Old Flames, Nev Code: Ripple i Hiperledger ponovo se udružuju za napore interlidera | RS.democraziakmzero.org

Old Flames, Nev Code: Ripple i Hiperledger ponovo se udružuju za napore interlidera

Old Flames, Nev Code: Ripple i Hiperledger ponovo se udružuju za napore interlidera

Talasanje i Hiperledger bi uskoro dobiti priliku da reignite stari plamen.

Nakon rano promisebi Ripple da doprinese kod za open-source spremište u Hiperledger blockchain konzorcijuma, ove dve organizacije razišli preko različita mišljenja o blockchain dizajna. Dok članovi Hiperledger je uglavnom fokusiran na privatnim blockchains koji zahtevaju dozvolu da se pridruži, Ripple su otvorili hibridna tehnologija koju karakteriše criptocurrenci više podseća na javnom blockchain.

Ali sada, The Star-prešli kompanije su otkrili neobičnu Cupid koji mogu imati ono što je potrebno da se konačno okupi: NTT podataka, japanski integracija sistema kompanije.

Priča počinje sa NTT podataka (preko svoje podružnice Everis) radi na novoj verziji Ripple je open-source Interledger protocolbeginning u julu 2016. Plan je bio da se reimplement Interledger koristeći Java Computing Language, jer Interledger je trenutno dostupan samo u JavaScript.

Kada Ripple saznao napora NTT podaci da obnove platformu, kompanija nije samo zaintrigirao, želi da pomogne.

Zajedno, kompanije dostavile su rezultati tog saradnje sa Hiperledger, od kojih Samsung podataka je jedan od osnivača. Ako priznao, nova primena Interledger može da znači ne samo novi jezik za programerima da izgradi sa, ali most za povezivanje svih Hiperledger je open-source codebases, uključujući tkanine, Savtooth i burrov.

U ekskluzivnom intervjuu za CoinDesk, Ripple tehnički direktor Štefan Tomas je izrazio oduševljenje zbog napora, ali takođe preneo da postoje konačne prepreke da se prevaziđu da konačno stvari zvaničnik sa Hiperledger.

Tomas je rekao:

"Mi podržavamo taj napor, ali i dalje ima puno odluka da bude."

Marriing blockchains

Opisan u novembru 2015. Belom papiru kao most između tradicionalnih bankarskih knjigama, javnih i privatnih blockchains blockchains, Interledger ima evolvedinto proizvod sposoban za obavljanje jednu transakciju preko čak sedam različitih knjigama.

A uz to, Samsung Podaci sve to videli kao način da se poveže svoje klijente da raznolik skup u "postojećih svetskih platnih mreže", navodi se Everis blockchain Program menadžer Isaac Arruebarrena.

U razgovoru sa CoinDesk, Arruebarrena objasnio kako Samsung podataka, koja je prošle godine sproveo 15.7 $ milijardi dolara (17 milijardi japanski jen) u prodaji, porastao od toga jedan od osnivača Hiperledger u 2015., da identifikuju Interledger kao "jedan od kamena" vrši svoju delatnost strategija.

"Naš glavni cilj je da postane najbolji tehnološki partner za kompanije sa kojima radimo", rekao je Arruebarrena, dodajući da, iako postoji komplikovana istorija između Interledger i Hiperledger, on je posvećen dovođenja dva zajedno.

Rekao je:

"Mi smo odlučni da doprinesu razvoju protokola Interledger kako bi se omogućilo interoperabilnost distribuiranih glavne knjige platformi i postojećim knjigama finansijskih institucija."

Zabava počinje

Međutim, nekoliko koraka mora biti postignuto pre Samsung Podaci se predlog Ripple je u Hiperledger, prema izvršnom direktoru projekta, Brian Behlendorf.

Prvi je formalni izbor imena, koji je trenutno nezgrapan "Hiperledger Interledger-Java," uzet od ključnog prepoznatljivog osobinu na platforme.

Ali članovi Hiperledger trenutno razmatraju kako da ime Platforma je pristupačniji, a možda i lakše žiga. Alternative uključuju Hiperledger Connect, Hiperledger tečnost, Hiperledger kuilt (IL stajanja Interledger) i Hiperledger Jill (kovanicu Java i Interledger).

Izvan proces saradnje imenovanja, odbor tehničko upravljanje sada evaluaciju kod i može prihvatiti ili odbiti čim sledeće nedelje, ali verovatno ne kasnije od "još nekoliko nedelja", rekao je Behlendorf.

Kada se kod odobri, rekao je on, saradnja će početi proces socijalizacija kao projekat inkubacije, dodaje, "i onda počinje zabava."

Behlendorf zaključio:

"Što Interledger izgleda da je ubedljiv način da se izgradi mostove preko lanaca za prenos poruka i imovinu, to je nešto što ja lično zaista se nadam da vidi prihvaćen u Hiperledger."

Slične vesti


Post Ripple

Bill Gates: Bitcoin naglašava korisnost digitalnog novca

Post Ripple

Bullion Bitcoin za pokretanje Gold-Bitcoin Ekchange

Post Ripple

Ripple KSRP najgori hit do januara na tržištu

Post Ripple

Bitcoin: Vruća tema na Plug and Plai Vinter Ekpu

Post Ripple

Ripple Rebound? KSRP cena Skoro 7 nedelje

Post Ripple

Upoznajte nemačkog barona koji misli da će Blockchain pobediti srednjoškolce

Post Ripple

Ripple čini Splash: cena KSRP-a gleda na Amek Nevs

Post Ripple

Zašto se CGI udvostručio na tehniku distribuirane knjige Ripplea?

Post Ripple

American Ekpress otvara prvi Blockchain koridor sa Ripple Tech

Post Ripple

Ripple KSRP Token postavlja novu All-Time cijenu High

Post Ripple

Annieong Bitcoin: Južna Koreja, Kanada i promena tržišta kripto

Post Ripple

U potrazi za nate? KSRP Cene raste i padaju usled događaja Ripple