Singapurska vlada pokrenula kompaniju Bitcoin da prisustvuje SKSSV događaju | RS.democraziakmzero.org

Singapurska vlada pokrenula kompaniju Bitcoin da prisustvuje SKSSV događaju

Singapurska vlada pokrenula kompaniju Bitcoin da prisustvuje SKSSV događaju

Singapur-based Bitcoin pokretanje CoinPip je jedan od 10 tehnoloških kompanija izabranih od strane vladine agencije koja bi predstavljala zemlju na ovogodišnjem South bi Southvest (SKSSV) događaja u SAD u martu.

Naime, ovo je prvi put da je nacionalna vlada je pokazala takvu podršku za razvoj Bitcoin preduzeća.

Kompanije učesnice su sponzoriše da prisustvuju od InfoComm investicije, investicioni ogranak Infocomm razvoj Authoritiof Singapur (IDA), vladina agencija i regulatora.

CoinPipCEO Enson Zeall rekao CoinDesk on ima za cilj da koristi nastup na SKSSV da se podigne svest o CoinPip i njegovih servisa, kao i da pokaže da Bitcoin nije samo valuta, ali tehnologija sposobna za mnogo različitih stvari.

To je takođe prilika da se pokaže sama Singapur, ukazao je on, rekavši:

"Je odlično mesto za Bitcoin startups. I kad nam prikazao je Infocomm rukovodstvo investicije je dokaz Singapur."

Priča do sada

CoinPip je počeo kao Bitcoin trgovca servicesprovider i počela je širi na novu teritoriju kao biznis transfer novca na plate. Najnoviji servisni šalje od kraja do kraja novca za zaposlene, honorarace i izvođača širom sveta u okviru 48 sati, koristeći Bitcoin kao nevidljivi medij.

Kompanija je takođe nedavno becamea RippleGatevai. Iako je to protokol će "trebati vremena da se razvije", rekao je Zeall, korisnici koji žele da učestvuju u Ripple mreži ili kupiti svoju valutu, KSRP, sa Singapore dolara, možete da se registrujete.

Ovo nije prvi put da CoinPip napori u Bitcoin su priznata. Kompanija se pridružio 'Masovno 11' od 500 startup "gasa program | Mountain Viev, California, počevši u novembru prošle godine.

Bez obzira da li učešće CoinPip u 500 Startups pod uticajem odluka InfoComm Investments "je neizvesna, ali Zeall rekao je iskustvo definitivno promenila putanju kompanije za bolje.

"500 dozvoljeno da duboko kopati u naše analitike, dobiti prave uvide i preduzmu akciju To liči na pivot skok-u-vere., Međutim, bilo je dosta uzdizanje uključenih doći do gde smo sada."

Trgovačke usluge kompanije će nastaviti sa uskoro dodavanjem nove i više user-friendli tabli. Dok je odbio da pruži podatke o broju trgovačkih ili svezaka, Zeall saopštila je ta kompanija služi veliki broj "veoma lojalni" preduzeća koja su posvećene prihvataju Bitcoin.

CoinPip posluje uglavnom na tržištu Singapur / Hong Kong, ali i obrađuje transakcije i iz Velike Britanije, Indonezije, Kenije i Australije. Kompanija je takođe izrazio planove za proširenje u Južnoj Americi i SAD u bliskoj budućnosti.

Kriterijumi za izbor

Direktor San Francisco kancelarije InfoComm investicija ", Viktor Tan, izjavio je da su kompanije izabran span različite vertikala, uključujući i e-trgovine, ad-tech, velikih podataka, pa čak i prostor, u jednom slučaju.

Startup izabrani za sponzorstvo je potrebno da pokažu da imaju spremnu proizvod ili uslugu da pokažu javnosti, kao i da imaju planove za proširenje u ili posluju sa SAD. Izbor tim je takođe tražio kompanija koje će biti najvažnije i najzanimljivije za SKSSV publici.

Singapurska vlada inicijativa

Prema svom sajtu, Infocomm rukovodstvo investiciona radi svoj gasa program "stimuliše rast domaće radinosti, inovacija driven tehnologije startup" u ranoj fazi, radeći sa korporacijama, univerzitetima i stručnim akceleratora.

Ona takođe nastoji da identifikuje i investiraju kompanije u Singapura (ili Singapuru-bazirane) sa međunarodnim prisustvom, ulaganje uz kapitalista i angažovanje u proširene programe, kao što je učešće na sajmovima.

Zajedno sa IDA, je dio Singapura Intelligent Nation 2015 (iN2015) inicijativa - plan od 10 godina daljeg razvoja Singapura informacione tehnologije ekonomiju.

SKSSVis niz godišnjih festivala održanih u Ostinu, Teksas, koji uključuje muziku, film i interaktivni tehnologiju. Ova druga komponenta je značajno porastao u poslednjih nekoliko godina da postane jedan od najvećih tehnologije za pokretanje događaja u svetu.

SKSSV će se održati od 13. Do 17. Marta.

Slične vesti


Post Ripple

Ripple Labs naziva bivšeg savjetnika Obama u odboru direktora

Post Ripple

Ripple se uključuje na poklon

Post Ripple

CEO Ripple poziva sledećeg predsednika da imenuje FinTech savetnika

Post Ripple

KSRP cena se smanjuje na 2,5 nedelje, a očima trguje

Post Ripple

DCG potpisuje IBM, MasterCard i više za napore za blokiranje preduzeća

Post Ripple

Ripple Eies Retreat nakon rekordne cene Highs

Post Ripple

Bullion Ekchange vraća Ripple u Fizički svet

Post Ripple

Dole nije izašlo? Ripple Bulls Mai Regain Momentum

Post Ripple

Stellar uvodi pravni spor sa Bitstamp-om, Ripple Labs-om i Jed McCaleb-om

Post Ripple

Ripple predstavlja sistem sledeće generacije za konsenzus o digitalnoj transakciji

Post Ripple

Ripple Labs se pridružio Mainstream NACHA Financial Industri Alliance

Post Ripple

Ripple porazi $ 1 milion tužbe sa bivšim izvršnim i osnivačem