Ripple Labs se pridružio Mainstream NACHA Financial Industri Alliance | RS.democraziakmzero.org

Ripple Labs se pridružio Mainstream NACHA Financial Industri Alliance

Ripple Labs se pridružio Mainstream NACHA Financial Industri Alliance

Ripple laboratorije objavila je juče da je pristupila Nači plaćanja inovacije Alliance - potez piše će povećati svoj uticaj u finansijskom i plaćanja industrije, kao i pomoći u promovisanju novih tehnologija u prostoru.

Nacha, prethodno Nacionalna asocijacija Automatska kliring hartija od vrednosti, je ne-za-profit telo industrija finansijskih institucija koja služi kao poverenik za automatsku Clearing House (ACH) mreža, okosnica za elektronske plaćanja i kretanja novca i finansijskih podataka u SAD.

ACH mreža je slična SVIFT mrežom koja olakšava međunarodna kretanja novca.

Iako Ripple Labsis softverske kompanije, a ne finansijska institucija per se, ona daje bazu platformu open-source "koji počiva na dnu plaćanja steka" za druge za izgradnju po.

U idealnom slučaju, kompanija se vidi kao zamena neke od osnovnih infrastrukturnih funkcija ACH mreže:

Kompanija posted sledeću izjavu o svom blogu:

"Naš članstvo sa Nači Saveza nam pruža dodatne mogućnosti za dalje našu misiju u radu sa svima u industriji da pomogne diska inovacije oko kretanja novca."

Preduzeća fokus

Ripple Labs je uvek tvrdio The Ripple protokol je savršeno pogodan za upotrebu od strane finansijskih institucija i preduzeća, kaže njegov angažman je bio dugogodišnji pogon od strane kompanije.

Patrick Griffin, EVP kompanije za razvoj biznisa, izjavio je:

"Ripple je Internet protokol koji omogućava finansijskim institucijama da bezbedno prenese sredstva u bilo kojoj valuti u realnom vremenu. Naš fokus preduzeće je da pomogne bankama, novac predajnika i klirinških kuća koriste Ripple za bilateralne naselja i pravo kroz obradu."

"Za programere, protokol je slobodan i otvoren. Programeri mogu graditi nove usluge plaćanja i alata za migraciju sistema plaćanja zaveštanje Ripple. Jačanjem ovih različitih aktera, možemo omogućiti svet da se kreće i vrednost razmene kao informacije danas dele."

Povećanje usklađenosti

Recent najave i poboljšanja odražavaju ovaj stav. 4. Juna, kompanija je objavila da je radio za dodavanje funkcije u svom protokolu koji bi omogućuju prolaze da zamrzne ne KSRP stanja su označeni za dalju istragu ako posumnjaju srodnih naloga su oteti ili se upuštaju u sumnjivog ponašanja.

Nove funkcije su deo posvećenosti Ripple Labs da pomogne prolaze sa poštovanje propisa i davanje te gatevais alat da bolje upravljaju kompromitovani i sumnjive stanja, u skladu sa Ripple viki.

Protokol će uskoro dobiti nove razmenu poruka i lične karakteristike, kao i ostali alat kako bi zainteresovane strane da identifikuju takve sumnjive aktivnosti i da ga drugima koji žele da izbegnu te račune.

'Sumnjiva aktivnost' bi podrazumevalo pranju novca, prevare, ili druge pokušaje da manipuliše digitalne valute i njihove mreže.

Zainteresovane strane bi i dalje imaju slobodu da odluči da li ili ne da se sprovede alata i sprovodi kontrolu rizika, ali može da ukaže na povećanu usklađenost u oglašavanju potencijalnim novim kupcima.

Ripple laboratorije kaže da radi na ovim poboljšanjima kako bi se više regulacije, usklađenosti i sprovođenje zakona prijateljske - reči koje će biti umirujuće na tradicionalnom finansijske industrije.

O Nacha

Nacha predstavlja više od 11.000 američkih finansijskih institucija koji Fonda za organizaciju bilo direktno ili preko regionalnih asocijacija. ACH mreža sama po sebi, koja je odvojena, kreće oko 22 milijardi transakcija i $ 39tn (da, triliona) godišnje.

Članovi Nacha sarađuju da postavi pravila rada u privatnom sektoru, uključujući upravljanje rizikom i bezbednosti mreže, sa zadatkom "da olakša širenje i raznolikost elektronskog plaćanja na ACH mreže."

PaimentsRipple laboratorije

Slične vesti


Post Ripple

Ripple dodaje 10 novih finansijskih firmi na mrežu Blockchain

Post Ripple

Federal Reserve Bank VP: Mi smo protokol samo kao Bitcoin

Post Ripple

Partner globalnih banaka da formira mrežu plaćanja blokova

Post Ripple

Zašto se CGI udvostručio na tehniku distribuirane knjige Ripplea?

Post Ripple

FinCEN Fines Ripple Labs za kršenje zakona o tajnosti banaka

Post Ripple

Prokleta strategija: Post-Trade Pioneer Monica Singer ide u puno vrijeme Blockchain

Post Ripple

Plaćanje Firma CGI Najnovije Dodajte Ripple Tech na liniju proizvoda

Post Ripple

Bivši izvršni direktor kompanije AOL Ekec Named Ripple kao Chris Larsen Steps Dovn

Post Ripple

CEO Ripple poziva sledećeg predsednika da imenuje FinTech savetnika

Post Ripple

Može li se KSRP-ov Frenzied Rise objaviti budućem rastu?

Post Ripple

Bitcoin Opportuniti Corp ulaže 250 dolara u švedsku Ekchange Safello

Post Ripple

Kekenov Jesse Povell: Banke su najveća prepreka za bitkoinske kompanije