Bullion Ekchange vraća Ripple u Fizički svet | RS.democraziakmzero.org

Bullion Ekchange vraća Ripple u Fizički svet

Bullion Ekchange vraća Ripple u Fizički svet

Nova usluga lansiranje u Singapuru danas koristi Ripple mrežu da steknu, skladištenja i pretvoriti plemenite metale u bilo kojoj valuti za kupce bilo gde u svetu.

Ripple Singaporeis nova vrsta Ripple 'gatevai', što je naziv za ulaznih i izlaznih tačaka razmeni mreže. To je Singapura prva velika kapija, a prva u svetu koja nudi trgovinu plemenitih metala.

Korisnici održavaju ravnotežu u Ripple novčaniku (slično kao Bitcoin novčaniku), dok je sama poluga je svod u Singapuru. Oni onda mogu da koriste tu ravnotežu da odmah u bilo kojoj valuti plaća nikome dostupna na Ripple, ili trgovati samog polugama. Ripple Singapur model tereti 0,2% po transakciji, i ništa za skladištenje trezora.

Postoje dva načina da se kupuju zlato u polugama sa Ripple Singapuru: direktno preko svog "milliarda Counter" (za minimalnu 10oz od Gold / Platinum ili 500oz od srebra), ili indirektno od drugih korisnika, bez minimum uopšte. Svako ko želi da uzme fizički isporuku svoje poluge može to da uradi, sa naznakom dva radna dana.

Ripple Singapur je otvorena za korisnike u bilo kojoj zemlji, iako je proces identifikacije i verifikacije u skladu sa Singapore propisima. Suosnivač Džejms Koks je veliki vernik u stabilnost oba plemenitih metala ", kao zaliha vrednosti i integriteta tehnologije The Ripple Mreže.

"Mi verujemo i nadamo se da zlato i srebro nude stabilnu zalihu vrednosti koje su se pokazali tokom hiljada godina", rekao je on.

Ripple Singapur se udružio sa Silver Bullion Pte Ltd da skladište sve metale. Zlato i platina se održava u CERTIS CISCOCenter II (kojim upravlja Pomoćni policije Singapura) i srebra na Ferrari logistiku. Valuti vage se čuvaju u Singapura OCBC banke, najstariji u zemlji.

Safe nadležnost

Ripplehas do sada koriste samo za razmenu valute (i fiat i digitalnih), ali u teoriji, može se koristiti za razmenu bilo kog predmet od vrijednosti za bilo koju drugu - pod uslovom da neko to nudi. Koks je rekao Ripple Singapur iskoristi na "velika prednost" u Singapuru investitora-prijatan poreskog režima i njegove rastuće reputaciju plemenitih metala čvorište azijske:

"Svako dalje treba da rade svoj dužnu pažnju poreza u svojoj lokalnoj sredini, naravno, ali u Singapuru postoji porez 0% na investicije stepena polugama, a Ripple Singapur punjenje 0% Vaulting naplate. Ripple Singapur će pokriti troškove preko 0,2 % transakcija taksa."

"Je Singapur idealno mesto za to - to je veoma siguran nadležnost legalno, ima fantastičnu reputaciju u finansijskom prostoru, a tu je velika potražnja za zlatom i srebrom u Aziji i posebno jugoistočne Azije sada."

Da "uspostavi trustline ', ili tržišnu vrednost, na Ripple mreže, korisnici moraju da provode malu količinu svog rodnog valute, KSRP. Ripple Singapur će čak snabdevati KSRP svojim korisnicima bez dodatnih troškova da se stvari kreću.

Koks je objasnio KSRP jednostavno: "Zamislite svaka transakcija na Ripple je zapečaćena koverta ide od A do B, a KSRP je pečat na koverti mreža je neutralan u pogledu pošiljaoca, primaoca ili sadržaja ili vrijednosti pisma, to. Ipak zahteva KSRP pečat. "

"Mi ćemo biti davanje daleko slobodan KSRP našim kupcima tako da oni mogu da počnemo bez daljeg odlaganja. Nadamo se naši novi klijenti uživaju da."

Talasanje

Talasanje Netvorkitself je open-source, decentralizovana distribuira menjačnica, platni sistem i doznaka mreže na kojima se može trgovati bilo šta od vrednosti. Ripple Singapur, međutim, je možda prvi veliki prolaz da pokaže svoju korisnost u fizičkom svetu.

Koks smatra da je nepostojanje internet protokola za razmenu vrednosti dovelo do neravnoteže vrednosti širom sveta; Nešto Ripple tehnologija će pomoći da se povrati.

"SMTP nam omogućava da šaljete e-poruke HTTP nam omogućava da vidimo sajtove. Preko interneta smo blagosloveni sa mogućnošću razmene informacija, ali ne i vrednost."

On je dodao:. "Tako smo izgubili trag vrednosti To je dovelo do uvrnut, čak i van Kilter vrste u svetu, gde je unca srebra vredi manje nego koktel u nekim mestima, i hektar poljoprivrednog zemljišta u jednom mesto vredi manje od torbi drugde. Sada Ripple nam omogućava da šaljete vrednosti, ona će igrati ulogu u pomaganju vratiti ravnotežu i razum. "

On je dodao da je pet godina od sada, ima Ripple adresu će biti suštinska kao e-mail adresa je postao danas.

Pogledajte video MTK laboratorije CEO Chris Larsen, razgovara sa novcem i Techabout svog digitalnog valute i distribuira platnom prometu u nastavku:

Slične vesti


Post Ripple

Bitcoin u Headlines-u: Geminis Stellar Debut

Post Ripple

Plaćanje Firma CGI Najnovije Dodajte Ripple Tech na liniju proizvoda

Post Ripple

U potrazi za nate? KSRP Cene raste i padaju usled događaja Ripple

Post Ripple

Australijska banka Commonvealtha najnovija eksperimentisala sa Ripple

Post Ripple

KSRP cena se smanjuje na 2,5 nedelje, a očima trguje

Post Ripple

Nazad na $ 1: Ripple KSRP se povlači na tržište

Post Ripple

Bullion Dealer Amagi Metals zaustavi prihvatanje valute Fiat

Post Ripple

Sibos naglašava Sviftov komplikovani odnos sa Blockchainom

Post Ripple

Ripple dodaje 10 novih finansijskih firmi na mrežu Blockchain

Post Ripple

Zašto se CGI udvostručio na tehniku distribuirane knjige Ripplea?

Post Ripple

Annieong Bitcoin: Južna Koreja, Kanada i promena tržišta kripto

Post Ripple

Bill Gates: Bitcoin naglašava korisnost digitalnog novca