Dovnplaiing Digital Assets: Blockchain vlada na Ripples Svell događaju | RS.democraziakmzero.org

Dovnplaiing Digital Assets: Blockchain vlada na Ripples Svell događaju

Dovnplaiing Digital Assets: Blockchain vlada na Ripples Svell događaju

Na Ripple je inauguralnom konferenciji, to je sve o slučaju korišćenja.

Prvog dana svog mnogo očekivanom Svell događaju u Torontu juče, paneli uglavnom usmerena na postojećim klijentima i dokazima-of-konceptu distribuiranih Ledger kompanije. Tu, predstavnici Banco Santander i Siam Komercijalne banke razgovarali o tome kako Ripple - i njena KSRP criptocurrenci- je obezbedio povoljan šina za prekogranična plaćanja.

Ipak, ovaj događaj je uglavnom pesimistični u vezi vrednosti predlog ostalih criptocurrencies (kao što Bitcoin i etra).

Ne samo da bivši predsednik Federalnih rezervi dr je Ben Bernanke (koji je vodio američku centralnu banku tokom 2008. Finansijske krize) pitanje da li će Bitcoin biti uspešan, ali mnogi od panelista nabubri je jasno da samo govori o blockchain tehnologiji, oni nisu bili promovisanje Bitcoin i druge "neregulisane" criptocurrencies.

Criptocurrenci je "obećanje je da zameni kreditne kartice i banke i da je bio dubok neuspeh", rekao je Patrik Grifin, viši potpredsednik poslovnog razvoja u Ripple.

On je rekao publici:

"Plaćanja Retail nigde. Svaka kompanija koja je izašao za to, oni su svi okreće. Niko nije dva puta na dole trgovac sticaoca poslu."

Umesto toga, Grifin je nastavio, KSRP je opcija samo na nivou preduzeća, banaka i drugih finansijskih institucija zrele.

Da budemo fer, KSRP nije upumpava baš tako teško do poslednjeg panel diskusije, kada Grifin dobio na sceni sa Marvan Forzlei, CEO i suosnivač prekogranične biznis-to-business plaćanja provajdera Veem, i Oliver T. Bußmann , osnivač i upravljanje partner u Bussmann Advisori.

Većina dana, iako, je proveo razmatra prednosti distribuiranih knjigama (i talasanje) u odnosu na trenutnu lavirintu finansijskog sistema. Ne samo da distribuira knjiga tehnologija Grant brže, jeftinije i pouzdanije plaćanja, ali položaj talasanje u ekosistemu će omogućiti da se smanji, u skladu sa Ed Metzger, šef inovacija u Banco Santander.

"Plaćanja mreže potiču vrednosti od sveprisutnosti. I pozicioniranje Ripple u tom prostoru je veoma atraktivan", rekao je Mecger.

Ako nemate mrežu, onda tehnologija nema vrednost u budućnosti, on je nastavio.

Ripple je relevantnost

Od leta 2012. Godine, kada Ripple prvi put predstavljen, kompanija je u saradnji sa više od 100financial institucijama koje su sada koristi svoje globalne mreže. Kao takav, mnogi MTK klijenata su na događaju, neki na panelima objašnjavaju prednosti su uočene tokom dokazi-na-koncept sa tehnologijom kompanije.

Za Banco Santander, njena Ripple suđenje je pokazala da može da odgovori na bol kupac bodova, kao značajnog vremena koje je potrebno međunarodne doznake da stigne na odredište i značajne naknade koja su izdvojena iz tih transakcija.

"Postoje korišćena slučaja kada je brzina i sigurnost u iznosu koji se isporučuju su važni", rekao je Banco Santander je Bussmann.

On je nastavio, rekavši da je pravo pitanje u Velikoj Britaniji i širom Evrope je kako institucije mogu replicirati u realnom vremenu domaći sistem plaćanja ima za uplate iz inostranstva.

U odvojenim panela, dr Arak, Sutivong od Siam commerical banke i VEEM je Forzlei složio.

Sutivong said:

"Slučaj Upotreba [za nas] je prekogranična doznaka iz Japanto Tajlanda. Overseas radničko teško zarađeni novac u gotovini [je] poslao kući sa nepoznatim. Oni očekuju novac doći na vrijeme i u potpunosti."

I Ripple je pomogao Sijam Komercijalna banka to da uradi. Prema Sutivong, banka je transakcijama sa pravim novcem već neko vreme, mada u kontrolisanim poc gleda centralna banka te zemlje.

U nedelju, u predškolskim događaja Uzdizanja konferencija-a, Bil i Melinda Gejts fondacija je takođe najavio da koristi tehnologiju koju je razvio Ripple sa oslobađanjem open source softvera Majaloop, koja izgleda da se obezbedi interoperabilnost sloj između finansijskih institucija koje nude usluge za siromašni i unbanked.

Ripple vesti?

