Ripple obećava da će zaključati 14 milijardi dolara u KSRP kriptokazu | RS.democraziakmzero.org

Ripple obećava da će zaključati 14 milijardi dolara u KSRP kriptokazu

Ripple obećava da će zaključati 14 milijardi dolara u KSRP kriptokazu

Distributed finansijski tehnologija firma Ripple je na ivici zaključavanja bilionsku na svojoj osnovnoj KSRP criptocurrenci u desetinama pametnih ugovora dizajnirani da održi vrednost u deponovan do određenog vremena, ili se ispune određeni uslovi.

Prelazak na dobrovoljno zamrznu svoja sredstva u escrov ugovora je dizajniran da se bori protiv strahovanja da Ripplemight poplava svoje cvjetao tržište sa nekim od $ 16bn vrednosti criptocurrenci trenutno prodavnica u i da rezultat održavanje velike količine sopstvenoj valuti koja nije dostupni javnosti.

Konkretno, San Francisko firma je obećao da zaključa-do 88% tih sredstava, ili oko $ 14bn vrednost, u nizu pametnih ugovora koji ukratko bi 1 milijardu KSRP dostupni svakog meseca za period od najmanje četiri i-A- ipo godine.

Otkrio je danas isključivo CoinDesk, Ripple se nada da će sebi naneo zamrzavanje sredstava će dati vlasnicima KSRP s ambicijom da vlasnicima osećaj sigurnosti da tržište neće odjednom biti preplavljene valuti, potencijalno smanjenje cena.

Dok Ripple direktor Bred Garlinghouse tvrdi u intervjuu za CoinDesk da poplave na tržište će biti iracionalan, i ide protiv sopstvenom interesu njegove firme, on je dodao da je vreme da se pređe na žetone za pametne ugovora i izbriše sve elemenat poverenja.

Garlinghouse said:

"Mi želimo da se uverite da The Ripple konsenzus knjiga je najviše robustan, a da KSRP je najviše tečnost, i mislim da je ovo veoma pozitivan korak ka tome."

Trenutno, Ripple je tržišna kapitalizacija je navedena na većini lokacija za praćenje i oko $ 11bn, na osnovu 38.3bn KSRP u opticaju. Ali, za razliku od drugih criptocurrencies uključujući Bitcoin i Ethereum, nisu svi criptocurrenci je u opticaju. U stvari, u skladu sa Ripple sopstvenih brojeva kompanija poseduje skoro duplo iznos u opticaju, ili 61bn KSRP.

Osećaj sigurnosti

Da bismo potencijalni vlasnici budućnost KSRP sigurnost da tržište neće biti preplavljene se poravnaju ove criptocurreci, Ripple izgrađena 55 pametne ugovore koristeći sopstvenu deponovan featurereleased za javnost se koristi u martu, svaki ima 1 milijardu KSRP i ističe prvog dana svakog meseca za period od 54 meseci.

Kao ističe svaki ugovor, criptocurrenci će kratko postati dostupan za Ripple koristiti po svom nahodjenju.

Istorijski gledano, Garlinghouse rekao sredstva su proveli po stopi od oko 300m KSRP mesečno za poslednjih 18 meseci incentivizemarket odluka da ponudi strožije marže za plaćanje, metoda on opisuje kao Ripple su "dobri upravitelji" iz povoju KSRP ekonomije.

Na primer, on kaže sredstva su takođe prodate institucionalnim investitorima da pomogne podizanju dodatni kapital iznad $ 93M već raisedto bi platili za inženjere koji nadgledaju kod bazu otvorenog koda. Zatim, na kraju meseca bez obzira KSRP je neiskorišćen će biti dodat na kraju escrov reda u vidu dodatnog traje mesec dana ugovora, pokretanje procesa svuda.

Specifična vremenski okvir za realizaciju nije otkriveno, ali Garlinghouse očekuje da će proces biti završen do kraja ove godine. Šef istraživanja u Ripple investitora Blockchain kapitala, Spencer Bogart, rekao je da, ako se bezbedno sprovode ugovori su pozitivno mogu uticati KSRP korisnika percepciju.

"Činjenica da Ripple poseduje većinu izuzetnog KSRP i može potencijalno preplave tržište sa ponudom je istorijski obeshrabrila investitore iz evaluacije KSRP dalje", rekao je on CoinDesk. "Pravilno realizuje kriptografiju escrov sa dovoljno ograničenim količinama će ići dug put ka ublažavanju taj konkretni strah."

Blockchain Kapital trenutno ne imaju udela u KSRP, rekao je on, ali ne poseduje kapital u preduzeću.

Više od spekulacije

Kolektivno, ukupan broj KSRP u postojanju vredi otprilike ista kao i celog Bitcoin Tržišna kapitalizacija, podižući ulog daleko iza svega criptocurrenci spekulacije po sebi.

Pored criptocurrenci je eksplozivna grovthover poslednjih nekoliko meseci, kompanije koja želi da olakša bankama da šalju jedni drugima prekogranična plaćanja je nastavila da raste broj svojih partnera.

Uz pomoć bivšeg nemačkog Ministra Defensevho je savetnik Ripple kompanija je više angažovanja globalnih klijenata. Za ekmaple, firma nedavno je dodao 10 novih finansijskih firmi na svojoj mreži i završio pilota sa 47 svetskim bankama.

Dok Garlinghouse je rekao da banke nisu bile među vlasnicima KSRP zabrinuti Ripple poplave na tržište sa valutom, on veruje da je stabilniji smisla među programerima open-source likvidnosti puštanja u divljinu može dovesti do pojačane aktivnosti u zajednici.

Na kraju, rezultat bi mogao, u stvari, preliti u bankama kao krajnjim korisnicima, rekao je on. Povećana likvidnost stvoren od strane criptocurrenci sigurno ulazak na tržište mogao da zauzvrat olakšati većeg broja banaka za obavljanje transakcije bez negativnog uticaja na cenu tome.

Garlinghouse zaključio:

"Ja sve mislim, tržište je shvatio da ako imamo banku nas koristeći za razmenu poruka i naselja, tu je prilika da ih se upozna sa koliko oni mogu da snize svoje troškove likvidnosti oslanjajući likvidnosti rešenje omogućen kroz KSRP."

RippleKSRP

Slične vesti


Post Ripple

Ripple čini Splash: cena KSRP-a gleda na Amek Nevs

Post Ripple

Brock Pierces Blockchain Capital podiže Futher 7 miliona dolara

Post Ripple

American Ekpress otvara prvi Blockchain koridor sa Ripple Tech

Post Ripple

Ripple Rebound? KSRP cena Skoro 7 nedelje

Post Ripple

Ripple KSRP Token postavlja novu All-Time cijenu High

Post Ripple

Ripple Eies Retreat nakon rekordne cene Highs

Post Ripple

Bitcoin Opportuniti Corp ulaže 250 dolara u švedsku Ekchange Safello

Post Ripple

Bill Gates: Bitcoin naglašava korisnost digitalnog novca

Post Ripple

Annieong Bitcoin: Južna Koreja, Kanada i promena tržišta kripto

Post Ripple

Ripple dodao 7 novih finansijskih institucija kao tehnološke partnere

Post Ripple

Australijska banka Commonvealtha najnovija eksperimentisala sa Ripple

Post Ripple

Plaćanje Firma CGI Najnovije Dodajte Ripple Tech na liniju proizvoda