Blockchain Firms Ripple, R3 File Dueling Tužbe protiv Kripto ugovora | RS.democraziakmzero.org

Blockchain Firms Ripple, R3 File Dueling Tužbe protiv Kripto ugovora

Blockchain Firms Ripple, R3 File Dueling Tužbe protiv Kripto ugovora

Distributed ledger startup Ripple i R3 su postali upleteni u novom pravne bitke, sa obe startup podnošenje tužbe koje se odnose na spora ugovora između dve firme.

Ripple navodi u prigovoru danas u Vrhovnom sudu Kalifornije da R3 nije uspela da ispoštuje sporazum koji je uključivao opciju za kupovinu 5 milijardi KSRP, na criptocurrenci MTK je distribuira glavne knjige mreže. Prema Rojtersu R3 pitali na Chanceri Court Delavare da podrži sporazum, koji bi omogućio da se kupi KSRP po ceni od $ 0.0085 po principu pre septembra 2019.

Trenutno, KSRP se trenutno trguje po oko $ 0.21 po komadu, prema podacima iz CoinMarketCap.

Primerak žalbe R3 nije bio dostupan u vreme novinare. Prema žalbi Ripple je, R3 i Ripple navodno postigao dogovor da se stvori zajednički komercijalni poduhvat, koji bi zatim raniju test, koji se nalazi oko KSRP, koja je uključivala veliki broj banaka uključenih u R3 je konzorcijum napora.

U žalbi, Ripple optužio R3 da nije podrže svoj deo dogovora i njegove prikupljanje sredstava napore pokupio pare, na kraju zaključujući sa $ 107 miliona sredstava roundannounced ovog proleća.

Talasanje je takođe optužio R3 skrivanja činjenica da je nekoliko njenih članova konzorcijuma, uključujući Goldman Sachsand Banco Santander, između ostalih, su tražili da izađete iz grupe, uprkos obećanjima napreduje KSRP u bankama koji su uključeni.

Portparol Ripple rekao CoinDesk u izjavi:

"Naš podnošenje je jasan -. Je R3 pogrešno njihovu sposobnost i nameru da ispuni svoje obaveze S obzirom na KSRP je ~ 4000% povećanje u toku godine, je R3 odjednom želi da se uključe u vrednosti KSRP, iako su činjenice jasno da su oni uradili ne zaradi bilo koju opciju na osnovu našeg dogovora. Mi ih želimo i oni nastavljaju da pokušaju da izgrade svoje konsultantske prakse. U međuvremenu, Ripple je fokusirana na služe našim ekosistem od skoro 100 klijenata i potpisivanje gore više. "

Kada dostigne, predstavnik za R3 odbio da pruži detalje o slučaju, ali udario optimistički belešku o izgledima kancelarije u sudu.

"Je R3 ne razgovara o detaljima u toku parnice", rekao je portparol. "Sigurni smo u našoj poziciji i nadam se za brzo rešavanje ovog pitanja."

Odelo je značajan jedan, s obzirom da R3 i Ripple su dva startup najbolje finansiranih u industriji i obje fokus svoje proizvode, pre svega, prema finansijskim institucijama. R3 i Ripple podigle $ 107 miliona i $ 96 miliona dolara, respektivno, u dan poduhvat capitalto.

Slične vesti


Post Ripple

Plaćanje Firma CGI Najnovije Dodajte Ripple Tech na liniju proizvoda

Post Ripple

Santander će proširiti aplikaciju Ripple-povered u 4 zemlje

Post Ripple

Ripple obećava da će zaključati 14 milijardi dolara u KSRP kriptokazu

Post Ripple

Ripple Eies Retreat nakon rekordne cene Highs

Post Ripple

Korišćenje ili Špekulacija: Koja je cena vožnje od Ripple do All-Time Highs?

Post Ripple

Brock Pierces Blockchain Capital podiže Futher 7 miliona dolara

Post Ripple

Može li se KSRP-ov Frenzied Rise objaviti budućem rastu?

Post Ripple

Blockchain kao geopolitički alat

Post Ripple

Nazad na $ 1: Ripple KSRP se povlači na tržište

Post Ripple

Ripple dodao 7 novih finansijskih institucija kao tehnološke partnere

Post Ripple

Ripple dodaje 10 novih finansijskih firmi na mrežu Blockchain

Post Ripple

Old Flames, Nev Code: Ripple i Hiperledger ponovo se udružuju za napore interlidera