DCG potpisuje IBM, MasterCard i više za napore za blokiranje preduzeća | RS.democraziakmzero.org

DCG potpisuje IBM, MasterCard i više za napore za blokiranje preduzeća

DCG potpisuje IBM, MasterCard i više za napore za blokiranje preduzeća

Digitalni Valuta grupa (DCG) je ulazak u preduzeće blockchain igre.

Najavio je danas na konsenzusu 2017, investicioni konglomerat (i CoinDesk roditelj lice) je pokrenula DCG Connect, a četvrtu filijalu koja će tražiti da pomogne izaberite korporativnim partnerima iskoristiti uvide i tehnologiju industrije počeci.

Početni osnivači partneri su Amazon Veb Services, CME Group, Fokconn, IBM, Mastercard, Nev Iork Life, Prudential i Transamerica.

Na ovaj način, Demirors, a ponekad kritičar preduzeća blockchains, izjavio je projekat će omogućiti preduzeća firmama da čujem više skeptični ili analitički prikaz preduzeća okrenute blockchain tehnologije.

Demirors rekao CoinDesk:

"Naš stav je da sve što dobije ljudi bolje upoznaju, lakše sa više distribuira, otvorene knjige, eksperimentisanje sa ovom tehnologijom, onda neka bude tako. To je naš posao da bude kritičan i analitički i ne uhvate u magičnom razmišljanja."

"Mi ne činimo samo da radi sa jednim specifičnim protokolom tehnologije", dodala je ona.

Oblikovanje strategije

Demirors je na kontrast ovaj pristup drugim konzorcijuma naporima koje je okarakterisala kao što je razvio, uglavnom oko prodavce specifičan blockchain tehnologije implementacije, kadriranje startapima kao bolje odgovara lansirnih živih projekata korišćenjem bilo derivat tehnologije.

"Postoje slučajeva korišćenja određene tačke, ima [se] Hiperledger, R3 i drugi projekti, ali ne postoji stvarno neutralna agregaciju tačka. Na neki način, DCG je već punjenje tu ulogu, i videli smo priliku da se produži da da stvore nešto novo ", rekla je ona.

Za startup, Demirors rekao DCG Povezivanje će se opredeliti-u, što znači da firme (kako u portfolio i izvan nje) koji žele da pomognu oblik poslovne strategije preduzeća kompanija će dobrovoljno pružaju informacije o svojim proizvodima, tako da DCG može predestilovati najbolje prakse i se na teret edukacije preduzeća koja su više zeleni na tehnologiji.

"DCG Connect će raditi sa kompanijama na izgradnji nacrte za koliko platforme, proizvodi i tehnologije mogu da se uklope zajedno na stvaranju rešenja preduzeća spreman za primenu", rekao je DCG u svom izdanju.

Zauzvrat, Demirors rekao startup će biti u mogućnosti da aktivnije fokusirati na građevinskih proizvoda, dok se selektivno u paru sa ozbiljnijim preduzeća firmi. "Pokretanja su udaren sa ovim talasom blockchain turizma", rekla je ona, objašnjavajući šta je vozio stvaranje DCG Connect.

U izvesnom smislu, projekat se ne razlikuje od napora koji je u toku u velikim preduzećima firmama kao što su IBM, koji su takođe pomerena na usmeri usluge za više selektivno radi sa pravnim licima koji nameravaju o pokretanju aktivnih projekata. Na primer, prošle nedelje, IBM-debitovala svoj IBM-Blockchain vlasniku Accelerator, koji se preselio svoju strategiju ka tom cilju.

Ubuduće, Demirors je rekao da će DCG Povezivanje fokusirati na projekte koji imaju za cilj da pomognu preduzećima razume industriju, nudeći ekosistema mape, događaje i druge mogućnosti umrežavanja, zaključujući:

"Mi smo veoma zadužene u ovoj industriji i imamo snažan interes u pomaganju sve digitalne kompanije imovine rastu i uspeti."

Startup učestvuju uključuju Alphapoint, BigchainDB, Blockcipher, Blok, lanac, gem, vlakna, Netki, Skuchain i Tierion.

Digitalni valuta GroupConsensus 2017

Slične vesti


Post Ripple

47 banaka kompletni DLT Cloud Pilot sa Ripple Tech

Post Ripple

Santander će proširiti aplikaciju Ripple-povered u 4 zemlje

Post Ripple

Chris Larsen: Ripple je HTTP za novac

Post Ripple

Zašto se CGI udvostručio na tehniku distribuirane knjige Ripplea?

Post Ripple

Bill Gates: Bitcoin naglašava korisnost digitalnog novca

Post Ripple

Bivši izvršni direktor kompanije AOL Ekec Named Ripple kao Chris Larsen Steps Dovn

Post Ripple

Andorran Digital Currenci Summit će ujediniti svetsku finansijsku elitu

Post Ripple

Blockchain kao geopolitički alat

Post Ripple

U svojim rečima: stvarne kompanije govore o Ripple KSRP piloti

Post Ripple

Ripple KSRP Token postavlja novu All-Time cijenu High

Post Ripple

Ripple Eies Retreat nakon rekordne cene Highs

Post Ripple

Osnivač TechCruncha Arrington podiže $ 100 miliona KSRP Fonda