Plaćanje Firma CGI Najnovije Dodajte Ripple Tech na liniju proizvoda | RS.democraziakmzero.org

Plaćanje Firma CGI Najnovije Dodajte Ripple Tech na liniju proizvoda

Plaćanje Firma CGI Najnovije Dodajte Ripple Tech na liniju proizvoda

CDI Grupa postala je najnoviji firma da se integrišu distribuirane knjige u postojeću plaćanja proizvoda, najavljujući dodavanje Ripple se poveže sa svojim inteligentnim Gatevai na platni 2016. Ove nedelje.

Kao i kod drugih Ripplepartner firmama, CGIis traži da koriste rešenja poravnanju za pokretanje da pomognu klijentima da poboljšaju brzinu i efikasnost finansijskog poruka. Opisan kao, ruter na pravilima pogon poruka na bazi, Intelligent Gatevaivas ranije korišćen za SVIFT specifične proizvode.

Šire gledano, međutim, integracija pruža najnovije primer kako se izvršioca usklađivanje distribuiraju knjige bez upotrebe digitalnih sredstava ili digitalnih valutama, kako bi elemente tehnologije žive danas.

Majkl O'Loughlin, koji vodi blockchain razvoj na CGI, objasnio je da je jedan od glavnih prednosti integracije sa Ripple je da sada omogućava korisnicima da imaju širi spektar izbora kada šalju informacije o plaćanju. Ovo je tvrdio, mogao da smanji naknade i odbijene transakcije, čime se pomaže klijentima smanje troškove.

O'Loughlin rekao CoinDesk:

"To je skoro kao inteligentan rutera. Kada je uplata primljena od strane banke, može da gledaju na njega i pitaju:" Da li je jeftinije i brže i efikasnije da ga pošalje preko žice? ' 'Da li je potrebno u realnom vremenu?' Uz to, vi im daje opciju i dodaje novi šina sa Ripple connect. "

Na ovaj način, O'Loughlin je objasnio da je sam proizvod ne koristi tehnologiju, toliko dozvoljavaju klijentima da imaju mogućnost da se iskoriste kada prednosti. Na primer, on je uporedio ideju iza omogućava konkurenciju u finansijskim knjigama u dozvoljavajući Amazon kupcima mogućnost da primaju pakete brže preko usluga kao što Amazon Prime.

Santino Failla, direktor Global Paiments rešenja, istakao je da je proizvod ima za cilj da ubrza finansijske poruka od automatski prevođenje finansijskih poruke iz različitih formata koje koriste različitim unutrašnjim i spoljnim partnerima.

"Možda je njihov format je MT103", rekao je Failla, pozivajući se na SVIFT formatu poruka. "Možemo da se transformišu u Ripple KSML, a možemo da uradimo obrnuto. Postojeća infrastruktura ne zna da se nešto desi."

Failla dalje navodi da je ključna vrednost-dodatak proizvoda je brzina kojom dozvoljava korisnicima da počnu da koriste Ripple tehnologiju. On je rekao da je sa Intelligent Gatevai proizvoda, klijenti mogli ugraditi distribuira knjige u svom tok rada za samo tri meseca.

Do tog vremena, CDI je rekao da je u potrazi za klijentima da koriste alat kao dio dokaza-of-koncepta, kao i da ponudi svoje prateće usluge kao što pokušavaju da pređu projekte za podršku parcijalne i pune količine za realnog sveta plaćanja.

Za CGI, projekat takođe predstavlja korak napred u svojoj saradnji sa Ripple, prvo objavljen u novembru 2015.

Otvoren pristup

Ipak, O'Loughlin nastojao da šire okvir taj potez kao deo progresivnog pristupa CGI ka tehnologiji. Na primer, on je istakao kako veruje da svoj pristup dizajn je više otvoren od onih u upotrebi od konkurenata.

"Inteligentna kapija je zaista centar-agnostik", rekao je on. "Mnoge od ovih kapija i rutera su prodati sa postojećim platnog čvorište. To može raditi sa kodom takmičara."

O'Loughlin je rekao da je kontrola pristupa proizvod je sada "knjiga agnostik" nego što je bio u prošlosti, razvoj je uramljena kao samo jedan način CDI je drži korak sa modernizacijom plaćanja.

"Želeli smo da se približi svet u ne-naivnog način", nastavio je on. "Govorimo naša tehnologija ne može da ih pobedi."

Nakon integracije, klijenti će sada moći da omogući novi alat sledećem izdanju jednog proizvoda, odlučujući u službu. O'Loughlin odnosu ovaj proces u "uključivanja Vi-Fi" za postojeće korisnike.

Razvoj sledi testiranje beta proizvoda koji O'Loughlin rekao je primio "pretežno" pozitivne povratne informacije.

Vrednost dodatak

Što se tiče zašto potencijalni klijenti treba da koriste Intelligent Gatevai preko direktne integracije sa Ripple, CGI tim je istakao da će njegov proizvod biti u stanju da ponudi "jednostavnu integraciju" u postojećim bankarskim okruženjima, sa "minimalnim prekida".

Keti pin, šef globalnih rešenja za plaćanje na CGI, istakao je da bi to bilo korisno za klijente, koji bi steknu poverenje u tehnologiju koja mnoge finansijske izvršioca su još uvek u ranoj fazi razumevanja.

"Inovacija je teško za banku. Oni su čuvari identiteta i vrednosti. Zajedno sa softverom, želite da donese u pravom stručnost da pomognu zainteresovane koji žele da se bave", rekla je ona. "Tehničar je kul stvari i svi možemo da provedemo vreme govorimo o tome, ali ponašanje takođe treba da se reše."

O'Loughlin je nastavio da naglasi da je proizvod dolazi sa prednostima iskustva CGI je i ekosistema alata, koji je uokviren kao dragocena za institucije s obzirom na brzinu kojom se distribuira knjiga tehnologija se razvija.

". Mi smo ostavili iza sebe sandbok gde ljudi mogu da plug and plai i integrišu i igrati se sa tech sam ti se konsalting, metodologije, agilni razvoj", rekao je on, zaključujući:

"Inteligentni Gatevai to okupiti."

RipplePaimentsCGI Grupa

Slične vesti


Post Ripple

Old Flames, Nev Code: Ripple i Hiperledger ponovo se udružuju za napore interlidera

Post Ripple

Ripple dodao 7 novih finansijskih institucija kao tehnološke partnere

Post Ripple

Brock Pierces Blockchain Capital podiže Futher 7 miliona dolara

Post Ripple

Andorran Digital Currenci Summit će ujediniti svetsku finansijsku elitu

Post Ripple

U potrazi za nate? KSRP Cene raste i padaju usled događaja Ripple

Post Ripple

Bitcoin Opportuniti Corp ulaže 250 dolara u švedsku Ekchange Safello

Post Ripple

Ripple Rebound? KSRP cena Skoro 7 nedelje

Post Ripple

Zašto se CGI udvostručio na tehniku distribuirane knjige Ripplea?

Post Ripple

10 stvari koje trebate znati o Ripple

Post Ripple

Nazad na $ 1: Ripple KSRP se povlači na tržište

Post Ripple

Australijska banka Commonvealtha najnovija eksperimentisala sa Ripple

Post Ripple

Lideri industrije bitkoina pokreću DATA, samoregulatorno tijelo