Razvojni sudovi, preduzetnici sa novim inicijativama | RS.democraziakmzero.org

Razvojni sudovi, preduzetnici sa novim inicijativama

Razvojni sudovi, preduzetnici sa novim inicijativama

Ripple Labs je u potrazi za programere i preduzetnike podjednako ove nedelje.

Talasanje Accelerator inkubator osmišljen da pomogne kompanijama koristeći Ripple protokola, otvoren u San Francisku. I Ripple Labs, firma iza protokola digitalni plaćanja open-source, pokrenula je developer ofanzivu da podstakne trećih strana aplikacije i usluge da ga podrži.

Talasanje Kartice je dizajniran kao nezavisan entitet, a ne pod uticajem Ripple Labs. On upravlja CrossCoin poduhvatima, kao posebna grupa od četiri partnera, od kojih su dvojica upravljaju Menlo inkubator. Međutim, ona se nalazi u istoj zgradi kao Ripple Labs, koji se pružaju poslovni prostor i sredstva.

Na dohvat ruke

Ripple laboratorije direktor Kris Larsenand CrossCoin ventures partnera Adame Marshnevertheless tvrde da postoji dužina ruke odnos između kompanija, da bi se izbegao sukob interesa.

U tom smislu, dok Ripple obezbeđuje finansiranje u obliku ili KSRP, to neće uzeti učešće u kapitalu bilo kojoj kompaniji da sredstva. Niti se bilo kakvog ulaza u šta su kompanije izabrani, kaže Marš. On je naveo:

"Voleo bih da vidim desetak preduzeća pokrenuta u narednih dvanaest meseci ili tako na minimum. Voleo bih da vidim dosta onih ide na sledeću fazu tržišta i malo usvajanje Oblasti mi". Re gledajući su prilično raznovrsna, "

Marsh je dodao da CrossCoin ventures nudi do $ 50.000 u finansiranju novim firmama. Kompanije već na svom radaru se rešavanju poslovnih usluga, uključujući doznake, microtransactions, novčanici, trgovačkih rešenja, i analitiku.

O Ripple

Talasanje je sistem plaćanja koji takođe ima svoju valutu, pod nazivom talasanje (takođe poznat kao KSRP). Valuta je dizajniran kao sredstvo za slanje ostale valute preko mreže. Ona podržava bilo koju valutu, ali zahteva prolaze da ih prebaci u i van mreže. Larsen ga opisuje kao "SVIFT 2.0", pozivajući se na aktuelnom međunarodnom platnom prometu.

Ripple, formalno poznat kao OpenCoin, pokrenula je programerski portal dizajniran da okupi alate i resurse za programera zajednicu. Među njima su API za plaćanja mreže, na osnovu popularne REST API standardu.

Kompanija je takođe razvio program nagrada za programere nezavisnih, da ih podstakne da stvori usluga za kombinovanu protokola i plaćanja mreže.

Prvi je već tvrdi, rekao je Larsen; programer, Mathijs Koenraadt razvio Ripple produženje E-commerce platforma Magento, što mu omogućava da se pročita Ripple javnu knjigu i stvoriti račun.

Prvobitni zahtev na bounti je 400.000 KSRP, što je oko $ 6.000. Evropski luksuz nakit izlaz Rita Zacharihas je usvojen, i jedan od prvih trgovaca da ponudi Ripple opciju plaćanja novčanik na pultu, saopštila je ta kompanija. Larsen said:

"Ne postoji čvrsta granica ili rok na budućim blagodatima, ako se nešto dodaje na ukupan korisnosti protokola, onda je to dobra stvar, a mi treba da podržavaju to."

Ovo je poslednji u rastućem programera pritiskom za Ripple Labs. Firma je konačno otvorena sourcedits ranije u vlasništvu servera kod u septembru, u svojoj prvoj konferenciji programera.

Takođe se razvija svoj koncept aplikacije da pokaže programerima kako se to radi. Je stvorilo iOS klijent (bez mogućnosti slanja valute), a objavljen je u App Store Apple-ov, objavljivanje dugotrajan blog na to postabout. Takve poruke će se pojaviti u dev blog u budućnosti, rekao je portparoli.

