Mt. Gok osnivač Jed McCaleb radi na projektu Misteri Bitcoin | RS.democraziakmzero.org

Mt. Gok osnivač Jed McCaleb radi na projektu Misteri Bitcoin

Mt. Gok osnivač Jed McCaleb radi na projektu Misteri Bitcoin

Originalni osnivač Mt. Gok, Džed McCaleb je, je otkrio da se radi na tajnom projektu Bitcoin u vezi, ali on ne daje mnogo daleko.

McCaleb je je tvorac Mt. Gok, već godinama najveći i najpoznatiji svetski Bitcoin ekchange. Nakon što je prodao svoj udeo u Mt. Gok u 2011. Godini, on je stvorio Ripple i napravio nekoliko zanimljivih investmentsalong putu.

Sada McCaleb je želi da se vrati u igru. Ali veliko je pitanje - za šta?

Tvrdnje Investitor radi na "nešto što će biti bolje za Bitcoin i bolje za vas", i traži alfa testera za njegov misteriozni projekat. To je sve što je do sada otkrio:

"Kada sam prodao Mt. GOKS pre nekoliko godina, Bitcoin je trgovanje na manje od jednog dolara. Danas Bitcoin postoji u novoj sredini. Mt Gok co se bori da održi korak. Sada, ja građevinsko nešto što će biti bolje za Bitcoin i bolje za vas. Ja sam u potrazi za alfa testera. "

Dakle, šta je sve to radi?

Ukratko, ne znamo.

Postoji dosta spekulacija, ali za sada nema konkretnih informacija o projektu. Činjenica da je McCaleb je je prilično zagonetan i ne voli da razgovara sa medijima ne pomaže, ni.

Evidencija McCaleb je govori sam za sebe. On je suštinski Peer-to-peer pionir i nije stidljiv daleko od kontroverznih projekata, kao i deljenje datoteka servisa.

Međutim, od tada McCaleb je pomeren na više Dovn to Earth projektima kao što Mt. Gok, zatim Ripple. Ovo poslednje je još uvek u beta fazi, ali se pretpostavlja da deluje kao distribuirani plaćanja i menuva mreže, sa rodnom valuti sopstvenog (KSRP).

To je donekle kontroverzna ideja. Neki članovi Bitcoin zajednice tvrde da je suviše centralizovana, dok drugi veruju da je pozitivan korak u evoluciji digitalnih valuta.

Dakle, sudeći po njegovim ranijim naporima, treba očekivati nešto provokativan, kontroverzna i, naravno, inovativni. Osim toga, to je ničija pretpostavka.

Looking for strucnjaci testera, dizajnera

Pošto je projekat tajna, ima i na odgovarajući način po imenu autora: secretbitcoinproject.com. Nepotrebno je reći, sajt ne nudi mnogo na putu informacija, ali to ne uključuje poziv za programere, alfa testera i dizajnera.

TechCrunch reportsthat McCaleb je već uspeo da podigne neka sredstva isključivo kroz instant poruke i Skipe, mada to nije potvrđeno u ovom trenutku.

RippleJed McCaleb je

Slične vesti


Post Ripple

Ek-Rugbi zvezda: pametni ugovori mogu spriječiti legalne sporove u sportu

Post Ripple

Old Flames, Nev Code: Ripple i Hiperledger ponovo se udružuju za napore interlidera

Post Ripple

Blockchain of Vanities? Sibos, Svell i Stellar Troll u Torontu

Post Ripple

U potrazi za nate? KSRP Cene raste i padaju usled događaja Ripple

Post Ripple

Ripple KSRP: Davanje treće-najveće kriptokutnosti drugog izgleda

Post Ripple

Ripple Rebound? KSRP cena Skoro 7 nedelje

Post Ripple

Bitcoin u Headlines-u: Geminis Stellar Debut

Post Ripple

Ripple KSRP Token postavlja novu All-Time cijenu High

Post Ripple

Bullion Ekchange vraća Ripple u Fizički svet

Post Ripple

Osnivač TechCruncha Arrington podiže $ 100 miliona KSRP Fonda

Post Ripple

47 banaka kompletni DLT Cloud Pilot sa Ripple Tech

Post Ripple

Ripple dodaje 10 novih finansijskih firmi na mrežu Blockchain