Jed McCaleb, Ripple Labs Strike Deal izbjegava prodaju od 9 milijardi KSRP | RS.democraziakmzero.org

Jed McCaleb, Ripple Labs Strike Deal izbjegava prodaju od 9 milijardi KSRP

Jed McCaleb, Ripple Labs Strike Deal izbjegava prodaju od 9 milijardi KSRP

Ripple Labs je postignut dogovor da će sprečiti originalni co-founder Jed McCaleb od prodaje 9BN KSRP - na deo Protokola rodnom valute je dodeljena za pokretanje kompanije - ove godine.

Davalac plaćanje mreža otvorenog koda je izdao saopštenje u blogu postpenned direktor komunikacija Monika Long. Post je rekao da McCaleb je, koji je nedavno pokrenula svoj novi projekat Zvezdani, su pristali na distributivnu vremenski okvir koji će ga blokiraju od prodaje više od određenog iznosa KSRP svake godine u narednih sedam godina.

Pod uslovima plana, McCaleb je ne može prodati više od $ 10.000 u vrednosti od KSRP sedmično za prvu godinu ugovora.

Dugo je nagovestio da će plan omogućiti McCaleb slobodu da likvidiraju neke od svojih imanja, a sprečava njegovu odluku da imaju znatno negativan uticaj na većem KSRP tržištu.

Ona napisala:

"Za kontekstu, 10.000 $ nedeljno trenutno sadrži manje od 1% od zapremine, pa bi imati minimalan uticaj na cenu KSRP. U naredne četiri nedelje, on zadržava opciju da se proda do $ 2,5 od KSRP sa tržišta na jednom stranom odabrala Ripple Labs. "

Naime, cena Ripple pala za 40% na 22. Maja, na dan McCaleb je trebalo da KSRP Talk Forum kompanije da saopšti da bi se kretali da proda sve svoje KSRP gazdinstava tokom dve nedelje trajanja.

Uslovi

Dogovor postavlja čvrste ograničenja o visini KSRP McCalebu može prodati u periodu od sedam godina, sa vremenski okvir koji omogućava McCaleb je više slobode da proda svoje posede KSRP tokom vremena.

Ostatak rasporeda sprečava McCaleb od prodaje više od:

  • $ 20,000 nedeljno tokom drugog, trećeg i četvrtog godina
  • 750m KSRP godišnje za petog i šestog godina
  • 1 milijardu KSRP godišnje za sedmu godinu
  • 2 milijarde KSRP godišnje nakon sedme godine.

Nakon najave McCaleb je da će njegovom vlasništvu, direktor Kris Larsen pristao na poklon 7bn KSRPto u Ripple Fondacije za finansijske inovacije, koja je osnovana da pomogne underbanked potrošača širom sveta.

Stavljanje prošlosti da se odmorim

Original osnivači Ripple Labs zadržao 20 milijardi KSRP kao kompenzacija za rizike povezane sa početka kompaniju u ono što je davno dokazao da je jedan od kontroverznih odluka kompanije. Osamdeset milijardi KSRP je tada dat Ripple Labs da bi se olakšalo poslovanje.

Post pokazuje da Ripple suosnivač i glavni strateg Artur Brito je ranije potpisala sličan sporazum ograničava brzinu po kojoj bi mogao da likvidiraju svoje KSRP posede.

Dugo je prekinuo post priznavanjem prošlosti nesuglasice između Larsen i McCaleb. Dalje, ona je primetio da je dogovor ilustruje kako su osnivači bili u stanju da stavi na stranu ozbiljne razlike kako bi se osiguralo Ripple će biti u stanju da završi svoj navedeni cilj revolucije finansija.

Dugo je zaključio:

"Naš tim u Ripple Labs, našim partnerima, investitorima i siguran sam da, naša zajednica, sa zadovoljstvom postigli konačan, konstruktivan ishod kao što smo nastavili dalje sa važnom poslu nam je stalo i veruje u tako duboko."

Jed McCalebRipple LabsKSRP

Slične vesti


Post Ripple

Ripple čini Splash: cena KSRP-a gleda na Amek Nevs

Post Ripple

Unutar Zemljinog ponuđača da potisne banku prošlost Blockchain R & D

Post Ripple

Bitcoin u Headlines-u: Geminis Stellar Debut

Post Ripple

Zvjezdani soustanovitelj podnio ostavku kao izvršni direktor

Post Ripple

Kako Standard Chartered koristi Ripple za preispitivanje trgovinskih finansija

Post Ripple

Sibos naglašava Sviftov komplikovani odnos sa Blockchainom

Post Ripple

KSRP cena se smanjuje na 2,5 nedelje, a očima trguje

Post Ripple

Ripple dodaje 10 novih finansijskih firmi na mrežu Blockchain

Post Ripple

Lideri industrije bitkoina pokreću DATA, samoregulatorno tijelo

Post Ripple

U potrazi za nate? KSRP Cene raste i padaju usled događaja Ripple

Post Ripple

Federal Reserve Bank VP: Mi smo protokol samo kao Bitcoin

Post Ripple

Blockchain kao geopolitički alat