Ripple cena Povrede nakon izvršnog direktora obećavaju donaciju od 7 milijardi KSRP | RS.democraziakmzero.org

Ripple cena Povrede nakon izvršnog direktora obećavaju donaciju od 7 milijardi KSRP

Ripple cena Povrede nakon izvršnog direktora obećavaju donaciju od 7 milijardi KSRP

Cena KSRP je u porastu ponovo nakon ostavke ključnog člana odbora Ripple Labs i kasnijeg dobrotvorne posvećenosti svom direktor Kris Larsen.

Krajem prošle nedelje, Krakena direktor Džesi Pauel podneo ostavku iz odbora San Francisko zasnovan plaćanje mreže provajdera u.

Međutim, odluka je vratio pažnju dugo sporna pitanja koja okružuje kompaniju, dodeljivanje velikih delova Ripple maternjem valuti - KSRP - do osnivača.

Kao rezultat odluke, Ripple laboratorije direktor Kris Larsen obavezala da donira veliki deo digitalnog novca je vlasnik u dobrotvorni uzroka.

Na taj način, Larsen, će takođe davati 7 milijardi KSRP vrati na mrežu, što je potez koji u trenutku novinare, izgleda da se podsticanje pozitivan stav prema Ripple tržišne vrednosti u zajednici.

Cena trend se menja

Prošle nedelje, cena KSRP - jedinica računa unutar plaćanja protokola MTK, doživela značajan pad. Cene KSRP u vrednosti pao više od 40% nakon najave da Ripple laboratorije ko-osnivač i bivši tehnički direktor Džed McCaleb je planirano da proda svoj 9 milijardi KSRP.

Da je veliki broj KSRP je pružena McCalebu u ranim danima kompanije kada je napravljena inicijalna 100 milijardi KSRP, mada McCalebu - za jednokratnu vlasnik Mt. Gok - je otišao u druge potrage. Vijest velikog rasprodaje - koji se sastoji od oko 10% od početne KSRP - zatraženo druge vlasnike KSRP da slede taj primer.

Međutim, od ovog pisanja, cena valovitošću je više od 20% na svoje top tri tržišta.

Direktor Ripple Labs komunikacija Monika Dugo poslali statementthat Larsen, CEO, će donirati 7 milijardi KSRP na temeljima koji će prvenstveno biti usmerena na underbanked, što je potez koji je možda pomogao podstrek sentiment investitora.

Prema Coinmarketcap, KSRP trenutno nalazi na šestom među distribuiranih valutama. Ukupna KSRP u opticaju je procenjena na više od $ 35m.

Ekecutive podneo ostavku

Posle naglog vest da će McCaleb je prodali svoj deo KSRP, član Upravnog odbora Džesi Pauel podneo ostavku na svoj položaj, 24. Maja. Generalni direktor digitalne razmene Kraken, Pauel je bio jedan od prvih investitora u Ripple Labs.

Sa McCaleb, Pauel je pomogao da se uspostavi kompaniju pre nego što povrati fokus na Krakenu, koja je nedavno podignuta $ 5m u investitor fundingled od Hummingbird Ventures.

Pauel je očigledno bio nesrećan u vezi sa velikim izdvajanja KSRP dat Ripple Labs osnivača, piše u svom ostavke post:

"Nažalost, za razliku od osnivača, nemam svathes of KSRP odbaciti ako ne mislim da je ispalo."

Pravni borbe počinju

Ripple laboratorije, preko generalni savetnik George Frost, a zatim poslao prekidu i-odustajanje pismo Povell posle njegove ostavke. U pismu zatražio Povell da povuče navodno lažne izjave u njegovu ostavku.

"Vi koristite svoje znanje insajderske da sabotiraju Ripple Labs i otme velike isplate za sebe i McCaleb, Ostvarenje" Frost deklarisana u dokumentu.

Umesto povlačenjem, Pauel je izrazio frustraciju za obeležavanje dokumenta, koji je od obrađeni na Reddit.

U punom knjiženja, Pauel se navodi da su milijarde u KSRP dati Ripple Labs osnivača bez odobrenja odbora.

Ipak, Pauel je ostao koji umilostivljava u svom javnom odgovoru na pismo Frosta. Kao rani investitor u Ripple Labs, on ukazuje na želju za dugoročni uspeh:

"Svakako imaju interes, i ja navijam za uspeh kompanije. Ja bih radije da ne izgubi svoju investiciju."

Ripple Labs earli dais

Rano inkarnacija San Francisko baziranih Ripple Labs počelo davne 2011. Godine, kada je pokretanje zvala OpenCoin. Projekat je izrasla iz McCaleb ideje da izgradi digitalnu valutu koja poboljšanu na Bitcoin, ali udovoljeno sličan userbase zajednici orijentisan.

To je dovelo interes Povell i aktuelni šef Criptographer David Schvartz, između ostalih.

Larsen je sa Ripple Labs od avgusta 2012. On je pomogao podigne VC sredstva za firme iz poput Google Ventures, Andresen Horovic i svjetlosti Venture Partners.

Kompanija je počela poklanja KSRP u proleće 2013. Godine na dugogodišnje članove Bitcoin Talk forumu. Prema McCaleb je LinkedIn profil, bivši tehnički direktor ostavio Ripple laboratorije u julu 2013. Godine.

Budućnost

Ripple Labs je izgubila najmanje dva člana odbora u protekloj godini: McCaleb, a sada Pauel, mada Stenford profesor Suzan Ejti je postavljen na tablu u aprilu.

Uprkos nedavnim problemima među prvih mesinga, međutim, Ripple Labs je bio u stanju da obezbedi ključnu partnerstvo sa nemačkom banke Fidor.

Ovo je signalizirao pomak kompanije ka potpunoj fokusa kao protokol finansijski plaćanja, ili "šine" za institucije. Direktori kompanija ranije ove godine rekao CoinDesk da je stožer za kompaniju.

Za više informacija o Ripple Labs i njenih ciljeva u digitalnom valuti tržištu, pročitajte našu punu profil kompanije.

Slične vesti


Post Ripple

Bitcoin Opportuniti Corp ulaže 250 dolara u švedsku Ekchange Safello

Post Ripple

Ripple obećava da će zaključati 14 milijardi dolara u KSRP kriptokazu

Post Ripple

Bitcoin: Vruća tema na Plug and Plai Vinter Ekpu

Post Ripple

Mt. Gok osnivač Jed McCaleb radi na projektu Misteri Bitcoin

Post Ripple

Ripple dodao 7 novih finansijskih institucija kao tehnološke partnere

Post Ripple

Veb Creator Tim Berners-Lee: Builders Blockchain treba da se čuvaju zloupotrebom

Post Ripple

Bill Gates: Bitcoin naglašava korisnost digitalnog novca

Post Ripple

Bitcoin u Headlines-u: Geminis Stellar Debut

Post Ripple

Nazad na $ 1: Ripple KSRP se povlači na tržište

Post Ripple

Može li se KSRP-ov Frenzied Rise objaviti budućem rastu?

Post Ripple

Unutar Zemljinog ponuđača da potisne banku prošlost Blockchain R & D

Post Ripple

Kontra-argument za vrijednost Propisa Ripple-ovog KSRP Tokena