Brock Pierces Blockchain Capital podiže Futher 7 miliona dolara | RS.democraziakmzero.org

Brock Pierces Blockchain Capital podiže Futher 7 miliona dolara

Brock Pierces Blockchain Capital podiže Futher 7 miliona dolara

Blockchain Kapital je podigao $ 7m ka drugom investicionog fonda za Bitcoin i blockchain tehnoloških ulaganja.

Konkretno, Rebranding dolazi u vreme kada su mnogi od više glavnih kompanija druženje sa tehnologijom, uključujući Nasdakand Usaa, izražavaju interesovanje za blockchain, Bitcoin je osnovi decentralizovanom knjizi.

Upravljanje partner Bart Stephens, međutim, ne vidi Blockchain kapital je rebrendiranje kao izbor koji je manje u trendu i precizniji u predstavljanju trenutnog razumevanja njegove firme u sektoru.

Stivens je rekao CoinDesk:

"Mi smo shvatili da je valuta aspekt Bitcoin je suviše uzak da se definiše industriju. Vidimo blockchain kao osnivačke tehnologije sloja, softvera koji omogućava da razmenjuju vrednosti, sve različite vrste imovine, bilo da je ključ u tvojim kolima ili ključ za vašu kuću. "

U skladu sa ovom širem misijom, Blockchain Kapital će tražiti da otvori svoje investicije u sestrinska sindikata na AngelList da pomenute očekuje da investira u svom portfoliju kompanije.

Kompanija je takođe zvanično najavio dodatak Roial Bank of Scotland i Fiserv direktora Alison Davisto njegova Savetodavnog odbora, a pozicija joj je održan od februara 2015. Dejvis je ranije služio kao član upravnog odbora za Barclais Global Investments, First Data i Ksoom, između ostalog.

Blockchain Kapital je rekao da će cilj dodati dodatni $ 3m u krug, jer želi da napreduje ka drugom zatvaranja fonda.

Bitcoin prvi

Rebranding stranu, Blockchain kapitala i njeni partneri ostaju ubeđeni da Bitcoin će rasti da bude najveći i najvažniji zajednička baza podataka koja omogućava ovaj novi talas razmene.

Dok startup uključujući Eris Industries, Hiperledgerand OneNameare rade na permissioned knjigama ili alternativnim blockchains, Stivens ukazuje njegova firma će nastaviti da se fokusira na Bitcoin i njenom blockchain.

"Mi smo dobili mnogo pitanja o drugim blockchains i altcoins posebno sa izuzetkom Ripple, nismo videli mnogo konkurentnih blockchains.", Stivens je nastavio. "Mi vidimo Bitcoin blockchain je pobednik."

S tim u vezi, Stivens je naveo zajedničku argument da Bitcoin će imati stalnu mreže efekat kao najveće blockchain.

"Verujemo da, iako Bitcoin ima problem PR, to je pobednik i najviše robustan ekosistem. U kvalitetni preduzetnici, oni postaju Bitcoin kompanija, ne dogecoin preduzeća."

Stivens je ukazao da će Blockchain Kapital tražiti da ulažu u Bitcoin startup fokusirani na upotrebu Bitcoin kao valute. Preko oba Bitcoin i blockchain startup, on je sugerisao da firma uložiti u oba semena i kasnije-scenskih rundi.

Slučajevi ne-finansijske koristi

Prema Stephens, u naredne dve do pet godina će biti kategorisan je novi talas industrijskih startup fokusirane na upotrebi u blockchain je izvan finansijskih usluga.

"Više od $ 700 miliona je uloženo u blockchain i Bitcoin ekosistema, skoro sve te kompanije su Bitcoin povezani", rekao je on.

"Termin blockchain nam znači da je blockchain je infrastruktura sloj koji omogućava razmenu vrednosti, kao i TCP / IP protokola je omogućila razmenu podataka na Internetu. Za nas, vrednost može biti neka vrsta stvari."

Stivens je opisao takve investicije kao i one koje će se blockchain tehnologije izvan sadašnjeg mali korisničke baze da dostigne 100 miliona ili čak 1 milijardu korisnika.

". Prvi krug Bitcoin entuzijasta bili fundamentalno anti-banku ili protiv centralnih vlasti Svi ti ljudi su već otkrili Bitcoin, pitanje je kako otarasiti tog prvog talasa rano prihvatili", rekao je on, zaključujući:

"Jedino pitanje koje se fokusiraju na to," Kako da se masovno usvajanje? ' "

InvestmentBrock PierceFunding

Slične vesti


Post Ripple

Ripple dodaje 10 novih finansijskih firmi na mrežu Blockchain

Post Ripple

Ripple dodao 7 novih finansijskih institucija kao tehnološke partnere

Post Ripple

Australijska banka Commonvealtha najnovija eksperimentisala sa Ripple

Post Ripple

American Ekpress otvara prvi Blockchain koridor sa Ripple Tech

Post Ripple

Plaćanje Firma CGI Najnovije Dodajte Ripple Tech na liniju proizvoda

Post Ripple

Sibos naglašava Sviftov komplikovani odnos sa Blockchainom

Post Ripple

Bitcoin Opportuniti Corp ulaže 250 dolara u švedsku Ekchange Safello

Post Ripple

Zašto se CGI udvostručio na tehniku distribuirane knjige Ripplea?

Post Ripple

Ripple KSRP najgori hit do januara na tržištu

Post Ripple

Ripple KSRP Token postavlja novu All-Time cijenu High

Post Ripple

Bullion Bitcoin za pokretanje Gold-Bitcoin Ekchange

Post Ripple

Ripple obećava da će zaključati 14 milijardi dolara u KSRP kriptokazu