Ripple Labs naziva bivšeg savjetnika Obama u odboru direktora | RS.democraziakmzero.org

Ripple Labs naziva bivšeg savjetnika Obama u odboru direktora

Ripple Labs naziva bivšeg savjetnika Obama u odboru direktora

Ripple Labs je imenovao bivši ekonomski savetnik kako na bivšeg predsednika Bila Klintona i sadašnjeg predsednika Baraka Obame svom upravnom odboru.

Gen Sperling služio kao direktor Nacionalnog ekonomskog Councilduring Klintona. Kasnije je postavljen za načelnika savetodavnog grupe ekonomskog pod Obamom nakon što je bio savetnik tadašnjeg sekretara za Timoti Gajtner. On je podneo ostavku na direktorka je NEC u martu prošle godine.

U saopštenju, Sperling je rekao da očekuje da pomognu promoviše Ripple mreže na širem planu, uz napomenu:

"Ja sam uzbuđen da se pridruže Ripple Labs i njihovu misiju da dramatično povećaju brzinu i efikasnost prekogranična plaćanja preko zajedničkog protokola Internet."

"Kao ugledni lider na ekonomskim pitanjima," Ripple laboratorije direktor Kris Larsen dodaje se u saopštenju, "iskustvo i uvid [Sperling je] biće od ključnog značaja u izgradnji na našem nedavnom momenta privučete finansijskim institucijama i mrežnih operatora."

Imenovanje sledi zauzet period za kompaniju, u kojoj je mastilom partnerstvo sa nekoliko banksas SAD-bazirane i na globalnom platnog firmi Earthport. 20. Saopštenju kompanije januara ukazuje na to da će Sperling igraju ulogu u Ripple Labs stalnom nastojanju da postane partner sa kompanijama u tradicionalnom finansijskom prostoru.

O Sperling

Među inicijativama koje Sperling radili u toku njegove Vhite House godina su napori fokusirani na smanjenje deficita i reformu dete zdravstvene zaštite. On je takođe služio kao glavni pregovarač u toku budžetske razgovora sa Kongresa za obe administracije.

Sperling pomogla proći Grem-Lič-Blilei akt iz 1999. Godine, koji Deregulisano američkog bankarskog, finansijskog i osiguranje industrije i da je predložio neki da su položili seme za bum stambene i sledeće finansijske panike od kasnih 2000-ih.

Pre služi kao direktor NEC pod Obamom, Sperling bio savetnik sekretaru Gajtner tokom SAD auto industrije spas iz 2009. Godine i takođe je uključen u formiranje ekonomske i finansijske politike pre njegovog izbora za NEC, prema njegovom zvaničnom Vhite House biografije.

Iza njegovog rada u Beloj kući, Sperling je glavni ekonomski savetnik 2008 predsedničkoj kandidaturi bivši državni sekretar Hilari Klinton.

Ripple laboratorije

Slične vesti


Post Ripple

Cena Ripple Plummets kao suosnivač planira 9 milijardi KSRP Ekita

Post Ripple

Ripple Labs se pridružio Mainstream NACHA Financial Industri Alliance

Post Ripple

Bill Gates: Bitcoin naglašava korisnost digitalnog novca

Post Ripple

Bitcoin: Vruća tema na Plug and Plai Vinter Ekpu

Post Ripple

Andorran Digital Currenci Summit će ujediniti svetsku finansijsku elitu

Post Ripple

Ripple obećava da će zaključati 14 milijardi dolara u KSRP kriptokazu

Post Ripple

Jed McCaleb, Ripple Labs Strike Deal izbjegava prodaju od 9 milijardi KSRP

Post Ripple

Korišćenje ili Špekulacija: Koja je cena vožnje od Ripple do All-Time Highs?

Post Ripple

Ripple se uključuje na poklon

Post Ripple

10 stvari koje trebate znati o Ripple

Post Ripple

FinCEN Fines Ripple Labs za kršenje zakona o tajnosti banaka

Post Ripple

Australijska banka Commonvealtha najnovija eksperimentisala sa Ripple