Ripple porazi $ 1 milion tužbe sa bivšim izvršnim i osnivačem | RS.democraziakmzero.org

Ripple porazi $ 1 milion tužbe sa bivšim izvršnim i osnivačem

Ripple porazi $ 1 milion tužbe sa bivšim izvršnim i osnivačem

Ažuriranje (12. Februar 19:52 GMT): Ovaj izveštaj je ažuriran sa komentarom iz Ripple.

Meseci duge pravni spor koji uključuje distribuira knjiga tehnologija pokretanje Ripple i njegov suosnivač Džed McCaleb je došao kraj.

Iako je naselje je objavljeno u 11. Februara POSTON glavni Ripple forum, spor datira iz prošlog proljeća, kada digitalni menjačnica Bitstamp podneo tužbu zbog duel tvrdi na skoro 100m KSRP - maternji znak na distribuira Ripple mreže - iznos stoit samo preko $ 1m kada je tužba podneta.

U to vreme, Ripple je naveo da McCaleb je bio povrijeđen 2014 agreementgoverning prodaju svojih KSRP gazdinstava, brojem 9 milijardi tokena na vreme. Pokretanja dalje navodi da McCaleb je, zajedno sa članovima svoje porodice, pokušao da zaobiđe sporazum kako bi se proda KSRP van njenih ugovornih kontrole.

Zauzvrat, McCaleb je osporio navode u sudu, a slučaj konačno porasla da obuhvati Stellar Development Foundation, organizacija nadzire rad na Stellar mreže, viljušku MTK da McCaleb je pokrenula kao posebna kompanija i tehnologije provajdera u julu 2014. Godine.

Prema novom sporazumu, Ripple je objavio sva potraživanja u sporu KSRP, i da će platiti zakonske naknade nastale Bitstamp tokom postupka.

Sporne sredstva, koja su deponovana u Okružnom sudu u SAD za Northern District Kalifornije tokom suđenja, biće pušten u Zvezdani.

Kao deo naselja, McCaleb je prodala svoj kapital u Ripple, i pristala na prodaju kontrole na 5.3bn KSRP vlasništvu njega i njegove dece. Dodatnih 2 milijarde KSRP će biti doniran i koliko je još-nepoznatu dobrotvorni fond.

Prodaje kontrole su vezani za dnevnog obima u KSRP tržištima. Za prvu godinu, u skladu sa Ripple, McCaleb je neće biti u stanju da proda više od 0,5% prosečnog dnevnog obima "za svaki dan u nedelji, uključujući i vikende i praznike".

Tokom druge i treće godine sporazuma, taj iznos raste 0,75%, dok je čini 1,0% u četvrtoj godini. Osim četvrte godine, iznos je 1,5%.

"Rezultati ovog naselja sporazuma pokazuju da u potpunosti usaglasila sa smislu prethodnog dogovora. Lično, ja sam uzbuđen da vidim zaključak ovih neosnovanih optužbi", McCaleb je napisao u blogu postfolloving najavu naselja.

U svom saopštenju naselja, Ripple je napisao da je "zadovoljan" ishodom, dešava se kaže:

"To obezbeđuje predvidivost i jasnoću o raspodeli najvećeg pojedinačnog održavanja KSRP na način koji podstiče dobro zdravlje i rast u Ripple ekosistemu."

Ripple, koji je odbio da dalje komentariše kada su na početku postignut, kasnije CoinDesk rekao u izjavi: "Mislimo da je ovo pozitivan razvoj koji omogućava svim stranama da se krene napred sa konačnom rešenju."

Slične vesti


Post Ripple

U svojim rečima: stvarne kompanije govore o Ripple KSRP piloti

Post Ripple

Izveštaj pokazuje područja zabrinutosti u dizajnu protokola Ripple

Post Ripple

Može li se KSRP-ov Frenzied Rise objaviti budućem rastu?

Post Ripple

Ripple dodao 7 novih finansijskih institucija kao tehnološke partnere

Post Ripple

Ripple obećava da će zaključati 14 milijardi dolara u KSRP kriptokazu

Post Ripple

CEO Ripple poziva sledećeg predsednika da imenuje FinTech savetnika

Post Ripple

LakeBTC Ekchange omogućava korisnicima prebacivanje banaka sa Ripple-om

Post Ripple

Big Banks investira 55 miliona dolara u pokretanje Blockchain-a Ripples Series B

Post Ripple

Bivši izvršni direktor kompanije AOL Ekec Named Ripple kao Chris Larsen Steps Dovn

Post Ripple

Old Flames, Nev Code: Ripple i Hiperledger ponovo se udružuju za napore interlidera

Post Ripple

Upoznajte nemačkog barona koji misli da će Blockchain pobediti srednjoškolce

Post Ripple

Lideri industrije bitkoina pokreću DATA, samoregulatorno tijelo