Santander će proširiti aplikaciju Ripple-povered u 4 zemlje | RS.democraziakmzero.org

Santander će proširiti aplikaciju Ripple-povered u 4 zemlje

Santander će proširiti aplikaciju Ripple-povered u 4 zemlje

Talasanje je sleteo jedan od svojih najvećih klijenata još, uz Santander Grupa najavljuje aplikaciju za mobilne uređaje povered bi distribuira knjige kompanije.

Banka je pilot aplikaciju za 18 meseci sa svojim zaposlenima, integrisanje Apple Pai za plaćanja između 10 £ i £ 10,000 ($ 14 i $ 14,000), u skladu sa Finektra. Aplikacija će biti razvijen u Španiji, Brazilu, Velikoj Britaniji i Poljskoj, u skladu sa 2017. Zarade prezentaciju kompanije.

Kupci će moći da koriste aplikaciju da olakša istog dana prekograničnih plaćanja u manje od jednog minuta, u skladu sa slajda. Aplikacija će takođe obezbediti digitalni novčanik, lični finansijski direktor i pomogne pomoći osobi-na-osobu plaćanja.

Santander portparol rekao je da kompanija planira da pokrene aplikaciju u narednih nekoliko meseci, a da će koristiti Ripple je kCurrent u projektu.

Ripple je kCurrent proizvod ne koristi KSRP, maternji criptocurrenci kompanije.

Ripple izvršni direktor Bred Garlinghouseannounced taj potez njegovim pratiocima na Tvitter, uz napomenu da će aplikacija biti pušten u ovom kvartalu.

Ovde je milijardu

Odvojeno, Ripple potrošila oko 84 miliona $ od KSRP iz svog skoro $ 1 milijarde rezerve januara prošlog meseca, u skladu sa trenutnim tržišnim cenama.

Kompanija je imala pristup 1 milijardu KSRP prošlog meseca, što znači da je preostalih 900 miliona vratio na račun jemstva krajem januara. Sredstva su prebačena nazad kroz tvotransactions, sa 900 miliona KSRP drži vrednost od $ 756 miliona dolara u trenutku novinare.

Kompanija ima 61 milijardi KSRP u vrednosti od 51 milijardi $ zatvoreni u depozit u naredne četiri godine kroz seriju pametnih ugovora.

Ripple je deponovan pokret je nastao kao način da se poveća poverenje u KSRP. Zbog sopstvenih imanja Ripple, ograničavajući pristup tokena iz čak i programera sprečio masovni znak deponije koje mogu rezervoar cenu.

Svakog meseca, 1 milijardu KSRP je pušten na kompaniju za internu upotrebu. Dok je u prošlosti, Ripple koristi u proseku oko 300 miliona KSRP mesečno, čini se da se traži manje od svojih rezervi tokena, barem prema ovom jednom trenutku podataka.

Slične vesti


Post Ripple

Ripple KSRP najgori hit do januara na tržištu

Post Ripple

Bill Gates: Bitcoin naglašava korisnost digitalnog novca

Post Ripple

Brock Pierces Blockchain Capital podiže Futher 7 miliona dolara

Post Ripple

Bitcoin: Vruća tema na Plug and Plai Vinter Ekpu

Post Ripple

Ripple KSRP Token postavlja novu All-Time cijenu High

Post Ripple

Zašto se CGI udvostručio na tehniku distribuirane knjige Ripplea?

Post Ripple

KSRP cena se smanjuje na 2,5 nedelje, a očima trguje

Post Ripple

10 stvari koje trebate znati o Ripple

Post Ripple

Plaćanje Firma CGI Najnovije Dodajte Ripple Tech na liniju proizvoda

Post Ripple

Andorran Digital Currenci Summit će ujediniti svetsku finansijsku elitu

Post Ripple

Bullion Bitcoin za pokretanje Gold-Bitcoin Ekchange

Post Ripple

American Ekpress otvara prvi Blockchain koridor sa Ripple Tech