Ripple laboratorije dobila početna sredstva u krugu uključujući Andresen Horovic pre skoro godinu dana, i od tada dodao da je, nakon što nakupila oko 9mso $ daleko od firmi, uključujući Google Ventures.

Cranking ručicu

Zašto je firma pokreće njegov programer inicijativa skoro godinu dana, jedno ime promena, a nakon odlaska iz CTOvho stvorio protokol na prvom mestu? Da li je pokušavao da okrene ručicu teže jačanju usvajanje spor Ripple?

U vreme pisanja, u poslednjih 24 sata The Ripple mreža je obrađeno oko $ 42,000 u KSRP / USD trgovina, a oko 90 bitcoins u KSRP / BTC. Nasuprot tome, Bitstamp (ripl primarni Bitcoin kapija), kojima se trguje 21.000 bitcoins za USD u istom periodu.

Podrška gatevai je takođe sporo da se pojavi. Firma ima podršku od nekoliko: glavni je Bitstamp, ali takođe ima RippleChina, rippleCN, RippleIsrael, The Rock Trading, VisePass, dividendi Rippler, TTBit, RippleUnion, Justcoin, KSRPChina, Peercover, Ripple Singapuru i NoFiatCoin.

Takođe, potpisan sa SnapSvap i ZipZapfor gotovinskih isplata, ali zipzap je bio primoran da se povuku iz svog relationshipafter gubi podršku partnera SoftGate.

Mnogi od ovih gatevai izgledaju podesiti samo da služe Ripple, međutim, i nedostatak podrške od velikih finansijskih usluga je značajan. Ako želite da premestite nekoliko hiljada funti sterlinga u iz Velike Britanije Barclais banke da Kanade RBC, na primer, ti sreće.

Larsen kaže da ima podršku od tri velike Vall Street institucija, ali ne mogu tačno reći ko su oni.

Ipak, on je zadovoljan rastom mreže. Inicijativa developer jednostavno potrajati dugo, on je protestvovao. "To je puno posla. Biti otvorenog koda je preduslov", rekao je on, dodajući da je kompanija od tada utrostručio svoju razvojni tim do 40 ljudi.

"Da bi se programera portal u pravu treba vremena. Ostalo je zlatni standard u API-ja, i potrebno je vreme da se to efikasno, i dokumentuje to. Možda nije bio vidljiv spolja, ali unutra, bilo je tona tvrdog, osnivačke stvari, a sada smo spremni da pomenemo. "

Ripple planira da pritisnem prekidač na programera portalu danas, a biće dostupan ovde.

RippleDevelopersCrossCoin ventures

Slične vesti


Post Ripple

CEO Ripple poziva sledećeg predsednika da imenuje FinTech savetnika

Post Ripple

Ripple porazi $ 1 milion tužbe sa bivšim izvršnim i osnivačem

Post Ripple

Jed McCaleb, Ripple Labs Strike Deal izbjegava prodaju od 9 milijardi KSRP

Post Ripple

FinCEN Fines Ripple Labs za kršenje zakona o tajnosti banaka

Post Ripple

Veb Creator Tim Berners-Lee: Builders Blockchain treba da se čuvaju zloupotrebom

Post Ripple

DCG potpisuje IBM, MasterCard i više za napore za blokiranje preduzeća

Post Ripple

Kako MIT koristi Ripple da istisne istraživanje Blockchain Beiond Theori

Post Ripple

Sibos naglašava Sviftov komplikovani odnos sa Blockchainom

Post Ripple

Bernanke na Ripple Eventu: Blockchain ima jasne prednosti u isplatama

Post Ripple

Ripple obećava da će zaključati 14 milijardi dolara u KSRP kriptokazu

Post Ripple

Upoznajte nemačkog barona koji misli da će Blockchain pobediti srednjoškolce

Post Ripple

Bill Gates: Bitcoin naglašava korisnost digitalnog novca