retreat nakon rekordne cene Highs

Post Ripple

Bill Gates: Bitcoin naglašava korisnost digitalnog novca

Post Ripple

Zašto Bitcoin doznake još uvijek uzgajaju Svift

Post Ripple

Bivši izvršni direktor kompanije AOL Ekec Named Ripple kao Chris Larsen Steps Dovn