Partnerstvo Ripple Labs donosi transakcije u realnom vremenu globalnom Hubu za plaćanja | RS.democraziakmzero.org

Partnerstvo Ripple Labs donosi transakcije u realnom vremenu globalnom Hubu za plaćanja

Partnerstvo Ripple Labs donosi transakcije u realnom vremenu globalnom Hubu za plaćanja

Ripple Labs je udružio sa Global Paiments kompanijom Earthport, pružajući nove kanale za pristup preduzeća na transakcije protokol open-source ripple je.

Earthportspecializes u prekogranična plaćanja, održavanje jedan od najvećih otvorenih mreža te vrste. Kompanije isplate čvorište ima lokalne kliring institucija i plaćanja preduzeća iz 60 zemalja širom sveta. Osim toga, Earthport radi sa velikim bankarskim partnerima kao što su Bank of America, Barclais i BBVA.

Partnerstvo omogućava Ripple sa izlazom na širem bazen potencijalnih kupaca, od kojih su svi potrebni u skladu sa postojećim protiv pranja novca i znam-iour-klijenta (za AML / KIC) Zahtevi u njihovoj nadležnosti. Prema Ripple Labs, partnerstvo je još jedan korak u njenom kontinuiranom fokusom na klijentima na nivou preduzeća, posebno one u bankarskoj industriji.

Earthport direktor Henk Uberoi rekao da u svom srcu, protokoli poput Ripple da omogući ono što on naziva "realnom vremenu komunikacija između pošiljaoca i primaoca." Uberoi je rekao da je njegova kompanija naći Ripple ubedljiv zbog svog potencijala za rešavanje hronične probleme u prekograničnih transakcijske kanalima da vide velike količine.

On je rekao CoinDesk:

"[Ripple] rešava problem koji postoji i danas, a ne nužno 10 godina provedenih. To bi moglo da dobije pristanak danas, jer imaju posla sa mnogim valutama, ne samo sa criptocurrencies, a to je važno za nas, jer ne želimo da stvorimo rešenja za koje ne postoji potražnja danas, iako može postojati u budućnosti. "

Ripple laboratorije direktor Kris Larsen zove partnerstvo "prekretnicu" za kompaniju, dodajući da je taj potez je od ključnog značaja u svom stalnom nastojanju za bankarske industrije da prihvate distribuiranih vođenja evidencije.

Prodor u banci mreže

Povezivanjem na Earthport je prekogranična plaćanja čvorište, Ripple laboratorije dobija pristup globalnoj mreži usklađenih finansijskih organizacija.

Tokom poslednjih nekoliko meseci, criptocurrenci pokretanje potpisala dealsvith američkih banaka da, u to vreme, izraženih zanimljiv transakcioni tehnologije otvorenog koda zbog potrebe za više ekonomičan pristup globalnim novca kanala.

Larsen rekao da je taj potez daje institucijama mogućnost da besplatno koristi Ripple protokol kroz potpuno kompatibilan ulazu, objašnjavajući:

"To je donela veliku skalu mogućnosti. To je odlično za naše postojeće banke klijentima, to je sjajno za banke dolaze u Earthport čvorište, a to ubrzava našu sposobnost da donese veću likvidnost na sve više i više market mejkera."

"To je zaista ubrzava rast protokola i mreže", nastavio je on.

Usvajanje na duži rok

Jer "banke se polako," prema Uberosi je Earthport direktor vidi usvajanje dešava u fazama, sa institucijama približava tehnologije kao što je Ripple protokol na osnovu praktičnih koristi za njihovo poslovanje.

Uberoi je rekao da će zajednički rad između Ripple tima i Earthport lakše za banke i platnim preduzeća, jer su koraci potrebni za to - naročito u oblasti poštovanja i pristup - biće poduhvat manje rizika.

Uberoi rekao CoinDesk:

"Ljudi će početi da shvate da pomoću ove kombinaciji infrastrukture, oni mogu početi rješavanje mnoge potrebe i probleme koji postoje u trenutnom prekogranične paradigme."

"Biće potrebno malo vremena", dodao je on.

Ripple LabsEarthport

Slične vesti


Post Ripple

Loša krv između Ripple i zvezdanog zraka u izveštaju Tell-All

Post Ripple

Ripple Eies Retreat nakon rekordne cene Highs

Post Ripple

Korišćenje ili Špekulacija: Koja je cena vožnje od Ripple do All-Time Highs?

Post Ripple

Bullion Bitcoin za pokretanje Gold-Bitcoin Ekchange

Post Ripple

Federal Reserve Bank VP: Mi smo protokol samo kao Bitcoin

Post Ripple

Bitcoin Opportuniti Corp ulaže 250 dolara u švedsku Ekchange Safello

Post Ripple

Zašto je ovo pokrenuo deo svog poduhvata u KSRP-u

Post Ripple

Upoznajte nemačkog barona koji misli da će Blockchain pobediti srednjoškolce

Post Ripple

Ripple dodao 7 novih finansijskih institucija kao tehnološke partnere

Post Ripple

Ripple obećava da će zaključati 14 milijardi dolara u KSRP kriptokazu

Post Ripple

100 milijardi kontroverzi: KSRP Surge pokreće teška pitanja za Ripple

Post Ripple

Veb Creator Tim Berners-Lee: Builders Blockchain treba da se čuvaju zloupotrebom