Ripple dodaje 10 novih finansijskih firmi na mrežu Blockchain | RS.democraziakmzero.org

Ripple dodaje 10 novih finansijskih firmi na mrežu Blockchain

Ripple dodaje 10 novih finansijskih firmi na mrežu Blockchain

Talasanje je dodao 10 novih banaka i drugih finansijskih usluga na ono što se sada zove svoju "blockchain mrežu".

Osnovana 2012. Godine, Ripple je podigao skoro $ 100mfor svoje distribuira glavne knjige tehnologije i srodnih plaćanja proizvode, ali to je bilo sve aktivan u poslednje vreme u nastojanju da formalizuje preduzeća partnerstva usred talasa visokog profila konzorcijuma napora.

Nove partnerstva naći Ripple prikazuje svoj domet i uticaj. Novi članovi uključuju MUFG (Japan), BBVA (Španija), SEB (Švedska), Akbank, Da Bank (Indija), Akis Bank (Indija), SBI nadležnosti (Japan), Zvezda Jedna kreditna unija (SAD), EZ Forek (US ) i Kembridž Obmen (Kanada).

U intervjuu, Ripple VP proizvoda, Asheesh Birla objasnio je kompanija počinje da definiše svoju ponudu u više zajedničkih smislu. Dok je njegov proizvod omogućava brže prekogranična plaćanja, Ripple takođe stvara niz standarda za banke prate dok koristite svoj osnovni tehnologiju, rekao je on.

Birla rekao CoinDesk:

"Treba ti čitav skup pravila, i zato smo ga zovemo blockchain mrežu i kada kažemo da su partneri spajanje, oni zapravo pristali na standardima i pravilima koji prate tehnologiju kao dobro."

Novi partner banke i kompanije su mješavina dolaznih i odlaznih usluga. Kao što je objašnjeno Birla, indijski banke da banka i Akis banke dobijaju još prekogranična plaćanja umesto izdavanja plaćanja napolje.

MUFG u Japanu, sa druge strane, upravlja oba. "Oni će biti obradu plaćanja za mnogo Japanaca koji žele da pošalju novac na druge destinacije poput Turske i Indije, ali onda je mnogo potražnje za slanje uplate u Japanu, kao," rekao je on.

Brže isplate je jedna prednost, ali članovi su takođe naveli i druge prednosti.

Evan Shelan, predsednik EZ Forek rekao, "Prednosti [na blockchain] su o dodavanju najnapredniji nivo sigurnosti za svaku uplatu preko distributivne knjige za naše finansijske institucije."

Global Reach

Naravno, globalna mreža je možda prirodno uklapaju s obzirom Ripple nedavni fokus na prekograničnoj DLT priliku. Prema Birla, mnoge banke osećaju potrebu da se obradi više međunarodnih plaćanja nego ikada ranije.

Kao takav, Birla uramljena DLT kao predujam da bi mogao da pomogne finansijskim institucijama sa šireg seta problema. Na primer, bez standardne procedure, on je tvrdio stvari dobija neredu kad se radi isplate nekoliko različitih zemalja.

"[Banke su] gleda na ovo kao novu vrstu usluga koje mogu ponuditi da bi se takmiče sa mnogo od startup u svom prostoru", rekao je on.

Ipak, posao mora da se uradi da se poveća Ripple ekosistem, a Birla rekao da su banke izabrani, delimično, zbog stručnosti sa svojim lokalnim regulatornog okruženja.

Birla zaključio:

"Razlog zbog kojeg smo izabrali da rade sa bankama je da su stručnjaci u lokalnoj regulaciji. Mnogi od njih imaju da povuče i razumeju regulatorno okruženje i izgradili smo naš proizvod na takav način da se uklapa u različitim regulatornim šemama oko takmičenja svet. "

Napomena: CoinDesk je ćerka Digital valute grupe, koja ima vlasnički udeo u Ripple.

RippleBankingStandards

Slične vesti


Post Ripple

Bitcoin Opportuniti Corp ulaže 250 dolara u švedsku Ekchange Safello

Post Ripple

Annieong Bitcoin: Južna Koreja, Kanada i promena tržišta kripto

Post Ripple

U potrazi za nate? KSRP Cene raste i padaju usled događaja Ripple

Post Ripple

Plaćanje Firma CGI Najnovije Dodajte Ripple Tech na liniju proizvoda

Post Ripple

Upoznajte nemačkog barona koji misli da će Blockchain pobediti srednjoškolce

Post Ripple

Australijska banka Commonvealtha najnovija eksperimentisala sa Ripple

Post Ripple

Bill Gates: Bitcoin naglašava korisnost digitalnog novca

Post Ripple

Ripple obećava da će zaključati 14 milijardi dolara u KSRP kriptokazu

Post Ripple

American Ekpress otvara prvi Blockchain koridor sa Ripple Tech

Post Ripple

Ripple Rebound? KSRP cena Skoro 7 nedelje

Post Ripple

Brock Pierces Blockchain Capital podiže Futher 7 miliona dolara

Post Ripple

Santander će proširiti aplikaciju Ripple-povered u 4 zemlje