Ali, s tim što je jedina novost do sada izađe iz nabubri, KSRP investorsvere naizgled manje nego u ekstazi, prodaje se sa criptocurrenci da spusti cene za četiri centa u toku dana događajima.

Tvitter bio podjednako mešaju u svom prijemu događaja. Iako su mnogi čestitao Ripple o obezbeđivanju ključnih partnerstva sa finansijskim sluzbenika, drugi su bili impresionirani. Prema Korisnik Tvitera NAIT Breeze: "Zar nije impresioniran vestima izgledalo kao sastanku špekulacije."

U komentaru ističe koliko je sporno Ripple je postala tokom godina, pošto je lansiran kao criptocurrenci igra banke usmereno u trenutku kada je većina criptocurrenci entuzijasti su veoma anti-establišment. Ali Ripple je rukovodioci su samo raspiruju vatru.

Tokom panela, Grifin je rekao da, iako criptocurrenci ima ulogu u upravljanju gotovinom back-office, da koristi neće biti potrošača za noge. I on kaže da je to zato što je tehnologija nema zna-ti-kupac (za KIC) funkcijama koje su potrebne finansijske institucije i vlade.

Dok to može biti shvaćeno kao finog žalbe, onaj koji stavlja Ripple ispred kada je u pitanju sazrevaju finansijske usluge, Griffin je drugi optužbe bile malo teže da cita.

Na primer, on je rekao Bitcoin nikada ne bi mogao uspeti ako je četiri sata da se kreću novac sa jednog računa na drugi (koji ne izgleda da je to slučaj u proseku), i tvrdi etar transakcija ponekad može potrajati 15 minuta.

Ali ipak, Grifin ne može biti pokolebati ni kao član publike pitao šta panelisti mislili da je uzrok skup oko Bitcoin.

"Najbolje što mogu da objasnim je, sa pristupom nada-i-moli se za criptocurrenci investitore, da oni kladi da će digitalni sredstva na kraju imamo slučaj upotrebe", rekao je on, dodajući:

"Bitcoin, znak pitanja. Ethereum. Sa mašine plaćanje mašine, da se oseća veoma daleko. Ali za Ripple, već postoje sredstva zaključan u Nostro-Vostro naloga koje mogu da koriste KSRP za stvaranje efikasnosti sada."

Onaj ko ne može biti imenovan

Ipak, to je interesantno da Ripple dovesti do Nostro-Vostro računa (lokalni stranoj valuti računa banke drže širom sveta), jer je govori tačka je takođe na displeju na rivalske konferenciji na drugoj strani grada.

Tamo na SIBOS, takođe u Torontu, Svift je najavio njegov blockchain PoC usmerena na oslobađanje sredstava u tim računima je uspeh. U tom kontekstu, mnogi vide odluku Ripple da baci događaj na istim danima u istom gradu kao Svift velika godišnjoj konferenciji SIBOS kao način da pobudi konkurente.

Tokom panela i prezentacija na SIBOS, prezenteri naizgled izašao iz putu da i ne pominjemo Ripple, na blockchain pokretanje koja se uzima cilj u Svift u poslednjih nekoliko godina. Najbliži neko je bio kada je direktor Svift Gottfried Leibbrandt uzeo ubod u Ripplevhile opisuje Global Paiments Inicijativu finansijskog aktuelnog je.

Ali u nabubri, neki od panelista izgledalo Unfazed od glave-limit, govoreći uopšteno o prednostima blockchain da finansijski sistem.

Prema Bußmann:

"Radi se o izvršenju u realnom vremenu. Koji će biti nezaobilazan u budućnosti. [Banke] će morati da prođe kroz fundamentalne strukturne promjene."

Slične vesti


Post Ripple

Big Banks investira 55 miliona dolara u pokretanje Blockchain-a Ripples Series B

Post Ripple

Bivši izvršni direktor kompanije AOL Ekec Named Ripple kao Chris Larsen Steps Dovn

Post Ripple

Upoznajte nemačkog barona koji misli da će Blockchain pobediti srednjoškolce

Post Ripple

Mt. Gok osnivač Jed McCaleb radi na projektu Misteri Bitcoin

Post Ripple

Zašto je ovo pokrenuo deo svog poduhvata u KSRP-u

Post Ripple

Ripple Rebound? KSRP cena Skoro 7 nedelje

Post Ripple

Stellar uvodi pravni spor sa Bitstamp-om, Ripple Labs-om i Jed McCaleb-om

Post Ripple

U svojim rečima: stvarne kompanije govore o Ripple KSRP piloti

Post Ripple

LakeBTC Ekchange omogućava korisnicima prebacivanje banaka sa Ripple-om

Post Ripple

Svift Blockchain Success postavlja pozornicu za Sibos

Post Ripple

Kada vlada guši na vrata

Post Ripple

American Ekpress otvara prvi Blockchain koridor sa Ripple Tech